Tashee, i ti polazes još neke ispite?
Ja se trudim riješiti zadnja dva koja su mi preostala na faksu, jer uz posao i sve nisam do sad još to obavila 🙈
Ali sve mi se čini da će ostati za uz bebu, rekao je mm da će pomoći. Čuvati će bebana dok mama uči 🙈😅
Hvala za info o tečaju!
Demetria, bas si slatka i sviđa mi se haljinica!
*
Meni su se jako jele palačinke i muž je u pothvatu upravo, prvi put ih radi. Fino miriši iz kuhinje, mislim da nije ništa zeznuo 😂❤️
Cure, otvorene su prijave za Rodin online tečaj za trudnice, pa tko nije obavio neka se prijavi :)
Kad ce bit taj tečaj i di se prijavljuje?
Ja sam im se javila u inbox, jer ne vidim event još uvijek pa javim kad odgovore...
Ana - trudim se :)
Napokon - svaka cast, mene to ceka od slj tjedna (kad dragom zavrsi go...) valjda cu stic sve... XD
Tashee - hvala na info. Prijavila se.
Cure za tecaj, ima na rodinoj stranici mislim da je 3 ili 4ta objava - ja sam se tamo prijavila. Pocinje 30.06. Do 5.7.
Demetria - skroz si top :) predivna
Tečaj- ima na rodnoj stranici, nije odmah prva objava iako je zadnja objavljena. Piše da je objavljeno jučer.
Princess, da, imala sam ovaj semestar 5, zasad sam riješila 1, dva su u toku, a dva sam si ostavila. nemam više koncentracije :D i onda imam još jednu godinu al to polako. najesen upisujem mirovanje, ne žuri mi se s faksom. Ti si isto studentica, dakle? :D
👧 35, sve ok, AMH 23,9
👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
-12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
-06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
-12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
-01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
-06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
-06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana
Hvala curke.. ❤️❤️❤️❤️
Mi smo još pod dojmom ali kaže moj smotko pa mi nemamo ime.. I nemamo.. Pa ajde pucajte 😂🙈primam ideje.. Jer će biti rata 😂😂😂
Sin je Emanuel...
Meni se sviđa Marta.. Njemu Paola..
🤫😯🤭
Mina prekrasno iznenadjenje, i slikica ti je super 😍
Meni je jako lijepo Lena, ali se mom mužu ne sviđa.
Ja odgodila pregled za 13.07 jer jedino sad ova 2 tjedna mozemo na more zbog muževa otkaza, razlika je samo 6 dana, ali mislim da ce meni kao vječnost biti 🤭🙄
Svaka cast curama koje su i studentice 👍 samo naprijed 🤗 meni se nekad neda kosa oprat a vi ucite 🤣
Mina prekrasno iznenadjenje, i slikica ti je super 😍
Meni je jako lijepo Lena, ali se mom mužu ne sviđa.
Ja odgodila pregled za 13.07 jer jedino sad ova 2 tjedna mozemo na more zbog muževa otkaza, razlika je samo 6 dana, ali mislim da ce meni kao vječnost biti 🤭🙄
Svaka cast curama koje su i studentice 👍 samo naprijed 🤗 meni se nekad neda kosa oprat a vi ucite 🤣
ni meni se kosa ne pere
Mina, meni su lijepa Isabela, Talija, Leona, Mia... a moje kćeri će se jednog dana zvati Lucija i Sofija. Lucija jer mi je to krsno ime, a Sofija jer nam je to nesuđeno mjesto za začeti dijete tako da je ostalo
👧 35, sve ok, AMH 23,9
👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
-12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
-06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
-12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
-01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
-06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
-06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana
Hvala vam. Haljinica je iz pepca stara tri godine.
Sljedeći ciklus je planiran u rujnu za tečaj.
I pise da je samo za zadnje tromjesečje.
Pa ne znam bi li se prijavila. Tko zna kad ce biti u rujnu ako stave zadnji dan još cu ja i roditi dok oni se sjete za novi tecaj.
Je provjeravaju koji ste tjedan?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Hvala vam. Haljinica je iz pepca stara tri godine.
Sljedeći ciklus je planiran u rujnu za tečaj.
I pise da je samo za zadnje tromjesečje.
Pa ne znam bi li se prijavila. Tko zna kad ce biti u rujnu ako stave zadnji dan još cu ja i roditi dok oni se sjete za novi tecaj.
Je provjeravaju koji ste tjedan?
To i mene zanima. Ja bi to sad odradila pa sam onda na miru za jesen 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji