Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malisa
    28. Siječanj 2020. 13:32

Marta14

Cure, meni nekako sve zuckasto dole.. Npr. Na dnevnom i nakon mokrenja kad se obrisem na papiru bude zuckasto…Mozda netko zna? Palo mi na pamet da nije infekcija neka al nemam bas neke tegobe druge

Kod mene je samo mokraca bas zuta,je li moguce da je samo to ili je bas iscjedak? I kao da nije preporucivo dnevene nosit u trudnoci zbog mogucih infekcija...ne znam jel jos kome to ginekolog rekao,meni je u prvoj babica to rekla. 
    Sorry na 3 por za radom ali mi mozak dns ne radi pa nisam mogla zapamtit sto je tko pisao

Talija
    28. Siječanj 2020. 13:36

Marta14

Cure, meni nekako sve zuckasto dole.. Npr. Na dnevnom i nakon mokrenja kad se obrisem na papiru bude zuckasto…Mozda netko zna? Palo mi na pamet da nije infekcija neka al nemam bas neke tegobe druge

Meni nije zućkasto..tj. nekad je/nekad ne..Više ne nego da, ali imam neki pojačani bijelo-žuti iscjedak kojih tjedan dana..više bijeli.. i na papiru i na gacicama bude.

klupko_srece
    28. Siječanj 2020. 13:43

Curke koliko će vas obaviti Nifty? 

28. Siječanj 2020. 13:57

vzmala

Ja cu ga radit.

28. Siječanj 2020. 13:58

Marta14

Da ti nije od utrogestana, kod mene je zuckasto jer su i one ko bežkaste boje, i neko je spomenuo da je mokraca zuta, i kod mene je.

28. Siječanj 2020. 13:59

I kod mene se stomak bas primijeti.

Talija
    28. Siječanj 2020. 14:11

vzmala

90% sam za ne. Ako doktor posumnja na neato ili veli da bi bilo dobro, razmislit cu. Za sad sam, ne.

• MiMi
    28. Siječanj 2020. 14:13

vzmala

Prije trudnoće sam bila stava da neću raditi nikakve testove samo redovne kontrole. A sad nemam pojma. Nekako sve to doživljavam kao statistiku. 
    Možda mame koje već imaju iskustva imaju kakav savjet. 

28. Siječanj 2020. 14:20

Ja cu se porodit u 36 god i zato mislim da trebam da radim.

28. Siječanj 2020. 14:21

Mene zanima sto ako nekome Nifty pokaze lose,sta bi napravile? I koliko je to sve točno? Da li moze pokazati lose a da nije ili obrnuto?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.