Ej cure, imam pitanje. Ja curku svoju evo već drugi dan ne osjetim baš jutros kao sa strane malojel moguće da se pomaknula na stranu pa da ju zbog toga ne osjetim?A i imam posteljicu sprijeda.. neznam zabrinuta sam
A što se tiče jastuka ja imam veliki taj za trudnice i dojenje 180cm je dugačak i ide u C odličan je spašava me 😁
https://ibb.co/RTp39KJ evo ga 😁
Ja imam posteljicu sprijeda, jedan dan bebica nabija ujutro ko luda, pa cijeli dan nista. Nekad cijeli dan prode da je ne osjetim. Uvijek se zabrinem, pojedem nesto i na bok se legnem, pa se javi, kao da osjetim da je zovem 😊
Ej cure, imam pitanje. Ja curku svoju evo već drugi dan ne osjetim baš jutros kao sa strane malojel moguće da se pomaknula na stranu pa da ju zbog toga ne osjetim?A i imam posteljicu sprijeda.. neznam zabrinuta sam
A što se tiče jastuka ja imam veliki taj za trudnice i dojenje 180cm je dugačak i ide u C odličan je spašava me 😁
https://ibb.co/RTp39KJ evo ga 😁
Ja imam posteljicu sprijeda, jedan dan bebica nabija ujutro ko luda, pa cijeli dan nista. Nekad cijeli dan prode da je ne osjetim. Uvijek se zabrinem, pojedem nesto i na bok se legnem, pa se javi, kao da osjetim da je zovem 😊
Uh dobro onda haha hvala vam cure baš sam se zabrinula da se nešto dešava idem odmah pojesti čokoladu haha 🐷❤️
Dobra vam dan :)
Čestitke mojoj četvrtkašici Mana_Mare, osmi mj, nije sala :D ja punih 31 tjedan 🤯🤩💃
Saljen pozitivnu energiju za sve vas koje ste suocene sa vecim tegobama od nasih nespavanja, bolnih kukova i slicno. Samo pozitivno, dan po dan. Svaki je mala pobjeda 💓
Kod mene sve po starom, nocu se dizem bar dva tri puta pa se osjecan nikako kroz dan. Jucer san isla u posjetu oko 5 sati, da bi se oko 6 vec ugasila. Energija mi je bas niska, Mislin da je to otprilike to sta se tice velikih setanja. U autu san bar dvaput na dan, vjer i to utjece.
Kod nas je toliko vruce da je svaki odlazak u dućan pravi pothvat.. Do kraja tjedna se nadam kupit robicu tj bar vecinu. Krevetić jos moram odabrati, toliko toga me ceka a dani su sve tezi. Cini mi se da su i noge pocele oticat, bit ce veselo 🤪
Ajde super,već sam se počela brinut šta je meni 😉
Jesam ja jedina koja odspava 8 sati u komadu? 😮😂
Nisi, nisi 😁
Ja svaki dan kad dodem tu na forum se pitam jesam li ja neka nenormalna trudnica ☺, sve prijavljuju bolove/nespavanje/strahove, a mene samo nevjerojatan osjecaj srece i smirenosti preplavljuje, i nista mi nije tesko zbog moje male mrvice 😍 Nit ne obracam paznju na nista jer znam da je sve zbog nje 😍
Hahaha evo ja sam ista. Ništa mi nije i to od početka. Sad da se beba svako toliko ne javi nebi ni znala da ju imam 😂 čak kad smo bili sad kupovat krevetić,komodu i kolicu osjećala sam se da to uopće ne kupujemo za nas. Nekako mi je to sve još uvijek nestvarno. Valjda zato i odgađam dan kad ću počet robicu sortirat,samo si kažem ma ima vremena 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Joj da je meni odspavat tako u komadu 😵
Meni je nocu taaaaakooo vruceeee da cu poludit! Znaci s jedne strane imam malog koji spava na vise od pola mog jastuka ili se redovito stisne uz mene a na drugoj strani mi je trudnicki jastuk koji grije ko lud. Ne da se nemam di okrenit, nego mogu samo past s kreveta 😅 onda pogledam muza a on tamo razvaljen na svojoj strani i ima mista za jos 3 ljudi (krevet je sirok 2m) 😒
Tashee,kako si oznacila to da ti dolazila u ovu normalnu postu, a ne u spam? Jel si stisla onu zvijezdicu?
Ja sam to prvi put isto jucer radila pa nisam sigurna jel sam dobro.
ja sam na gmailu, pa kad uđeš u mail, ima gore ikonica Labels (oznake) i samo makneš kvačicu s Promotions te na dnu klikneš na Apply. I odmah se premjesti u primarnu poštu. tako na gmailu funkcionira
Ninche kako je prosao pregled?
(Ono pijem od Rotbäckchen🙈)Ninche, Marta -Rotbäckchen Mama Eisen +?
Ja ga sad pijem 3x30ml da nadomjestim zeljezo. Tocnije, u suplementima vec imam 100% dnevnih potreba ali nije dovoljno poslije operacije pa ga nadopunjsm ovim sokom sto je dodatnih 50% dnevnih potreba. Je li vama dobar?
E bas to pijem, tu dozu ☺️Meni je stvarno dobro, evo prvi put od kad sam trudna da se ok osjecam
Probaj i lupnuti lagano prstićima pupu. Moja bebica se voli igrati sa mnom. Evo cijeli tecaj je lupala i ako ja ne bi uzvratila lupila bi po mjehuru nisko, a posteljica mi sprijeda.onda ja bocnem par puta pa se vrati gore i lijepo lupka. Kad prestane lupkati prestanem i ja. I tako se igramo
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
I ja sam velika spavalaca i jako dobro spavam 🤗🤗kako po noci tako i po danu😀😀🥰
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Danas 95 zarazenih koronom :(
Strah me da nam ne zabrane pratnje na porodu... Mi jos nismo uspjeli ni na pregled skupa..
Sortiraj odgovore
Najstariji