Hahaha ja kadgod moram u bolnicu nosim hranu, pa me muž zeza da je ratno doba. Ali tko se jednom opeće i ostane gladan i žedan, taj i na pregled nosi hranu.
Sretno
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Pozz svim curama,cestitke na urednim pregledima. I ja sam bila danas,bebac je super,za 7 dana veci,16+1tt,a po uzv 17+1,pomaknuli termin na 2.12. Ja moram usporiti tempo,cerviks je ok,nisam otvorena,ali mi je trudnoca s malim razmakom od predhodne i 3. I godine pa moram pripaziti,sto mi je konacno i u planu.😊 Svim curama koje moraju mirovati,drzim fige,samo hrabro,proci ce i to🙏💪
U zadnjoj trudnoci imala sam problema sa zeljezom i spasio me Kendural C,stvarno ga preporucam,od svih preparata koje sam probala jedino se Kendural apsorbirao i ne izaziva zatvor,dobija se jedino na privatni recept i moze se nabaviti u privatnim apotekama. Za cure u Zg apoteka na Dolcu ga ima.
Jesam ja jedina koja odspava 8 sati u komadu? 😮😂
😅 I ja spavam ko top, i po 10 sati ali barem 8 u komadu, onda me pas ili mačka par puta probude da ih pustim van-unutra i ja se svaki put vratim u krevet i ponovo zaspem. Spavam s jastukom u svim položajima, obgrlim ga ko panda bambus 🤣 Ne budim se na wc nikad, ali zato po danu piškim 1500 puta 🙈 kuc kuc u drvo da ne ureknem
Blago vama koje spavate 😂😂😂 ja se budim 100 puta.. do sad mi je uspjeh bio samo 2 budenja 😅
Marta i Demetria - primljeno na znanje... Dakle torba sa stvarima i torbas hranom xD
Vita - hvala. Svi mi govore za oporavak i to planiram postovat jer se bojim tog carskog vise nego vrag tamjana. Ma meni je posteljica jos nisko malim segmentom preko usca, a kako sam 29 i pol tjedana vecina ljecnika je uvjerena da se nece dici (samo jedna doktorica je optimisticna da imamo vremena dok ne krvarim i da je bilo slucajeva kad se digla i u 35om tt), tako da ce zato mene stavit u bolnicu (kao da me imaju pod kontrolom ak pocne krvarenje...).
Sori ak je osobno pitanje, al ful me brine to sto beba nece proc kroz porodajni kanal (i bit izlozena onim dobrim bakterijama koje ful utjecu na imunitet)... Obzirom da si imala 3 carska, jel primjecujes probleme s imunitetom kod kikica? Sori ak je preosobno, razumijem ak neces odgovorit.
Lulee - super za dobar pregled. Gustaj :)
Spavanje - sta jedino meni smeta banana jastuk? Ja gurnem rub popluna pod trbuh to mi je taman, ostatak medu noge i to je to... Sve drugo pod trbuhom mi smeta... Hmmm...
Bananaupidjami moja prva curica je umrla a ne za to sto je ona bila bolesna,nego ja sam imala placentaprevia hitan carski umrla nakon 24h nisam nju ni vidjela.ova druga djecica su ziva i zdrava nikako mi bolesna nisu bili ono gripa zna biti kao i kod sviju ali i to sin 10g imao je 2puta cerka 6g imala 1put da mogu rec da au bili bolesni.uz to kaze da zene koje rode na carski nema mljeka,ja sam svoje dojila i mljeka imala super.
Bas i neki dan mi kolestr.krenio to mi tako u svakoj trudnoci ,priprema se 😀😀..ne moj se sikirati i opterecivati ,moja djeca su zdrava i imaju odlican imunitet. ❤️❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Javila se! Jeii haha jela sam sladoled i paradizot tako da je šećerna bomba bila lupka upravo 😁😁😁💕
Kad ležim na boku ne javlja se baš nit na jednom već kad sam na leđima ili kad sjedim naslonjena na kauč al bitno da se javila 😁 evo zezaju me moji sad radiš paniku kad se ne javi, a šta će bit tek kad naraste a ne javi se haha joj 🙈🙈
Ja kad ležim na leđima i dišem duboko beba se počinje micat. Tako da kad ju ne osjetim ili mi je dosadno krenem duboko disat pa se onda digne skroz do pupka 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Vita - zao mi je.
Dakle to za imunitet je individualno onda... Za dojenje super, iako vidim da ljudi pomalo osporavaju tu teoriju, i ak se potrudis da ide (osim ako bas nije neki problem - nedostatak zljezda i sl...)
Hvala ti! ❤️ Puno mi to pomaze sto kazes, jer su svi oko mene rodili vaginalno. Mama je i dalje uvjerena da ce se posteljica dic i da cu rodit vaginalno, al ja se zelim informirat jer me strah za bebu, reza, operacije...
Cek ti zbog kolesterola moras na carski? O.o
Ajme cure citala sam tamo na ljetnim bebama da je jedna bebica prestala disat ali roditelji su skuzili na vrime i sad su na neuropedijatriji cekaju rezultate od cega je itd. Sva sam sad zbedirana jos kad se sitim da sam kod sina bila stalno budna i stalno gledala jel dise pitam se bi li bilo sad dobro nabavit ono nesto sta prati disanje bebice pa da bar mogu nekad sklopit oci u miru bez panike 😱
Banana samo cu ti reci da se pripremis za 5ti kat, i koliko god budes u bolnici doci ce i tome kraj i ici ces sa bebom kuci u svoj mir. I tamo ce sve krenuti svojim tokom, dojenje i sve ostalo..
Zahtjevaj da ti pomognu jer im je to posao, i ne dopusti da te gaze.
.
Vita, zao mi je zbog toga sto se bilo desilo..
Sortiraj odgovore
Najstariji