Halila i meni se čini da se tako računa, ali ja svejedno stalno krivo govorimi ja danas punim 25 to bi značilo da sam ušla u 26ti. Kad prije
Spavanjeproblematično, kako na kojem kuku spavam tako se ukoci i uzasno boli, ali već sam navikla na to, zato i ne mogu dan izdrzati bez kave
Bol par dana zaredom me baš poprilično bolilo, ispod rebara s desne strane. Promislila sam da bi mogla biti žuć, srećom je prošlo.
Ledolina 💕Bosco kad sam mijenjala prezime na zdravstvenoj to mi je morao poslodavac odraditi, nisam mogla sama. Automatski se nakon toga i na mirovinskom uskladi. A dopunsko sam onda nakon toga jednostavno promijenila, poslala zahtjev putem mail-a.
Hvala ti na ovom da firma radi zdravstveno, isla sam ih zvat, kazu da mora poslodavac. Pa sam poslala svojima vjencani list i karticu di pise da sam vadila zdrastvenu.. Valjda ce to rijesit, s obzirom da su se naljutili kad sam ostala trudna.
Tejic. Super da je s bebom sve u redu, vidjet ces sto privatnik kaze, pa se posavjetuj s njim. 😊
Evo nas sa pregleda. Dakle je sve je u redu! 😊 Al mene i dalje bocka. Imam nesto malo povisenih leukocita u mokraci i malo je zamucenija mokraca al kazu mi da je to od utrogestana nek ne brinem.
Beba je okrenuta glavicom na dolje, teski smo 1083g i po uzv je sad na 27+3 😁 kaze gin da je sve u redu, ne vidi uzrok tih boli, usce je zatvoreno..🤔 Moram piti puno tekucine i caj od brusnice. I od ponedjeljka ide na godisnji i nema ih do 1.7., i sad sreca pa imam privatno rezerviran termin 10.06.pa cu to i privatnom gin spomenuti.. Mirnija bi bila da napravim urinokulturu, al evo ovaj moj kaze da ne treba 🤔
Jel mozes na svoju ruku odradit urinokulturu? Mislim privatno da platis... Mislim nemoj odustajati dok se ne rijesis boli...bar ja ne bi
Evo nas sa pregleda. Dakle je sve je u redu! 😊 Al mene i dalje bocka. Imam nesto malo povisenih leukocita u mokraci i malo je zamucenija mokraca al kazu mi da je to od utrogestana nek ne brinem.
Beba je okrenuta glavicom na dolje, teski smo 1083g i po uzv je sad na 27+3 😁 kaze gin da je sve u redu, ne vidi uzrok tih boli, usce je zatvoreno..🤔 Moram piti puno tekucine i caj od brusnice. I od ponedjeljka ide na godisnji i nema ih do 1.7., i sad sreca pa imam privatno rezerviran termin 10.06.pa cu to i privatnom gin spomenuti.. Mirnija bi bila da napravim urinokulturu, al evo ovaj moj kaze da ne treba 🤔
Jel mozes na svoju ruku odradit urinokulturu? Mislim privatno da platis… Mislim nemoj odustajati dok se ne rijesis boli…bar ja ne bi
Mogu, trazit cu ih svakako da to odradim. Pregled mi je u srijedu a mozda bi ih cak mogla zamoliti da to odradim i ranije, platim i rezultati dodu taman do pregleda 🤔
Tako je i meni isto, zamucena mokraca i prisustvo leukocita, ginekologica mi je rekla sve je to u redu medjutim ja sam nazvala svoju doktoricu opce prakse koja mi je rekla da tjedan dana pijem dosta tekucine, caja od brusnice i stalno se izmokravam i nakon toga donesem njoj urin da napravi urinokulturu 🤷🏼♀️ taman sutra nosim na provjeru
Jutro cure 😊 znam kako vam je po pitanju kupaćih kostima i izgleda,ista sam. Ali mislim da ću ove godine kao nikad do sad sa ponosom pokazivat svoj predivan trbuh,ogromnu guzicu i debele noge pune celulita 😂 nek se vidi raskoš i nek se zna da smo sve do jedne puno radile na tome da s ponosom kažemo da smo buduće majke. To je nešto što nam nitko nemože zamijerit 😊
Evo mi smo danas ušli u 19i tjedan. Još ne mogu vjerovat da smo uskoro na pola 💛
Hm… po meni si danas napunila 19 tjedana i sutra ulaziš u 20-i tjedan. Tak bar ja računam. Ili sam u krivu? Prosvijetlite me. 😁
Tako je, dakle ja sam sad 26+4, odnosno u 27. tjednu trudnoće 😊
Hahaha eto sad znam jednu više 😂 ionako svima govorim koliko sam mjeseci trudna a samo iskusne žene me pitaju za tjedne trudnoće. 😉
To je ok. Ja nikad ne znam u kojem sam mjesecu pak 🤣
Ja se vodim onom slikom koju je netko bio ovdje objavio koji tjedni spadaju u koji mjesec.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Bok curke❤️❤️🌸kako ste mi?vidim ljepe pupe ❤️🌞neka samo raste .robica za bebe sva prekrasna ,mališani ce biti spremiti tip top 🌸🌸🌞🌸
Tejic bitno da je sve dobro sa bebicom,mozda se malo prehladila .cuvaj se. Bices dobro .
Ostale cure-sretno vam koje imaju danas preglede nek sve prodje dobro 😘
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
https://ibb.co/SB30FJM
Moj zivot..
.
Mimi divna si trudnica 😍
Tejic dobro da nije nesto, pij sto vise..
Vita di si ti, muz je dosao? 🙂
Marta Hahahah jesam ae nasmijala Hahahaha dobar ti je zivot kao i nama koje vec imamo djecu 😂😂😂
Je je Eno ga doma,svaki dan vas citam,ali jednostavno nestignem sad puno tipkati 😍😍❤️Moramo nadoknaditi izgubljeno vrjeme🌸❤️vidim da je Skakavac vratila😍Demitria prezivjece Glukozu 😂😂😂meni to ceka jos 😂😂😂😂bojim ae prosle trudnoce nisam prezivjela izpovracala 😂😂😂 zagrljaj svima
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Aaa super onda, samo ti uzivaj sa njime ☺️☺️
Meni je to fino bilo za popiti haha, cudo.. Imam i ja ogtt ovaj mjesec..
Sortiraj odgovore
Najstariji