Unakit, drago mi je cuti da vas paze. Na sigurnom si i koliko vidim i muz te cuva. Samo ostani pozitivna a mi cemo se pomoliti za vas dvije i saljemo vam puno zagrljaja i lijepih misli❤️😊
Tashee, nemas pojma koliko mi je lakse cuti da se jos netko bori sa studiranjem uz ove trudnicke "probleme" 😅
Meni je sljedeci tjedan jedan ispit, koji sam planirala rijesiti i prije ali kako sam bila u bolnici eto ostao taj zadnji rok.
Probat ću, a ako nista, ostaju mi taj i jos dva za nagodinu.
Valjda budemo to izgurale nekako 😊 trenutno sam stavila godinu u mirovanje, s time da dok je u mirovanju mozes polagati ispite, pa cu to kad se beba rodi i kad se malo uhodamo 😊🤞🏼
*
Je li itko vidio gdje ima za kupiti Huggies Elite Soft pelena?
Navodno se prodaju u Kauflandu ali pratim katalog i nikako ih nema…
https://ibb.co/2M6st0b
Od sutra. Kaufland
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Unakit, drago mi je cuti da vas paze. Na sigurnom si i koliko vidim i muz te cuva. Samo ostani pozitivna a mi cemo se pomoliti za vas dvije i saljemo vam puno zagrljaja i lijepih misli❤️😊
Tashee, nemas pojma koliko mi je lakse cuti da se jos netko bori sa studiranjem uz ove trudnicke "probleme" 😅
Meni je sljedeci tjedan jedan ispit, koji sam planirala rijesiti i prije ali kako sam bila u bolnici eto ostao taj zadnji rok.
Probat ću, a ako nista, ostaju mi taj i jos dva za nagodinu.
Valjda budemo to izgurale nekako 😊 trenutno sam stavila godinu u mirovanje, s time da dok je u mirovanju mozes polagati ispite, pa cu to kad se beba rodi i kad se malo uhodamo 😊🤞🏼
*
Je li itko vidio gdje ima za kupiti Huggies Elite Soft pelena?
Navodno se prodaju u Kauflandu ali pratim katalog i nikako ih nema…
https://ibb.co/2M6st0b
Od sutra. Kaufland
Ajme, savrseno! Hvala ti🤗
Dobro jutro svima, nadam se da ste dobro spavale.
Morat ću ići potražiti onu kajlu za spavanje na boku da podnetnem pod trbuh, mislim da sam to vidla u interšparu. Nadam se da je to nekaj tvrđega, imam onaj jastuk dugački iz kauflanda al mi je pretanak i premekan. Treba mi nekaj da me gura prema iza, težina trbuha me prevagne prema napred i zdjelica mi utrne i boli 😖... nije nikaj novoga al sad je sve jača bol. "nemoj na leđa, samo na bok i to lijevi" 🙄 a baš mi paše na leđa, na par minuta, cirkulacija mi se vrati u donji dio. I desni bok mi paše, a najradije bi ponekad na trbuh 🤭 no to već najmanje 3 mjeseca nisam radila.
I previše sjedim i potežem se, kauč - stol - krevet. Moram neke lagane vježbice početi, pogotovo za leđa, vrat i ramena.
Nadam se da vi lakše spavate, ako imate još kakav trik kak si olakšati, svaki savjet je dobrodošao 😑
Budite mi dobro i zdravo, ugodan dan svima 🍀
Dobro jutro cure, ja spavala nikako... bili jučer u restoranu i jela sam kozice na bijelo rižoto i bilo je svo nekako bljutavo i pojela pola... došla kući a ono muka samo takva na wcu sam provela do 3 sata ujutro... napatila sam se pošteno i želudac u glava i sve me bolilo. Samo sam pila vode i vode i evo probudila se dobro za sada, čak sam i na hitnu htjela ići kako mi je bilo loše . Ali dobro bebi se javljao kak je mene bolilo tak je on sve vise lupao izvodio akrobacije , a sutra u 10:30 je pregled pa jedva čekam da mi kaže da je sve uredu. 🥰
Jutro svima! Evo i ja prijavljujem lose prospavanu noc, ne znam sta mi bi pa se sinoc najela lubenice (bila je prefina), tak da sam svako malo se dizala na wc, i sad ujutro bebe nakon dva dana mira opet lupkaju pa mi se vise ni ne spava 🤗
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Sanja
https://ibb.co/fN1NMhP
Ovaj jastuk ima i u baby centeru, zove se Theraline i stvarno je najbolji od svih koje sam probala iako je dosta skup, a tu u bolnici imaju tocno tu marku.
A ako hoces mozes si i ovaj svoj napuniti s kuglicama da ti bude tvrdi, imas punjenje u ducanima s koncem i materijalima za sivanje
I ja imam pregled danas. U pola 9 i OGTT
Moja noc je bila slaba isto. Tacno pred spavanje malecka je krenula da dobuje nisko po usivenom cerviksu. Pokusavala sam sa je poguram put pupka, ne, samo je usrala nisko da nisam mogla sjest na ivici kreveta kad sam krenula u toalet.
I u neko doba se namjestim I zaspim I onda me bol dolje probudi u 2, zovnem sestru da mi da paracetamol 1g. Bila sam bolje, zaspala sam ali evo jutros osjecam I dalje ostatke tog bola.
Cekam doktoricu da dodje kasnije u vizitu. Kad bebica ode dolje ja se samo sto ne onesvijestim ili od bola ili od panike sto je blizu sava 😳
Curke koje ste imale zeludacnih tegoba, skuhajte crni caj, indijski ili ruski I polako popijte salicu. On sadzi kafein ali usporava uznemireni stomak pa Vam mozda bude lakse.
Izabela, mislim na vas 🙏
Dobro jutro svima 🤗
Kod mene nije bila tako teska noc, ali primjetila sam da mi je sve teze okretati se i namjestati.
Ono sto me danima smeta je konstantna vrucina. Dakle vruce mi je sto god da napravim. Doslovno polugola hodam po stanu, nikako se rashladiti, dlanovi i stopala gore 😂
Ima li jos koja takvih "problema"?
Onka da nisu bile stare kozice?
Prijavuljujem i ja noćnu moru u neko doba, srećom ne sjećam se sadržaja, pa sam do 5 nastavila spavati a onda navlačenje za ponovnim snom do ne znam kada ali dugo je trajalo i buđenje u pol 8.
Meni je taj iz kauflanda štapić isto pretanak ali za sada mi ne smeta jer napravim udubinu di je pupo a ove štapiće skroz povucem do sebe i malo podvućem ispod sebe da se ne preokrenem, ali najbolja barijera mi je muž pa se ne uspijem okrenuti.
Princess Mimi ja ti u "lavor" stavim malo hladnije vode i uronim noge unutra i tako nekih pola sata dok gledam tv. Stvarno me dobro rashladi i mokri ričnik mali stavim iza na vrat, ne želim paliti klimu a stan nam je isključivo jug, jedna soba je samo istok sve ostalo jug.
Tijekom dana spuštene sve roletne i otvoreni prozori...za sada nam to radi lijepi ugođaj u stanu vidjeti ćemo kako će biti idući tjedan kad najavljuju veće vrućine.
Danas ćemo probati kreme za sunčanje pa da vidimo pomažu li šta :)
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
34 Curica 💜 35 Dečko 💙 10 🌞 = 79 bebice naše lijepe jesenske
*
Mana_Mare 20.08. Curica 💜 Split
Slatke_brige 22.08. Dečko 💙 Čakovec
Skakavac 27.08. 🌞 Split
Mabel 28.08. Curica 💜
Celaena 28.08. Dečko 💙 Merkur (Zg)
LUX 30.08. Curica 💜
Hannica0 04.09. Curica 💜
Tejić 05.09. Dečko 💙 Varaždin
Mara1992 05.09. Dečko 💙 Slavonski Brod
Bananupidami 05.09. 🌞 Rijeka
Princess Mimi 06.09. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
Tashee7 08.09. Dečko 💙 Vinogradska (ZG)
ela32 08.09. Curica 💜
_ana_ 11.09. Dečko 💙
Ana1305 11.09. Curica 💜 Virovitica
LoMa 15.09. Dečko 💙 Petrova
Malisa 15.09. 🌞
Talija 17.09. Dečko 💙 Zabok
StizeBeba2020 17.09. Curica 💜
Ivana_Du 17.09. Dečko 💙 Dubrovnik
Ninche9 18.09. Curica 💜
Mona1309 18.09. Curica 💜 Osijek
mc_mouse 19.09. Dečko 💙 Virovitica
Sanja* 19.09. Dečko 💙 Koprivnica
Marta 20.09. Curica 💜
Onka 21.09. Dečko 💙 Merkur (Zg)
Bulba 23.09. Dečko 💙 Petrova (ZG)
Starfish 23.09. Curica 💜 Merkur (Zg)
Judita 24.09. Curica 💜 Zadar
2020 25.09. Curica 💜Dubrovnik
Dinosaurus 26.09. Curica 💜 Zadar
Kokica37 26.09 🌞
Rosha 27.09. Dečko 💙 Petrova
Lepepa 28.09. Curica 💜 Sveti Duh(ZG)
Loknica 28.09 Dečko 💙 Split
Napokon2804 30.09. Dečko 💙
Ivy88 01.10. Dečko 💙 OB Zabok
Happymom 01.10. Dečko 💙 Split
Marija1207 01.10. Curica 💜 Split
Sif 03.10. Dečko 💙 Varaždin
Bebacica 04.10. Curica 💜 Zabok
Demetria 06.10. 🌞 Split
Zel 06.10. Dečko 💙 Petrova
nada23 07.10. Dečko 💙 Dubrovnik
happy_m 08.10. Curica 💜 (ZG)
Crwena 08.10. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
Makarska 10.10. Curica 💜 Šibenik
DoraGucci 10.10. Curica 💜 Split
Leia91 11.10. Dečko 💙 Petrova
Sretnapetra 15.10. 🌞
Enana 17.10. Curica 💜 i Dečko 💙
Martina1988 20.10. Curica 💜 Pula
Orangina 21.10. 🌞
Plavo_nebo 21.10. Curica 💜 Vinogradska (ZG)
Ketty1309 22.10. Curica 💜 Koprivnica
Ledolina 22.10. Dečko 💙 Osijek
Bosco 25.10. Dečko 💙 Vinogradska (ZG)
Vitae 26.10. Dečko 💙
jasamja 26.10. 🌞 Rijeka
Gonal 26.10. Curica 💜 Gospić
Kikic 27.10. Dečko 💙 Split
Teica30 30.10. Curica 💜 Osijek
Mina 29 31.10. Curica 💜 Zabok
Zojo 02.11. Dečko 💙 Pula
Matea2111 02.11 Curica 💜 Nova Gradiška
Justagirl2201 03.11. Dečko 💙