Ocjedila limun i stavila ga hladiti spremna sam za sutra. Ali s obzirom da okreće na jugo biti će mi veselo s tlakom
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cure oprostite ako uskacem kao padobranac. Nekako mislim da vi možda imate vise iskustva. Radila sam Nifty prije tjedan dana i sada su me zvali kako nisu mogli dobiti rezultat iz mog uzorka, ali kao da to nije ništa zabrinjavajuće. Sad ne znam dali da je to stvarno ništa? Ili ipak nesto?
Ej ta sam. Radila jednom pa nisu uspjelu dobit nalaz. Pa opet vadili krv i oper nista (vecini nakon prvog neuspjelog iduci bude oke jer se s brojem tjedana povecava i bebina dna u nasoj krvi) ja sam ga radila s 16tt i s 18tt i nistam zatim ne u panici poslali na amniocentezu. Nalaz amnio dosao uredan. Dakle nema straha ako nifty ne uspije. Ne znaci da je nesto lose.
Hvala draga na odgovoru! Zvuci utješno no ipak se nadam da će meni uspjeti kad tad dati nalaz!
Drago mi je da je s tvojom bebuskom sve uredu! 🤗
Jesu li ti u 12tt mjerili nosnu i bedrenu kost i nuhalni nabor?
Nisu mi mjerili nosnu i bedrenu, samo nuhalni i on je 1,5 sto je dobro s tim da mi gin govori da on nije pokazatelj ničega. Da nekad zdrave bebe mogu imati visoki nuhalni i obrnuto. Mislim da se nisu previše fokusirali na mjerenje bas zbog tog sto radim taj test.
Teško se sada umirit ali eto nadam se najboljem 🤞
Ne bi se bas slozil s tim da nuhalni nista ne pokazuje. Jer istrazivanja provedena dugi niz godina nisu bas beznacajna. No dobro. Svaki dr zna sto govori svojim pacijentima
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ocjedila limun i stavila ga hladiti spremna sam za sutra. Ali s obzirom da okreće na jugo biti će mi veselo s tlakom
Sritno sutra, da ti cim prije prode i da rezultat bude dobar 🤗
Unakit hvala!!! Nadam se da će biti tako!
.
It’s a girl slažem se s tobom! Zašto bi ga onda mjerili ako nije važan 🤦🏽♀️... stvarno je bila smjesna ta gin
.
Hvala svim curama na odgovorima! Nadam se da vas nisam mnogo omela u veselim temama drugog tromjesječja 🤭
🤗
10.06. Nifty uredan 💖
Ajme cure ja rekla kako necu nista vise kupovat od robice jer vidile ste imam kao dosta od maloga neutralnog... Danas sam razludila online, jos upalo tocno pocetak summer sale. Svaka stavka bila min 30% popusta, sve na neke cvjetice i zenskasto i bas nisam mogla odolit 🙄
Skakavac volim vas pratiti svaki dan i naravno kad stignem obavezno javim se😘
Demitria sretno sutra i nek bude dobar nalaz😘😘🌸
Tvrd stomak-ja ga imam kad puno na jedem se pa moram mirovati ,nekad mi tesko i hodati bude.za dad je bilo sve u redu i pokusavam da se previse ne opterecujem nekim stvarima dok mi nesto ne boli❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Demetria, sretno sutra! Ponesi si neku zanimaciju, časopis, knjigu i brzo će proći 🤗
Skakavac, čestitam ti na ulasku u zadnje tromjesečje 🥳 evo i nas uskoro k tebi 😄🥳
BH, ja ih još nisam prepoznala, posumnjala sam par puta ali nisam sigurna jel to to 🙈
Dinosaurus nemoj nam reci gdje su popusti😁
Sretno Demetria a tebi Skakavc Cestitam 💜🎉evo odmah me panika uhvati...
Dinosaurus reci i nama di si našla popuste
Hvala na potpori, ide sestricna sa mnom brzo ce to proci.
Skakavac i još jedna cura koja je isto usla u zadnje tromjesečje cestitam 🥰😍
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji