Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ledolina
    04. Lipanj 2020. 12:04

Ja sam stalno mislila da mi je mali trbuh i onda samo odjednom evo ga, više se ne može sakriti 😁😍

Marta14
    04. Lipanj 2020. 12:08

Ledolina 😍

Bosco
    04. Lipanj 2020. 12:17

tashee7

evo i mene malo k vama natrag :)
    da ne pišem svakoj pojedinačno, curke, sve ste lijepe, s ožiljcima i bez. naša tijela su divna i čudesna, što sve možemo podnijet. ja sam prije par godina operirala žuć (netko se žalio na bol, leđa bole s desne strane btw) i ostali su mi ožiljci i uopće me nije briga. ni za njih, ni za celulit. za 3 tj idem na rođendan šogorici i bit ćemo u badićima pa si mislim obuć jedan dvodjelni čije mi košarice pašu. tako da pokažem tu trbušinu, a i da je lakše promijenit mokre gaćice.
    cure s redovnim pregledima- sretno!
    Tejic, nadam se da je sve ok i da će ti naći uzrok boli i riješiti to začas
    i više ne znam tko mi je poslao knjigu, ali HVALA!

Ja sam rekla da me leđa bole s desne strane, nažalost, još nije popustilo. Ne boli jako, ali mi je već dosta, ako u utorak gibekolog neće moć vidjet idem po uputnicu.
    Jedno pitanje ne vezano za bebu, ak mi možete pomoc. Idem sutra vadit novu zdravstvenu, jer sam se udala. Staru iskaznicu sam izgubila... Ako mi netko može pomoći što mi treba od dokumenata.. 

Dinosaurus
    04. Lipanj 2020. 12:19

Cure sretno na pregledima!
    Upravo sam procitala da za biti pratnja na porodu u zadarskom rodilistu, otac mora napraviti test na koronu i to trebaju ljudi sami financirati a cijena je preko 1000kn. Pa kako ih nije sram! Taj muz spava s tom zenom u istom krevetu i zive u istoj kuci, ako je on zarazen onda je valjda i ona?! Ne razumim vise ko tu koga ali brutalno me ljute ovi niski pokusaji pljacke ljudi u ovoj svakako usranoj situaciji! Puj! 😠

tashee7
    04. Lipanj 2020. 12:27

Dinosaurus

Cure sretno na pregledima!
    Upravo sam procitala da za biti pratnja na porodu u zadarskom rodilistu, otac mora napraviti test na koronu i to trebaju ljudi sami financirati a cijena je preko 1000kn. Pa kako ih nije sram! Taj muz spava s tom zenom u istom krevetu i zive u istoj kuci, ako je on zarazen onda je valjda i ona?! Ne razumim vise ko tu koga ali brutalno me ljute ovi niski pokusaji pljacke ljudi u ovoj svakako usranoj situaciji! Puj! 😠

joj da, vidjela sam to. kakve su to gluposti... samo mi tlak dižu iz dana u dan..
    Bosco, nisam sigurna što sve treba, bilo je to davno  mislim da sam išla sa starom zdravstvenom, al kako ju ti više nemaš, ne znam.. uzmi vjenčani list i osobnu. i ako imaš karticu dopunskog, zbog onog MBO-a
    a što se tiče žući, navodno da hoće to napasti trudnice, ima neke veze s estrogenom. ne znam tvoj intenzitet boli, al meni je bilo neizdržljivo. htjela sam si sama uzet nož i izvadit to. e, takva bol

Napokon 2804
    04. Lipanj 2020. 12:40

Spavanje je za mene postalo znanstvena fantastika, nikako se namjestiti, vilenim do neko doba, pase mi na ledima, a onda zraka ne mogu uhvatit, na boku se mučim, vec 2 dana spava kraj otvorenog prozora jer mi godi svjezi zrak, naravno sad balavim od toga. Pokusala sa milijun jastuka, bez jastuka, nikako... A tek sam na pola puta... 

Halila
    04. Lipanj 2020. 12:51

Sretno svima na svim pregledima!
    Jučer sam vidjela po thickeru da nečije dijete danas slavi rođendan, al sam zaboravila čije... uglavnom sretan rođendan i lijepo se zabavite! 🎂😊

Halila
    04. Lipanj 2020. 12:53

jasamja

Jutro cure 😊 znam kako vam je po pitanju kupaćih kostima i izgleda,ista sam. Ali mislim da ću ove godine kao nikad do sad sa ponosom pokazivat svoj predivan trbuh,ogromnu guzicu i debele noge pune celulita 😂 nek se vidi raskoš i nek se zna da smo sve do jedne puno radile na tome da s ponosom kažemo da smo buduće majke. To je nešto što nam nitko nemože zamijerit 😊
    Evo mi smo danas ušli u 19i tjedan. Još ne mogu vjerovat da smo uskoro na pola 💛

Hm... po meni si danas napunila 19 tjedana i sutra ulaziš u 20-i tjedan. Tak bar ja računam. Ili sam u krivu? Prosvijetlite me. 😁

Demetria
    04. Lipanj 2020. 12:57

Ima ti upute na netu:

u slučaju gubitka zdravstvene iskaznice potrebno je otići u Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje i dati izjavu o izgubljenoj zdravstvenoj kartici.
    Kako bi oglasili gubitak zdravstvene kartice trebate ovjerenu izjavu o gubitku zdravstvene kartice predati u Narodne novine pri čemu oglas trebate platiti 30 kuna.

Poslodavac kod kojega je zaposlena osoba čija je zdravstvena iskaznica izgubljena zatim na temelju prijave i oglasa o gubitku zdravstvene iskaznice podnosi novu prijavu i izrađuje se nova zdravstvena iskaznica. 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Princess Mimi
    04. Lipanj 2020. 13:02

Tejic, ima kakvih novosti?
    Mi smo bili danas kod endokrinologa. Pojačao mi je terapiju sa 25 na 50 mg Euthyroxa, valjda će sad biti ok.
    Stigla je AS, otvoriti ću je kad mm bude gotov s poslom pa vam poslikam. 😊
    A evo i nas od danas: https://ibb.co/YhQDPKP

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.