Moram vas obavijestiti. Bila sam u hm-u, kupila sebi hlace i bebacu nisam nista kupila, jednostavno sam stala pred pokretne stepenice sto vode na kat i cekala sta cu napraviti (uhvatila me slabina, hladan znoj i nedostatak zraka) ostavila i hlače i sve i otisla iz hm-a. Kad sam naisla, vratila se po hlace, pravac kasa, platila i otisla
Ležim i gledam kako trbuh poskakuje, svaki udarac je nisko iznad ruba gačica. Ocito se bebita okrenula.
Ali udarci su nelagodno smiješni. Umirem od smijeha i nelagodno mi di lupa
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Moram vas obavijestiti. Bila sam u hm-u, kupila sebi hlace i bebacu nisam nista kupila, jednostavno sam stala pred pokretne stepenice sto vode na kat i cekala sta cu napraviti (uhvatila me slabina, hladan znoj i nedostatak zraka) ostavila i hlače i sve i otisla iz hm-a. Kad sam naisla, vratila se po hlace, pravac kasa, platila i otisla
Imaš nizak tlak inače?
Ležim i gledam kako trbuh poskakuje, svaki udarac je nisko iznad ruba gačica. Ocito se bebita okrenula.
meni je to tako slatko kad krene. sinoć ležim na leđima i pratim: nisu bili udarci nego migoljenje. presmješno. a danas sjedim za kompom i tako me visoko i jako udario da mi je sisa poskočila
Imaš nizak tlak inače?
U trudnoći mi je kod kuce oko 100/70, kod doktorice je uvijek 120/80 (a takav je bio i prije trudnoce kad god bi ga mjerila. Ono bas po skolski)
Mislim da je to sve zbog maski, nisam mogla udahnut a maska mi na licu, jedva cekam da to ukinu... Uglavnom dosla kuci, popila coca cole, skinula se u gace, otvorila prozor sirom i lezim kao zvijezda na krevetu
Daaaaa bas to nelagodno smijesni budu udarci pogotovo ako nisko udara
Mene danas bas lupa dole, samo lezim..
Sad mi se trbuh izoblicio, jedna strana veeca od druge, stvrdnuo, je li to BH?
Vjerojatno da... Pogotovo ako si osjetila i nekakvo stezanje koju sekundu prije nego se izoblici... Meni su pocele vec ima par tjedana, ali hvala bogu zatvorena san :)
Cure oprostite ako uskacem kao padobranac. Nekako mislim da vi možda imate vise iskustva. Radila sam Nifty prije tjedan dana i sada su me zvali kako nisu mogli dobiti rezultat iz mog uzorka, ali kao da to nije ništa zabrinjavajuće. Sad ne znam dali da je to stvarno ništa? Ili ipak nesto?
10.06. Nifty uredan 💖
Meni se znao trbuh izoblicit i stvrdnit samo na jefnoj strani, npr bude grba desno od pupka i tu bude tvrdo a na drugoj strani mekano. Dogodilo se jednom na pregledu pa sam vidila da se malac unutra doslovno naguzlario, znaci tu di je bila krvga i izoblicenje mu je bila guza 😁 zadnjih par dana mi se to opet dogada pa posto mi nije cijeli trbuh tvrd mislim da se bebacica unutra razgibava 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji