Jesu li ti u 12tt mjerili nosnu o bedrenu kost i nuhalni nabor?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Hej žene ❤ čestitam svima na uspješnim pregledima, velikim bebačima, trbusima i preeeslatkoj robici 😊😊😊😊
Imam jedno pitanje; kako su vaše bebice okrenute na ultrazvuku? Ja sam bila s 13 tr pa sa 16 tt i položaj bebice je isti, ne vidi se lice, okrenut je skroz naopako i prema dolje…sad u pon imam pregled tad ce biti 19tt i nadam se da se bar malo okrenuo da ga vidimo…naravno najvažnije je da je dobro sve i da raste, ali kad gledam uzv klasične u tim tjednima, sve su bebice vise manje u istom položaju, a moj malac se baš zabio dole i ne mrda….posaljem vam slikicu sa zadnjeg uzv-a da vidite…ima netko iskustva?
Ovo je moja bebica pretprosli put, prema dolje, rekao je doktor da spava.. I mene je to brinulo, razumijem :)https://ibb.co/x6N7XzB
Zadnji pregled je bio prema gore i ludovao 😍
izgleda ko žabica mala
CRL se kasnije ni ne mjeri, ne znam točno od kojeg tjedna. a gest.dob se gleda po opsegu glave, trbuha i dužini bedrene kosti te njihovim omjerima
crl ne mjere poslije. mjere glavicu, trbuh i bedrenu pa dobiju gestacijsku dob
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Evo na zadnjem pregledu 15+6 mi je mjerio nešto...evo slike:
https://ibb.co/9nb1b1z
Nije bas objasnjavao sta al je rekao da je sve ok pa meni to bilo dovoljno :) poznato?
[quote=It's a Girl 👧][quote=An1]Cure oprostite ako uskacem kao padobranac. Nekako mislim da vi možda imate vise iskustva. Radila sam [b]Nifty [/b]prije tjedan dana i sada su me zvali kako nisu mogli dobiti rezultat iz mog uzorka, ali kao da to nije ništa zabrinjavajuće. Sad ne znam dali da je to stvarno ništa? Ili ipak nesto?[/quote]
Ej ta sam. Radila jednom pa nisu uspjelu dobit nalaz. Pa opet vadili krv i oper nista (vecini nakon prvog neuspjelog iduci bude oke jer se s brojem tjedana povecava i bebina dna u nasoj krvi) ja sam ga radila s 16tt i s 18tt i nistam zatim ne u panici poslali na amniocentezu. Nalaz amnio dosao uredan. Dakle nema straha ako nifty ne uspije. Ne znaci da je nesto lose.[/quote]
Hvala draga na odgovoru! Zvuci utješno no ipak se nadam da će meni uspjeti kad tad dati nalaz!
Drago mi je da je s tvojom bebuskom sve uredu! 🤗[/quote]
Jesu li ti u 12tt mjerili nosnu i bedrenu kost i nuhalni nabor?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Supeeer Boscooo 😍😍😍 držite fige da i moj luduje u ponedjeljak hehe :) e da, i koliko vam je bio CRL 16tt? Meni je na 15+6 bio 10.30, a ne pronalazim nigdje referentne vrijednosti nakon 14 tt
Ako sta pomaze.. Ja sam popila slatki sok pol sata prije ultrazvuka jer slatko potice bebu na micanje 😊
Evo na zadnjem pregledu 15+6 mi je mjerio nešto…evo slike:
https://ibb.co/9nb1b1z
Nije bas objasnjavao sta al je rekao da je sve ok pa meni to bilo dovoljno :) poznato?
e to su ti ti opsezi. guglaj si ginekološke kratice, tako nešto. ja si svaki put to gledam jer ne mogu zapamtiti što je što
Cure oprostite ako uskacem kao padobranac. Nekako mislim da vi možda imate vise iskustva. Radila sam Nifty prije tjedan dana i sada su me zvali kako nisu mogli dobiti rezultat iz mog uzorka, ali kao da to nije ništa zabrinjavajuće. Sad ne znam dali da je to stvarno ništa? Ili ipak nesto?
Ej ta sam. Radila jednom pa nisu uspjelu dobit nalaz. Pa opet vadili krv i oper nista (vecini nakon prvog neuspjelog iduci bude oke jer se s brojem tjedana povecava i bebina dna u nasoj krvi) ja sam ga radila s 16tt i s 18tt i nistam zatim ne u panici poslali na amniocentezu. Nalaz amnio dosao uredan. Dakle nema straha ako nifty ne uspije. Ne znaci da je nesto lose.
Hvala draga na odgovoru! Zvuci utješno no ipak se nadam da će meni uspjeti kad tad dati nalaz!
Drago mi je da je s tvojom bebuskom sve uredu! 🤗
Jesu li ti u 12tt mjerili nosnu i bedrenu kost i nuhalni nabor?
Nisu mi mjerili nosnu i bedrenu, samo nuhalni i on je 1,5 sto je dobro s tim da mi gin govori da on nije pokazatelj ničega. Da nekad zdrave bebe mogu imati visoki nuhalni i obrnuto. Mislim da se nisu previše fokusirali na mjerenje bas zbog tog sto radim taj test.
Teško se sada umirit ali eto nadam se najboljem 🤞
10.06. Nifty uredan 💖
Cure oprostite ako uskacem kao padobranac. Nekako mislim da vi možda imate vise iskustva. Radila sam Nifty prije tjedan dana i sada su me zvali kako nisu mogli dobiti rezultat iz mog uzorka, ali kao da to nije ništa zabrinjavajuće. Sad ne znam dali da je to stvarno ništa? Ili ipak nesto?
An1 ne brini, nisu mogli da detektiraju dovoljno kolicinu bebinog DNA. Meni je dr rekla to unaprijed da se ne uplasim ako me pozovu na ponovno vadjenje krvi.
Sortiraj odgovore
Najstariji