Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MessyBun
    26. Siječanj 2020. 14:46

Ma ja sam u prvoj trudnoći puno brinula oko strija, to mi je bio najveći strah 😂 Al sad poslije hitnog carskog i tog ožiljka me to vise ni ne brine. Mislim da u ovoj trudnoći neću ni mazati 🙂

klupko_srece
    26. Siječanj 2020. 14:48

Hope-mi smo 10+1. Dolje nikakvih bolova nemamo.... Cice bole na dodir, leđa malo.  I to je to od simptoma.... 

Marta14
    26. Siječanj 2020. 15:04

Hope i lux, bolovi dolje prestanu, to treba tako..

26. Siječanj 2020. 15:23

Hvala Marta i ostalim curama sto ste jednostavno tu. 
    🤗❤

MAmica21
    26. Siječanj 2020. 15:50

Cekam četvrtak, pregeld da se mogu ful opustiti....

A ovaj vikend je pun izlezavanja, gladi i odlazaka na wc😂 bolucka me dolje i dalje, noćas me jajnik iz kojeg je došla stanica bolio više puta ali ništa nezadrživo... 
    Mučnina nemam na povraćanje i dalje, samo rijetko nelagoda u trbuhu. 

Tko sve ima idući tjedan pregled?

Novim curama, cestitke na plusicima❤️❤️❤️

26. Siječanj 2020. 16:07

Ja koristim utrogestan 2 ×3,vaginalno ali danas kako sam na poslu,popila sam oko 3 sata 2 tablete..inace cijeli dan mi se vrti u glavi oko 3 i 30 sam skoro pala u nesvjest,uzas,bas mi je doslo slabo.sada ne znam jel to zato sto sam popila tablete ili..al zamalo se nisam složila na pod,jos mi je slabo..nisam sigurana jel to simptom trudnoće ili nuspojava?? Al nema šanse da ih vise ikada popijem

inaaa
    26. Siječanj 2020. 16:11

Ej curke..evo i mene, ja se iz ljetnih prebacila jer smo rane još..ja bila u petak na prvom uzv, i jucer me dosta boljelo i na dva navrata mi je isao bas jako smedi iscjedak..i sva sam se prepala i plakala navecer..nisam isla na hitnu..al me bas strah svega isto, jer sam u 8.mj prosle god isto imala spontani..😒 btw.jel se vidi moj baner?

MAmica21
    26. Siječanj 2020. 16:24

inaaa

Ej curke..evo i mene, ja se iz ljetnih prebacila jer smo rane još..ja bila u petak na prvom uzv, i jucer me dosta boljelo i na dva navrata mi je isao bas jako smedi iscjedak..i sva sam se prepala i plakala navecer..nisam isla na hitnu..al me bas strah svega isto, jer sam u 8.mj prosle god isto imala spontani..😒 btw.jel se vidi moj baner?

Bok Inaaa, dobrodošla :) u kojem si tt po uzv? Dali se vidjelo išta? 
    Nadam se da ti se smirio iscjedak! 
    Ne, ne vidi se. Moraš kopirati "pseudo" link za forum ja mislim da se zove😊

Nemo meni isto nekad dođe slabost, ne da bi pala na pod kao kod tebe, ali uvijek kažem da sam kao jako mamurna i ne sva svoja. Iako to jos može doc😒

26. Siječanj 2020. 16:31

Nemo

Ja koristim utrogestan 2 ×3,vaginalno ali danas kako sam na poslu,popila sam oko 3 sata 2 tablete..inace cijeli dan mi se vrti u glavi oko 3 i 30 sam skoro pala u nesvjest,uzas,bas mi je doslo slabo.sada ne znam jel to zato sto sam popila tablete ili..al zamalo se nisam složila na pod,jos mi je slabo..nisam sigurana jel to simptom trudnoće ili nuspojava?? Al nema šanse da ih vise ikada popijem

Jest to ti je od utrogestana.

26. Siječanj 2020. 16:50

hope444

Nemo

Jest to ti je od utrogestana.

Pa nemam pojma,pola sata nakon sto sam ga popila..mozda i je,ugl.vise nema sanse da ga uzmem oralno..ali cijeli dan sam kao pijana,pa mozda jos i ta tableta,pa se sve spojilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.