Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    04. Lipanj 2020. 11:10

Tejic

Ja jurim na hitan pregled, ovo bockanje u mjehuru vise nije normalno. Vjerojatno neka urinoinfekcija. Javim se kad bude gotovo.

Uh sretno, nadam se da nije nista strasno, javi

Marta14
    04. Lipanj 2020. 11:17

Sretno Tejic, bolje sto si isla da vidis..
    I tebi Mina, i da sto prije prode🍀🍀

jasamja
    04. Lipanj 2020. 11:28

Jutro cure 😊 znam kako vam je po pitanju kupaćih kostima i izgleda,ista sam. Ali mislim da ću ove godine kao nikad do sad sa ponosom pokazivat svoj predivan trbuh,ogromnu guzicu i debele noge pune celulita 😂 nek se vidi raskoš i nek se zna da smo sve do jedne puno radile na tome da s ponosom kažemo da smo buduće majke. To je nešto što nam nitko nemože zamijerit 😊
    Evo mi smo danas ušli u 19i tjedan. Još ne mogu vjerovat da smo uskoro na pola 💛

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Ledolina
    04. Lipanj 2020. 11:44

Pozdrav svima! Evo stigla i ja na pola trudnoće, pa da obilježim s jednom slikom 🙂😊😁

https://ibb.co/XsPhQ6J

Demetria
    04. Lipanj 2020. 11:46

preko slike to lijepše izgleda,inače mažem stalno baš ranu od božića (tada smo napokon uspjeli sanirati ranu da više ne soči i da nije upaljeno)
    naručila sam sad nešto od Biomedis - Fresh natural cosmetics pa ćemo vidjeti.
    a srije i celulit po nogama to ne moram niti pisati.
    Noge su cijele pune toga i ožiljaka jer sam dugo trenirala rukomet i odbojku i pune su ožiljaka, ali na njih sam navikla na ove još nisam. Valjda zato što i dalje bole kad me ljudi diraju po stomaku. Ono nelagodna bol nije strašno ali je nelagodno.
    *
    Tejic sretno nadam se da je neka bezveze stvar
    mina29 sretno nadam se da ćeš uskoro doma
    *
    Sretno svima koji danas idu na preglede bilo koje vrste (sad smo i to počeli )
    Meni su napokon došli vidjeti sobu i krov pa se iskreno nadam da će kroz tjedan dana krenuti sanirati krov, a da mi možemo isto tako i sobu lagano krenuti sanirati.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    04. Lipanj 2020. 11:51

Demetria

preko slike to lijepše izgleda,inače mažem stalno baš ranu od božića (tada smo napokon uspjeli sanirati ranu da više ne soči i da nije upaljeno)
    naručila sam sad nešto od Biomedis - Fresh natural cosmetics pa ćemo vidjeti.
    a srije i celulit po nogama to ne moram niti pisati.
    Noge su cijele pune toga i ožiljaka jer sam dugo trenirala rukomet i odbojku i pune su ožiljaka, ali na njih sam navikla na ove još nisam. Valjda zato što i dalje bole kad me ljudi diraju po stomaku. Ono nelagodna bol nije strašno ali je nelagodno.
    *
    Tejic sretno nadam se da je neka bezveze stvar
    mina29 sretno nadam se da ćeš uskoro doma
    *
    Sretno svima koji danas idu na preglede bilo koje vrste (sad smo i to počeli )
    Meni su napokon došli vidjeti sobu i krov pa se iskreno nadam da će kroz tjedan dana krenuti sanirati krov, a da mi možemo isto tako i sobu lagano krenuti sanirati.

Mene moj pupak boli na promjenu vremena i na dodir, ali sta cu, tak je, kak je. Nego cure, trebam savjet, gdje ima nekih tunika kosulja nesto sto prekrije guzicu a da ne mogu ofulat velicinu. Naime ne smije se probavat roba pa si ne mogu kupiti hlace, a vrijeme je usrano pa mi se ne da lajsat po trgovinama.

Napokon 2804
    04. Lipanj 2020. 11:52

Ledolina

Pozdrav svima! Evo stigla i ja na pola trudnoće, pa da obilježim s jednom slikom 🙂😊😁

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Bosco
    04. Lipanj 2020. 11:54

Ledolina

Joj kak ti je slatka bušica 😍 mi smo na par dana razlike, a moj trbuh ujutro jedva da se vidi 🙄

tashee7
    04. Lipanj 2020. 12:01

evo i mene malo k vama natrag :)
    da ne pišem svakoj pojedinačno, curke, sve ste lijepe, s ožiljcima i bez. naša tijela su divna i čudesna, što sve možemo podnijet. ja sam prije par godina operirala žuć (netko se žalio na bol, leđa bole s desne strane btw) i ostali su mi ožiljci i uopće me nije briga. ni za njih, ni za celulit. za 3 tj idem na rođendan šogorici i bit ćemo u badićima pa si mislim obuć jedan dvodjelni čije mi košarice pašu. tako da pokažem tu trbušinu, a i da je lakše promijenit mokre gaćice. 
    cure s redovnim pregledima- sretno!
    Tejic, nadam se da je sve ok i da će ti naći uzrok boli i riješiti to začas 
    i više ne znam tko mi je poslao knjigu, ali HVALA!

mc_mouse
    04. Lipanj 2020. 12:04

Tejic sretno! Javi se!
    Kupači ne kupujem jer na more ne idemo. ‘A na bazene ne smijemo. 
    Ne znam kako da se namjestim za spavanje. Kad sam na lijevom boku primjetila da sam da to bebici najviše odgovara, jer čim se okrenem na desno počne lupati i negodovati. 
    A toliki mi je već pritisak na lijevi bok i kuk da me cijela strana boli. Na leđa ne mogu jer imam osjećaj da ću se ugušiti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.