Princess Mimi hvala na ideji za muzicke plisance, idici tjedan je muz na GO pa idemo skupa u shopping 😁😁
*
Joj cure ja uopce nisam osoba koja pjeva, em me sram em nemam bas nekog sluha za pjevanje 🙈 kakva cu ja to biti mama kojuu ce biti "sram" pjevati svojoj bebici 😱🤔🤔
Zubno meso krvari mi svaki put dok cetkam ali nista ne boli, promjenila sam i cetkicu za zube al i dalje isto, a i moram se svakako naruciti kod zubara za redovan pregled pa cu odmah pitati i za to.
Robicu sam dosad uzimala većinom 56 i nesto sitno 62 al jos pola toga nemam, sad moram po brojati kaj imam od koje velicine i sastaviti popis kaj jos fali 🙈
(huh trebalo mi dobrih sat vremena da sve procitam)
Drago mi je da je ovaj tjedan bio uspješan s pregledima :) želim svu sreću i onima koje čeka idući tjedan.
Nisam htjela nikoga uvrijediti, drago mi je da ovdje iznosimo svoje misli i probleme i dobre i loše.
I tužne i sretne trenutke.
Samo, bebice vole pozitivu. Udahnite pozitivno, izdahnite negativno.
Čuvajte se i lijepo sanjajte.
Ujutro odmah ide lista, preumorna sam i zaspat ću svaki tren na kauču da bi ju sada ažurirala. 💞❤💞❤
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Vecer zene :) mrni nekako dan na brzinu prosa, pojma neman di :D
Zelin dobrodoslicu novim curama i cestitke svima na dobrim pregledima 😌💞
2020 kolica su mi prelipa. Icandy Lime ako se ne varam? Bili mi napisala malo detaljnije, jeste uzeli 2u1, koja je cijena ako nije tajna i koju AS odabrat?
E da, danas sam bila u Next ducanu za dicu, nikad dosada nisan. Predivni materijali, ima cak jedan dio za bebe do 18 mj i to bila boja i neutralno, sta nisan cesto vidila, a tribat ce mi obzirom na ne poznanicu oko spola. Cijene su pomalo paprene ili mi se cini zbog toga sta nisan bas obilazila ducane djecjom robicom :D
Nez jesan ode ili na ljetnim citala za Waikiki.. Cura je napisala da je robica predivna, super materijala i pristupačne cijene. Pa ako ga neko ima u blizini, da znate. Ja cu ga obic prvom prilikom. :))
Princess Mimi hvala na ideji za muzicke plisance, idici tjedan je muz na GO pa idemo skupa u shopping 😁😁
*
Joj cure ja uopce nisam osoba koja pjeva, em me sram em nemam bas nekog sluha za pjevanje 🙈 kakva cu ja to biti mama kojuu ce biti "sram" pjevati svojoj bebici 😱🤔🤔
Zubno meso krvari mi svaki put dok cetkam ali nista ne boli, promjenila sam i cetkicu za zube al i dalje isto, a i moram se svakako naruciti kod zubara za redovan pregled pa cu odmah pitati i za to.
Robicu sam dosad uzimala većinom 56 i nesto sitno 62 al jos pola toga nemam, sad moram po brojati kaj imam od koje velicine i sastaviti popis kaj jos fali 🙈
I ja sam bila takva. Vidjet ćeš, ako ne prije, kad se beba rodi, pjevat ćeš 100 na sat jer će se bebi to sviđati 😁
Mene je uvijek brinulo što ne znam dječje pjesme osim zeko i potocic i slične. Sad samo dječje i znam valjda koliko ih slušamo po cijele dane. No zato sam ja svojoj curici od prvog dana pjevala Make you feel my love od Adele i sad kad ju negdje čuje, odmah viče da je to njena pjesma ❤ Također neznam pjevati, btw. 🤣
Sto se tice pjevanja nemam sluha, nemam glasa, totalni antitalent, ali bez obzira na to konstantno pjevam, pogotovo u autu (do hrv nam treba 10ak sati, svih 10 sati ja pjevam muzu, i uopće me be zanima sto ne ne moze slusat, ne mogu ni ja slusat njegovo hrkanje - da, spavam sa cepicina za usi) a sad bebi pustam svašta nesta i pjevam... Elemental, parni valjak, dubioza, sars, zabranjeno pusenje... Ali nećete vjerovati malac se uvijek rasplese uz mariju serifovic i njenu molitvu i 11... Da je to nesto nevjerojatno, moze svirati sta god, ali cim te 2 pjesme pocnu, evo njega, budan...
.
Danas sam bila 5 sati na nogama i naravno stopala su mi otekla, tako da sam sad kiselila noge u slanoj vodi da splasnu...
*
I ja sam bila takva. Vidjet ćeš, ako ne prije, kad se beba rodi, pjevat ćeš 100 na sat jer će se bebi to sviđati 😁
Mene je uvijek brinulo što ne znam dječje pjesme osim zeko i potocic i slične. Sad samo dječje i znam valjda koliko ih slušamo po cijele dane. No zato sam ja svojoj curici od prvog dana pjevala Make you feel my love od Adele i sad kad ju negdje čuje, odmah viče da je to njena pjesma ❤ Također neznam pjevati, btw. 🤣
Hahah jooj nadam se da ce mi se otpustiti ta kocnica kad se beba rodi 🙈 zapravo, pjevat cu kad muz krene opet raditi iz ureda da me ne cuje, inace me zafrkava pa me bude sram jos vise 😂😂
iCandy Lime 2u1 uzela na bazzar.hr izložbeni model za 5.099kn, inače su 6000. Ima još u svim bojama. Meni to nisu najljepša kolica na svijetu ali nakon puno pročitanih recenzija odabrala sam njih. Lagana su (10kg), nisam ih vani probala i za djecu su od 0 do 25 kg. Košara ispod je ogromna i prima 10kg stvari. Imaju ugrađen board za starije dijete da stoji i vozi se. Dobije se adapter za as.
Autosjedalicu sam uzela Maxi Cosi Cabriofix (paše na konstrukciju) za 575kn novu na Grupa aukcije igračaka (FB) a inače košta 1200kn. Stalno vam objavljuju autosjedalice pa ako koga zanima isplati se pratit.
Što se tiče pjesmica, taman jučer pitam trudnu prijateljicu što će pjevati svojim blizancima, i govorim joj da ja ne znam ni jednu dječju pjesmicu 🙃 govori ona pa kako ne znaš, zeko i potočić?! A to mi je najtužnija pjesma, uvijek sam kao dijete plakala kad bi to čula 😕 morat ću naučit neke vesele bebaste pjesme 😅💞
Sto se tice pjevanja nemam sluha, nemam glasa, totalni antitalent, ali bez obzira na to konstantno pjevam, pogotovo u autu (do hrv nam treba 10ak sati, svih 10 sati ja pjevam muzu, i uopće me be zanima sto ne ne moze slusat, ne mogu ni ja slusat njegovo hrkanje - da, spavam sa cepicina za usi) a sad bebi pustam svašta nesta i pjevam… Elemental, parni valjak, dubioza, sars, zabranjeno pusenje… Ali nećete vjerovati malac se uvijek rasplese uz mariju serifovic i njenu molitvu i 11… Da je to nesto nevjerojatno, moze svirati sta god, ali cim te 2 pjesme pocnu, evo njega, budan…
.
Danas sam bila 5 sati na nogama i naravno stopala su mi otekla, tako da sam sad kiselila noge u slanoj vodi da splasnu…
Napokon2804 hahahahaha kako si me nasmijala sada, morala sam mu odmah to poručiti jer i ja njegovo hrkanje moram slusati po noci 😂😂😂😂
Pjevam ja svasta kad smo sami i kad nas nitko ne cuje, al znam da necemo uvijek biti sami 😂🙈
Joj i ja imam zadnja dva dana problem sa otecenim nogama. Stopala su mi ko baloni iako me nista ne boli i ne osjecam smetnje. Ujutro je dobro, a do popodne se opet napuhnu 🤔
Cure ja sam u turbo pogonu, legnem dnevno max sat vremena, ostalo sam u pokretu, hodam, malo sjedim, uglavnom krecem se i iako mi odgovaraju Elevit tablete i Magnezij 400
Dobrodosli blizanci
2020 kolica su top
Princess Mimi super ideja s igrackicom!!
Moj sin ima sovicu i sad s 3 godine je obozava i navecer zaspi uz njeno sviranje. Kad sam jos bila trudna uzela sam jednog manjeg mekanog zeku, na kraju mu je on postao tjesilica pa sam brzo kupila jos jednog istog da se ne izgubi.. Isao je s njim u vrtic i sto puta nam pomogao nocu kad bi se probudio samo bi ga stisnuo k sebi i natrag zaspao.
Sortiraj odgovore
Najstariji