Vecer drage zenice :)) pozdrav dragoj Vita, gustaj s muzem a nasoj grupici se javi kad stignes.. I sama san tako bila, nakon sta je moj dosa s puta 🤭😌
Pametni trudnicki mozak je zab koje cure su zbog bolova isle na preglede. Bogu hvala da je sve uredu, bolje puvat i na ladno pa smo mirnije.
Ja san pocela kontrakcije Osjecat prije nekih dva ipo tjedna, mozda i malo vise. Toliko trbuh bude tvrd, bas cudan osjecaj. Popijem magnezij prije spavanja i popusti to :)
Sve cesce mi na bradavice izlazi tekućina, ne puno ali izlazi 🤪
Vrime je ocajno, takva san danas i sama 😴🤯
Cestitke mojoj cetvrtkasici na punom tjednu Mana_Mare
I ja sluzbeno usla u trece tromjesečje, za ne povirovat 🤭💞
Hej žene ❤ čestitam svima na uspješnim pregledima, velikim bebačima, trbusima i preeeslatkoj robici 😊😊😊😊
Imam jedno pitanje; kako su vaše bebice okrenute na ultrazvuku? Ja sam bila s 13 tr pa sa 16 tt i položaj bebice je isti, ne vidi se lice, okrenut je skroz naopako i prema dolje...sad u pon imam pregled tad ce biti 19tt i nadam se da se bar malo okrenuo da ga vidimo...naravno najvažnije je da je dobro sve i da raste, ali kad gledam uzv klasične u tim tjednima, sve su bebice vise manje u istom položaju, a moj malac se baš zabio dole i ne mrda....posaljem vam slikicu sa zadnjeg uzv-a da vidite...ima netko iskustva?
Kontrakcije i ja imam, al bez bolova. bude mi jako tvrd trbuh, onda ili popijem magnezij il se malo prošećem jer mi se najčešće javi kad dugo sjedim. Spomenula sam dr zadnji put, kaže da je to to, ali se ne otvaram. Ništa strašno
Hej žene ❤ čestitam svima na uspješnim pregledima, velikim bebačima, trbusima i preeeslatkoj robici 😊😊😊😊
Imam jedno pitanje; kako su vaše bebice okrenute na ultrazvuku? Ja sam bila s 13 tr pa sa 16 tt i položaj bebice je isti, ne vidi se lice, okrenut je skroz naopako i prema dolje…sad u pon imam pregled tad ce biti 19tt i nadam se da se bar malo okrenuo da ga vidimo…naravno najvažnije je da je dobro sve i da raste, ali kad gledam uzv klasične u tim tjednima, sve su bebice vise manje u istom položaju, a moj malac se baš zabio dole i ne mrda….posaljem vam slikicu sa zadnjeg uzv-a da vidite…ima netko iskustva?
meni je svaki put drugačije. predzadnji put je bila glava gore i lijepo se vidio, a zadnji put glava dolje i okrenut prema mojim leđima pa se ništa nije vidjelo.. bez brige, sad dok ima mjesta, okreće se na dnevnoj bazi, ako ne i češće
Cure oprostite ako uskacem kao padobranac. Nekako mislim da vi možda imate vise iskustva. Radila sam Nifty prije tjedan dana i sada su me zvali kako nisu mogli dobiti rezultat iz mog uzorka, ali kao da to nije ništa zabrinjavajuće. Sad ne znam dali da je to stvarno ništa? Ili ipak nesto?
Ej ta sam. Radila jednom pa nisu uspjelu dobit nalaz. Pa opet vadili krv i oper nista (vecini nakon prvog neuspjelog iduci bude oke jer se s brojem tjedana povecava i bebina dna u nasoj krvi) ja sam ga radila s 16tt i s 18tt i nistam zatim ne u panici poslali na amniocentezu. Nalaz amnio dosao uredan. Dakle nema straha ako nifty ne uspije. Ne znaci da je nesto lose.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
[quote=It's a Girl 👧][quote=An1]Cure oprostite ako uskacem kao padobranac. Nekako mislim da vi možda imate vise iskustva. Radila sam [b]Nifty [/b]prije tjedan dana i sada su me zvali kako nisu mogli dobiti rezultat iz mog uzorka, ali kao da to nije ništa zabrinjavajuće. Sad ne znam dali da je to stvarno ništa? Ili ipak nesto?[/quote]
Ej ta sam. Radila jednom pa nisu uspjelu dobit nalaz. Pa opet vadili krv i oper nista (vecini nakon prvog neuspjelog iduci bude oke jer se s brojem tjedana povecava i bebina dna u nasoj krvi) ja sam ga radila s 16tt i s 18tt i nistam zatim ne u panici poslali na amniocentezu. Nalaz amnio dosao uredan. Dakle nema straha ako nifty ne uspije. Ne znaci da je nesto lose.[/quote]
Hvala draga na odgovoru! Zvuci utješno no ipak se nadam da će meni uspjeti kad tad dati nalaz!
Drago mi je da je s tvojom bebuskom sve uredu! 🤗
10.06. Nifty uredan 💖
Imam jedno pitanje; kako su vaše bebice okrenute na ultrazvuku? Ja sam bila s 13 tr pa sa 16 tt i položaj bebice je isti, ne vidi se lice, okrenut je skroz naopako i prema dolje…sad u pon imam pregled tad ce biti 19tt i nadam se da se bar malo okrenuo da ga vidimo…naravno najvažnije je da je dobro sve i da raste, ali kad gledam uzv klasične u tim tjednima, sve su bebice vise manje u istom položaju, a moj malac se baš zabio dole i ne mrda….posaljem vam slikicu sa zadnjeg uzv-a da vidite…ima netko iskustva?
Ovo je moja bebica pretprosli put, prema dolje, rekao je doktor da spava.. I mene je to brinulo, razumijem :) https://ibb.co/x6N7XzB
Zadnji pregled je bio prema gore i ludovao 😍
Supeeer Boscooo 😍😍😍 držite fige da i moj luduje u ponedjeljak hehe :) e da, i koliko vam je bio CRL 16tt? Meni je na 15+6 bio 10.30, a ne pronalazim nigdje referentne vrijednosti nakon 14 tt
Sortiraj odgovore
Najstariji