Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Talija
    27. Siječanj 2020. 12:32

Nemo, nije mi bas jasno. Pises o 3mm plodu i 6tjedana trudnoce, a u potpisu ti stoji 7+4. Jel to znaci da ti je ona sad ocitala da si tek u 6. tjednu ili? 
    Inace, cestitam za srceko❣️ Lijepa vijest! Nadam se da cu i ja uskoro cuti od svoje mrvice.

Marta14
    27. Siječanj 2020. 12:37

Nemo ❤️ Drago mi je za srceko. Kad imas opet kontrolu? 

MAmica21
    27. Siječanj 2020. 12:40

Nemo

Evo bila sam privatno na pregled,i sretna sam i zabrinuta malo,culi smo srce,bas mi ga je pustila da cujem,rasplakala sam se..plod je 3 mm i srce kuca oko 150 otkucaja u minuti.ali ne sviđa joj se jer je žumancana vrecica veća, oko 9 mm a kaze da je to puno za 6 tjedan..ne znam ima li tko kakvu inf.o tome..onda kaze tu su dva hematoma,al ona misli da ovo dr je jos jedna žv koja nije zaživila,i hematom od 1.5 cm..al cula sam srce i hvala ti Isuse,a bas sam se bila uplasila

Bravo srceko ❤️❤️ kad te opet naručila?
    Ja i dalje mislim da su trudnoće izrazito individualne. Nekome ce srce kucat sa plodom od 2mm, nekome se u to vrijeme ne vidi ništa... Ne brini Nemo, mozda se to izjednaci kroz dan dva.
    Meni nisu nis vidli, pa me spašila sa izjavom "pričekati ćemo", jer u mojoj glavi odmah ide kaj se ceka, koliko i zašto....

Ako si u 6. Tjednu, znaci da si 5+ nešto? Pa to je super  veličina 👌👌

27. Siječanj 2020. 12:56

Talija

Nemo, nije mi bas jasno. Pises o 3mm plodu i 6tjedana trudnoce, a u potpisu ti stoji 7+4. Jel to znaci da ti je ona sad ocitala da si tek u 6. tjednu ili?
    Inace, cestitam za srceko❣️ Lijepa vijest! Nadam se da cu i ja uskoro cuti od svoje mrvice.

Kaze da mi je ovulacija bila kasnije,po zadnjoj m.sam 7 tjedana,al po velicini svega ona misli 6 i nesto

27. Siječanj 2020. 12:57

MAmica21

Nemo

Evo bila sam privatno na pregled,i sretna sam i zabrinuta malo,culi smo srce,bas mi ga je pustila da cujem,rasplakala sam se..plod je 3 mm i srce kuca oko 150 otkucaja u minuti.ali ne sviđa joj se jer je žumancana vrecica veća, oko 9 mm a kaze da je to puno za 6 tjedan..ne znam ima li tko kakvu inf.o tome..onda kaze tu su dva hematoma,al ona misli da ovo dr je jos jedna žv koja nije zaživila,i hematom od 1.5 cm..al cula sam srce i hvala ti Isuse,a bas sam se bila uplasila

Bravo srceko ❤️❤️ kad te opet naručila?
    Ja i dalje mislim da su trudnoće izrazito individualne. Nekome ce srce kucat sa plodom od 2mm, nekome se u to vrijeme ne vidi ništa… Ne brini Nemo, mozda se to izjednaci kroz dan dva.
    Meni nisu nis vidli, pa me spašila sa izjavom "pričekati ćemo", jer u mojoj glavi odmah ide kaj se ceka, koliko i zašto….

Ako si u 6. Tjednu, znaci da si 5+ nešto? Pa to je super veličina 👌👌

Idem u pon.za tjedan dana kod svoje gin.sto mi vodi trudnoću. Ovo sam ja na svoju ruku otisla privatno da vidim koja je situacija,jer nisam vise mogla psihicki izdrzati

27. Siječanj 2020. 12:58

Marta14

Nemo ❤️ Drago mi je za srceko. Kad imas opet kontrolu?

U slj pon,kod svoje gin.ovo je bilo privatno da sam otisla

MAmica21
    27. Siječanj 2020. 13:06

Draga Nemo, u toj svoj panici te kužim da si otišla. I ja sam, samo nekad se dogodi da nas jos vise prepadnu i zbune. Sve će biti ok! Beta ti se uredno duplala? Akp si ju išla bila vadit, ne sjećam se posta...

Srce kuca lijepim tempom, trudnoca je malo manja nego po računici, plod jasno vidljiv. Zasad mi vijesti zvuče odlično 

klupko_srece
    27. Siječanj 2020. 13:41

Curke da vas pozdravim. ... Danas smo 10+2 pijemo željezo, vit C i folacin. Vadili smo hormone štitnjače. Normala je od 0.35 do... Ž. Mi smo 0.33 TSH kaže gin ok bolje tako nego da je povišeno. I da u 20 tt ponavljamo sve prwtrage. Mislim da sam za sad gotova sa onim osnovnim pretragama- štitanjača, krvna grupa, kompletna krvna slika, urin ..... Smireni smo bez euforije..  Korak po korak..  Papamo puuuuuno voća, povrća, mesno neide alo radi slabokrvnosti se prisilimo. Mučnine su se smanjile i ne osječam toliko gašenje prema hrani. Cice bole, rastu, vide se onako sitne žilice.... Svako popodne spavanac, i počela sam se mazati jer sam ovak cicata i cijela popunjena 😁😁😁🐷🐷🐷🍀🍀🍀

27. Siječanj 2020. 14:29

MAmica21

Draga Nemo, u toj svoj panici te kužim da si otišla. I ja sam, samo nekad se dogodi da nas jos vise prepadnu i zbune. Sve će biti ok! Beta ti se uredno duplala? Akp si ju išla bila vadit, ne sjećam se posta…

Srce kuca lijepim tempom, trudnoca je malo manja nego po računici, plod jasno vidljiv. Zasad mi vijesti zvuče odlično

Da,sve mi moramo imati pozitivne misli,ove strahove ne smijemo pustati jer cemo poluditi..fokus na pozitivno i sreca zbog toga..evo ja blagoslivljam sve cure na ovome forumu i neka za 9 mj docekamo nasu zdravu djecu.i tako ce nam i biti♥️

Princess Mimi
    27. Siječanj 2020. 15:38

Nemo, ja sam ti sa 6 tj bila na uzv i vidjela se samo zumanjcana i gv.  Rano ti je to jako, probaj se strpiti jos malo i biti ce sve super❤️

Sto se pelena tice, ja sam za jednokratne iz praktičnih razloga. Ima za kupiti bio pelena koje ne stvaraju iritaciju na bebinoj kozi. Ima ih cak i u DMu 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.