Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bosco
    25. Lipanj 2020. 14:57

Matea02

Ej cure, imam pitanje. Ja curku svoju evo već drugi dan ne osjetim baš jutros kao sa strane malojel moguće da se pomaknula na stranu pa da ju zbog toga ne osjetim?A i imam posteljicu sprijeda.. neznam zabrinuta sam

A što se tiče jastuka ja imam veliki taj za trudnice i dojenje 180cm je dugačak i ide u C odličan je spašava me 😁
    https://ibb.co/RTp39KJ evo ga 😁

Ja imam posteljicu sprijeda, jedan dan bebica nabija ujutro ko luda, pa cijeli dan nista. Nekad cijeli dan prode da je ne osjetim. Uvijek se zabrinem, pojedem nesto i na bok se legnem, pa se javi, kao da osjetim da je zovem 😊

Matea02
    25. Lipanj 2020. 15:01

Bosco

Matea02

Ej cure, imam pitanje. Ja curku svoju evo već drugi dan ne osjetim baš jutros kao sa strane malojel moguće da se pomaknula na stranu pa da ju zbog toga ne osjetim?A i imam posteljicu sprijeda.. neznam zabrinuta sam

A što se tiče jastuka ja imam veliki taj za trudnice i dojenje 180cm je dugačak i ide u C odličan je spašava me 😁
    https://ibb.co/RTp39KJ evo ga 😁

Ja imam posteljicu sprijeda, jedan dan bebica nabija ujutro ko luda, pa cijeli dan nista. Nekad cijeli dan prode da je ne osjetim. Uvijek se zabrinem, pojedem nesto i na bok se legnem, pa se javi, kao da osjetim da je zovem 😊

Uh dobro onda haha hvala vam cure baš sam se zabrinula da se nešto dešava idem odmah pojesti čokoladu haha 🐷❤️

Skakavac
    25. Lipanj 2020. 15:06

Dobra vam dan :)
    Čestitke mojoj četvrtkašici Mana_Mare, osmi mj, nije sala :D ja punih 31 tjedan 🤯🤩💃
    Saljen pozitivnu energiju za sve vas koje ste suocene sa vecim tegobama od nasih nespavanja, bolnih kukova i slicno. Samo pozitivno, dan po dan. Svaki je mala pobjeda 💓 
    Kod mene sve po starom, nocu se dizem bar dva tri puta pa se osjecan nikako kroz dan. Jucer san isla u posjetu oko 5 sati, da bi se oko 6 vec ugasila. Energija mi je bas niska, Mislin da je to otprilike to sta se tice velikih setanja. U autu san bar dvaput na dan, vjer i to utjece.
    Kod nas je toliko vruce da je svaki odlazak u dućan pravi pothvat.. Do kraja tjedna se nadam kupit robicu tj bar vecinu. Krevetić jos moram odabrati, toliko toga me ceka a dani su sve tezi. Cini mi se da su i noge pocele oticat, bit ce veselo 🤪

jasamja
    25. Lipanj 2020. 15:10

Ajde super,već sam se počela brinut šta je meni 😉 

Lepepa

jasamja

Jesam ja jedina koja odspava 8 sati u komadu? 😮😂

Nisi, nisi 😁
    Ja svaki dan kad dodem tu na forum se pitam jesam li ja neka nenormalna trudnica ☺, sve prijavljuju bolove/nespavanje/strahove, a mene samo nevjerojatan osjecaj srece i smirenosti preplavljuje, i nista mi nije tesko zbog moje male mrvice 😍 Nit ne obracam paznju na nista jer znam da je sve zbog nje 😍

Hahaha evo ja sam ista. Ništa mi nije i to od početka. Sad da se beba svako toliko ne javi nebi ni znala da ju imam 😂 čak kad smo bili sad kupovat krevetić,komodu i kolicu osjećala sam se da to uopće ne kupujemo za nas. Nekako mi je to sve još uvijek nestvarno. Valjda zato i odgađam dan kad ću počet robicu sortirat,samo si kažem ma ima vremena 😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Dinosaurus
    25. Lipanj 2020. 15:33

Joj da je meni odspavat tako u komadu 😵
    Meni je nocu taaaaakooo vruceeee da cu poludit! Znaci s jedne strane imam malog koji spava na vise od pola mog jastuka ili se redovito stisne uz mene a na drugoj strani mi je trudnicki jastuk koji grije ko lud. Ne da se nemam di okrenit, nego mogu samo past s kreveta 😅 onda pogledam muza a on tamo razvaljen na svojoj strani i ima mista za jos 3 ljudi (krevet je sirok 2m) 😒

tashee7
    25. Lipanj 2020. 15:48

ana1305

Tashee,kako si oznacila to da ti dolazila u ovu normalnu postu, a ne u spam? Jel si stisla onu zvijezdicu?
    Ja sam to prvi put isto jucer radila pa nisam sigurna jel sam dobro.

ja sam na gmailu, pa kad uđeš u mail, ima gore ikonica Labels (oznake) i samo makneš kvačicu s Promotions te na dnu klikneš na Apply. I odmah se premjesti u primarnu poštu. tako na gmailu funkcionira

Marta14
    25. Lipanj 2020. 16:40

Unakit

Marta14

Ninche kako je prosao pregled?
    (Ono pijem od Rotbäckchen🙈)
    Ninche, Marta -Rotbäckchen Mama Eisen +?
    Ja ga sad pijem 3x30ml da nadomjestim zeljezo. Tocnije, u suplementima vec imam 100% dnevnih potreba ali nije dovoljno poslije operacije pa ga nadopunjsm ovim sokom sto je dodatnih 50% dnevnih potreba. Je li vama dobar?

E bas to pijem, tu dozu ☺️Meni je stvarno dobro, evo prvi put od kad sam trudna da se ok osjecam

Demetria
    25. Lipanj 2020. 16:48

Probaj i lupnuti lagano prstićima pupu. Moja bebica se voli igrati sa mnom. Evo cijeli tecaj je lupala i ako ja ne bi uzvratila lupila bi po mjehuru nisko, a posteljica mi sprijeda.onda ja bocnem par puta pa se vrati gore i lijepo lupka. Kad prestane lupkati prestanem i ja. I tako se igramo

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Vita26
    25. Lipanj 2020. 17:06

I ja sam velika spavalaca i jako dobro spavam 🤗🤗kako po noci tako i po danu😀😀🥰

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

plavo_nebo
    25. Lipanj 2020. 17:11

Danas 95 zarazenih koronom :( 
    Strah me da nam ne zabrane pratnje na porodu... Mi jos nismo uspjeli ni na pregled skupa..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.