Cure oprostite ako uskacem kao padobranac. Nekako mislim da vi možda imate vise iskustva. Radila sam Nifty prije tjedan dana i sada su me zvali kako nisu mogli dobiti rezultat iz mog uzorka, ali kao da to nije ništa zabrinjavajuće. Sad ne znam dali da je to stvarno ništa? Ili ipak nesto?
Imali smo situacija u grupi gdje nisu mogli izvuci bebin dnk, vjerujem da ce ti se javit cure kojima je to bilo...
BH - meni se recimo stvrdne cijeli trbuh i popusti i to znam da je bh, a ovako ako se izoblici i na jednom mjestu bude kao kvrzica to je moj bebac, jer cim dotaknem kvrzicu moju on se promeskolji i ona nestane...
Ja osjetim neku nelagodu i stezanje i uvijek dodirnem s obje ruke pupu. Ako je jedna mekana onda je to bebita, a ako su obje tvrde onda su kontrakcije
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Hvala vam na savjetima i podrsci uz vas je sve lakse 🥰❤️🌸☀️
Vita lijepo te opet cuti, vec sam bila zabrinula za tebe neki dan 😁❤️
Marta da i meni se cesto desava da mi se trbuh tako stvrdne i budu lagani menstrualni grcevi koji 20-30sec i onda popusti i onda znam da su to BH.
Migoljenje i lupkanje sam nekad samo na jednom mjestu osjecala a sad to bude sa svih strana 😀 i trbih se najcesce izoblici kad lezim na boku i onda se okrenem na leda a ono ostane trbuh u spic pa se spusti 😂😂
Da, bila je kao menstrualna bol i bio je tvrd cijeli i izboceno na desnoj strani..
A vnadam se da sam i ja zatvorena, idem svake prijestupne na pregled🙈
I danas mi je iscjedak obilniji, cak sam isla guglat curenje plodne vode.. I hodala sa rucnikom u gacama 🙈
Nemoj se zezat ako ti se nastavi... Radi menstrualne boli i bh u 20.tjednu mene je gin zvala na hitan pregled, pripala se da se otvaran i da triban na serklazu. Eto, ispalo je da su mi se samo dosta rano javile
Mene danas bas lupa dole, samo lezim..
Sad mi se trbuh izoblicio, jedna strana veeca od druge, stvrdnuo, je li to BH?
Meni je tak cijelo vrijeme dole skroz na rubu gaćica, mislila sam da je to normalno 😬 šta to budu te kontrakcije? 😮
Mene danas bas lupa dole, samo lezim..
Sad mi se trbuh izoblicio, jedna strana veeca od druge, stvrdnuo, je li to BH?
Meni je tak cijelo vrijeme dole skroz na rubu gaćica, mislila sam da je to normalno 😬 šta to budu te kontrakcije? 😮
Ujutro ioi navecer tako evo sad sam se zabrinula
Pozdrav svim curama🙂 ovako trebala bih savjet ili nešto😁 Menstruacija mi kasni već 3 dana, prošli vikend sam imala normalne bolove kao i svaki put do sada kada moram dobit no evo nisam ju dobila i nema je već 3 dana, inače imam redovne i uredne cikluse svaki mjesec, ako kasni kasni 2 dana ili dode 2 dana ranije... Ovo mi je prvi put da mi kasni 3 dana. Stresa nije bilo niti ništa takvoga. Imam redovite spolne odnose bez zaštite... Što mislite da li je moguće da sam trudna ili nešto drugo? Kupila sam si test kojega planiram raditi sutra ujutro. Evo čisto me zanima da li se koja susrela sa time ili je imala istu pa čak i sličnu situaciju?. Hvala😊
Nemoj se zezat ako ti se nastavi… Radi menstrualne boli i bh u 20.tjednu mene je gin zvala na hitan pregled, pripala se da se otvaran i da triban na serklazu. Eto, ispalo je da su mi se samo dosta rano javile
Ma nikako, ja sam panicar inace, nije mi bed otici na pregled.. Ovo je danas bilo jednom samo 🙂Inace menstrualne(bez tvrdoce) imam vec od 12tog tjedna ali sve je ok..
Sortiraj odgovore
Najstariji