A da, sta sam u biti htjela reci... 🙈🙈
I da zelis roditi dijete sa Downom, ako to vec znas.. Onda si ti spremna na to i cijeli tim u bolnoci, ide na carski mislim, i svi su tu kad beba dode i odmah se brinu o njoj..a ne da dodes u pola noci i nema nikoga samo babica.. I jos sam cula, ovdje di jesam, da se ide u drugi grad roditi ako se zna za Down.. Tak da ne znam
Cure, eto i mene k vama! 🤗
Imam 33 god, još nemam djece i ovo mi je treća trudnoća u zadnjih 9 mjeseci. Prva je bila missed ab, a druga biokemijska. Nekako sam pozitivna da je ovo treća sreća. 😍 Jutros sam dobila debeli plus, zadnja M je bila 1.1., a ovulacija 13.1. Još sam na samom početku i sad krećem u nove borbe s vama. 💪😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Imam 33 god, još nemam djece i ovo mi je treća trudnoća u zadnjih 9 mjeseci. Prva je bila missed ab, a druga biokemijska. Nekako sam pozitivna da je ovo treća sreća. 😍 Jutros sam dobila debeli plus, zadnja M je bila 1.1., a ovulacija 13.1. Još sam na samom početku i sad krećem u nove borbe s vama. 💪😊
Sretno! Nadam se da ce ti ovaj puta sve proci u najboljem redu! Zelim ti od srca skolsku trudnocu!! Samo pozitivno!
[lbdf.lilypie.com]
Sretno! Nadam se da ce ti ovaj puta sve proci u najboljem redu! Zelim ti od srca skolsku trudnocu!! Samo pozitivno!
Hvala 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
nada23 cestitke od srca sa zeljom da ovaj put prode sve u najboljem redu❣️
Cure pomazite! Zadnja menstruacija 25.12. Danas beta 7246. Je li to previse? Citala sam da moze biti znak molarne trudnoce.
Hej cure ..situacija je sljedeca. Imam jaku upalu uha "upucat cu se koliko boli" upalu uha. Odem opcoj praksi i da mi naravno, Maxitrol kapi i Betrion mast. 6 puta sam ju pitala da li Maxitrol stvarno smijem (posto znam da se ne smije) i uvjeravala me da to djeluje lokalno i da se ne moze nista dogodit, takoder istu stvar mi je rekla magistra u ljekarni. Svejedno, idem ja nazvat ginekologa, ali drugu smjenu posto je moj bio ujutro i rekla mi je da se "nece mjesat u tudu terapiju".
I sta da sad radim? Apsolutno umirem od boli ..moj gin je tek sutra popodne ne znam da li mogu izdrzat toliko
[link=https://lilypie.com][/link]
nada23 cestitke od srca sa zeljom da ovaj put prode sve u najboljem redu❣️
Ovaj put mora. ❤️ hvala ti
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hej cure ..situacija je sljedeca. Imam jaku upalu uha "upucat cu se koliko boli" upalu uha. Odem opcoj praksi i da mi naravno, Maxitrol kapi i Betrion mast. 6 puta sam ju pitala da li Maxitrol stvarno smijem (posto znam da se ne smije) i uvjeravala me da to djeluje lokalno i da se ne moze nista dogodit, takoder istu stvar mi je rekla magistra u ljekarni. Svejedno, idem ja nazvat ginekologa, ali drugu smjenu posto je moj bio ujutro i rekla mi je da se "nece mjesat u tudu terapiju".
I sta da sad radim? Apsolutno umirem od boli ..moj gin je tek sutra popodne ne znam da li mogu izdrzat toliko
Ja imam dosta ceste upale uha. Puno lijekova ne smijem ni koristiti, jer imam jake alergije, a pogotovo sad u trudnoci, Znaci lijekovi i ja 0 bodova. Meni ti najbolje pomaze mlako ugrijano ulje i kapnes si par kapi u uho i lezi onda koju minutu da ti ne iscuri van, a također ti je i cuvarkuca jako dobra aku ju imas. Malo ju zgnjeci da ti izade par kapi na zlicu i stavi u uho. Nema boljeg lijeka, a nije nesto sto ce ti naskoditi.
[lbdf.lilypie.com]
Drage zene, ja vas isto ostavljam. Isto kao i Pašticadinoj, tako je i mojoj bebi srce prestalo kucati.
Zelim vam puno puno srece i nadam se da smo mi odradile kvotu i da ce vam trudnoce proci bez problema i zavrsiti s pocetkom jedne lijepe price.
Nama, molim vas drzite fige da nam zivot uskoro ispuni, ovaj put, trajni izvor radosti.
Sortiraj odgovore
Najstariji