Ja sam 9dpo na testu vidjela blagi plus. 10dpo je bio vidljiv dosta. I to test iz mullera.
A od simptoma?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bok curke evo i mene😄...nakon 6 mjeseci iscekivanja danas mi se pokazao plusic❤
Bok curke evo i mene😄…nakon 6 mjeseci iscekivanja danas mi se pokazao plusic❤
Cestitam 🤗
Jel ti vec kasni m ili si ranije radila test?
Nove cure dobro dosle,zelim vam urednu trudnocu...citam redovno ali nemam sta puno za pisat pa nisam toliko aktivna...kod mene sve po starom...radujem se pregledu u petak
Cure kakvi su vaši ginekolozi po pitanju otvaranja komplikacija? Jesu vam ih odma na prvom pregledu otvorili ako ste tražile ili su komplicirali?
Meni je odma ponudila cim je vidjela betu pozitivnu. Ja odbila. Dok mogu, raditi cu
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja sam 9dpo na testu vidjela blagi plus. 10dpo je bio vidljiv dosta. I to test iz mullera.
A od simptoma?
Tamo kasnije tek tipa 10 15 dana od kasnjenja. Grudi na dodir bolne. I to i dns nekad boli nekad ne. I nista vise
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Marta14da to mi se nekad učinilo na gacicama kao neon zuti, čak sam mislila da nije zbog gacica i materijala takav izgled hahah jer kad uzmem na prst baš bijelo bijelo…da danas sam 7dpo i za 7 dana bih mogla već piskiti test 😁
Kad se tebi pojavio plus? Jesi čekala do neočekivane ili si ranije?
Bio je pozitivan 2 dana prije ocekivane.
Od simptoma, bol u donjem dijelu leda i kao da cu dobiti. Podrigivanje nakon jela, pica, svega.. Srecom to je stalo 🙈Umor....
Nove cure dobrodosle 🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji