Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    2020
    22. Svibanj 2020. 23:08

E da, još samo 1 stvar i šutim do sutra. 
    Taman gledam Sinsay i biram bodije, ima vam 20% popusta na sve (ako potrošite 400kn) a i ovako su već jeftini! I stvarno su slatki!!!! Usput će i mama ubacit koju stvarčicu sebi, stvarno je jeftino 😝

Skakavac
    22. Svibanj 2020. 23:15

2020

iCandy Lime 2u1 uzela na bazzar.hr izložbeni model za 5.099kn, inače su 6000. Ima još u svim bojama. Meni to nisu najljepša kolica na svijetu ali nakon puno pročitanih recenzija odabrala sam njih. Lagana su (10kg), nisam ih vani probala i za djecu su od 0 do 25 kg. Košara ispod je ogromna i prima 10kg stvari. Imaju ugrađen board za starije dijete da stoji i vozi se. Dobije se adapter za as.
    Autosjedalicu sam uzela Maxi Cosi Cabriofix (paše na konstrukciju) za 575kn novu na Grupa aukcije igračaka (FB) a inače košta 1200kn. Stalno vam objavljuju autosjedalice pa ako koga zanima isplati se pratit.

Ahaa hvala ti lipa. Vidila sam ih na bazzar.hr, ako se ne varam u 3 ili 4 boje. Ja san samo dobrog cula za ta kolica tako da super ti je odabir :)) aha hvala ti na info i za AS. Nista ne razumin pa san se odma mislila koju bi uz to AS. 😝😅
    Ja cu brzo u krpe, zelin vam svima mirnu i dobro prospavanu noc 😌

Princess Mimi
    22. Svibanj 2020. 23:59

2020

Taman gledam Sinsayi biram bodije, ima vam 20% popusta na sve (ako potrošite 400kn) a i ovako su već jeftini! I stvarno su slatki!!!! Usput će i mama ubacit koju stvarčicu sebi, stvarno je jeftino 😝

Meni su jedino njihovi ženski modeli mali 🙈 bas je velika razlika između npr H&Ma ili C&A

2020
    23. Svibanj 2020. 00:08

Princess Mimi

2020

Taman gledam Sinsayi biram bodije, ima vam 20% popusta na sve (ako potrošite 400kn) a i ovako su već jeftini! I stvarno su slatki!!!! Usput će i mama ubacit koju stvarčicu sebi, stvarno je jeftino 😝

Meni su jedino njihovi ženski modeli mali 🙈 bas je velika razlika između npr H&Ma ili C&A

E bravo, dobro da sam pročitala prije nego sam zaključila narudžbu 👍 dosad sam jednom naručila majice bez rukava i kratke.. Sve L kao da sam znala, i taman. 

Demetria
    23. Svibanj 2020. 07:25

Dobro jutro cure, nadam se da ste se uspjele naspavati.
    Muž je sinoć uzeo gitaru i malo svirao (malo metal, malo rock), a bebiti se očito sviđa jer se vrtila po pupi. Nije lupala da prestane, nego se baš lijepo komešala.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    23. Svibanj 2020. 07:59

Ležim i razmišljam si malo o anomaly scan. 
    Jučer je rekla da je s bebitom sve uredu. Ali nekako neznam da li možda ima stari uzv jer joj je moj pupo stvarao sjenu preko lica bebite pa se nije baš uvijek moglo dobro vidjeti.
    Pošto ne idemo na nifty i te druge testove, ne znam bi li otišla privatno na anomaly.
    I škodi li bebiti to ako je blizu ovog jučer pregleda?
    Naravno ne bi išla ako će mi reći da muž ne smije ući unutra. I ovako me prati na pregled svaki puta kod soc.ginekologinje i mora čekati vani pa mi ga žao.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

plavo_nebo
    23. Svibanj 2020. 08:07

Ja imam osjecaj kl da se trbuh smanjio zadnja 2 dana 🤔 malo me brine to.... Jedva cekam kontrolu u cetvrtak da vidim jel sve ok..

Ledolina
    23. Svibanj 2020. 08:51

Meni isto tako, uopće ne vidim da mi raste trbuh. Muž kaže vidi se, a meni onak kao da sam se udebljala malo više. Isto ću morat pitat na pregledu da vidim šta dr. kaže.
    Mene zanima koliko česte ste osjetile bebu u 17.-18 . tjednu?

• LUX
    23. Svibanj 2020. 08:53

Cuuure, jel ima koji dobar film ili serija za pogledat?? Moram si nac zanimaciju da prestanem ic po baby ducanima 🤣🤣

[link=https://lilypie.com][/link]

plavo_nebo
    23. Svibanj 2020. 08:56

Ledolina

Meni isto tako, uopće ne vidim da mi raste trbuh. Muž kaže vidi se, a meni onak kao da sam se udebljala malo više. Isto ću morat pitat na pregledu da vidim šta dr. kaže.
    Mene zanima koliko česte ste osjetile bebu u 17.-18 . tjednu?

Evo ja u 17 jos ne osjetim nista. Prije su bili neki mjehurici sad bas nista pametno 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.