Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Svibanj 2020. 10:58

Jutro svima, i meni je posteljica napred al sam osjećala pokrete oko 15.-16.tjedna (malac je 2 tjedna veći po mjerama, valjda zato) ali ne napred nego skroz dolje i sastrane. Ponekad samo prebacivanje težine s jedne strane na drugu ili meškoljenje, a nekad baš onak jasan pokret, ko da me neko štapićem za uši iznutra pogladio. Onda se u 16.tj premjestio pretpostavljam svojim leđima do mojih, nogicama napred prema trbuhu, jer ga skoro 2 tjedna nisam uopće osjetila. Pa se onda opet premjestio i to se izmjenjivalo do prije kojih tjedan i pol(20,5), odonda svakodnevno osjetim, nekad manje nekad više, na raznim mjestima samo ne baš točno napred oko pupka. Najviše sastrane i to dok ležim na boku a on štucka 🙂 a to se često događa, i onda se može i izvana osjetiti.
    Danas je lijep dan, oblačno s povremenom kišom. Jutro sam posvetila sebi, malo piling i maskica, a sad dalje na uobičajene subotnje pokućne aktivnosti... lijep dan vam želim.
    I poseban pozdrav šaljem blizančićima i njihovoj mami 😍

AngelEyes
    23. Svibanj 2020. 11:08

Nada23 ista priča, idem kod P.I. i stvarno mi je super doktor, prije kad sam imala nekih problema, profesionalan i umirujuć stav ima. Što se tiče socijalnog, morala sam se prebaciti od A.D. kad je doktorica preminula, a nitko drugi nije primao nove pacijentice. Ionako ću ići kod njega samo po uputnice. 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Halila
    23. Svibanj 2020. 11:12

Odvažila sam se i ja na jednu slikicu s punih 16 😁
    https://ibb.co/CMWhMkh

Halila
    23. Svibanj 2020. 11:21

Pokrete sam počela osjećati prije par dana, al to je još onako migoljenje neko, ko ribica mala 😁
    Ne znam što bi danas za ručak, nešto lagano mi se jede pa dajte ideje. Jučer sam nakuhavala 3 sata, danas neću. 😁

Vita26
    23. Svibanj 2020. 11:26

Demitria ja to ne idem privatno i idem kod svoje doktorice koja. Ima svoju ambulantu bas otvoreno,godinama sam kod nje,i sa 12tj radila mi ultrazvuk sve je bilo u redu i sad sa 16tj isto bilo je sve uredu i rekla mi je da sljedeci put radimo taj Anomaly ,
    Mislim ako ti mislis da nisi sigurna dal sve uredu odi privatno,ali ja nebi previse cackala -nije ni to dobro,ja isto nisam radila nifty.
    Plavo nebo
    Ledolina to vas se vjerovatno cini da si smanjio,ujutro bude manji Cekaj te kad se naplate 😂😂😂i naravno mi sebe svaki dan vidimo a oni sa strane koj gledaju bolje vide.i sto se tice bebice lupkanje ,ja isto sam bila zabrinuta,kad cu osjetiti od 15tj osjetim po malo ali ne svaki dan.bice kad bude vam lupkala stalno😊😊

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

nada23
    23. Svibanj 2020. 11:32

Ivana_Du

Nada23 ista priča, idem kod P.I. i stvarno mi je super doktor, prije kad sam imala nekih problema, profesionalan i umirujuć stav ima. Što se tiče socijalnog, morala sam se prebaciti od A.D. kad je doktorica preminula, a nitko drugi nije primao nove pacijentice. Ionako ću ići kod njega samo po uputnice.

Da, totalno ista situacija. Što se tiče A.D.mislim da će biti ok za uputnice ali za ništa drugo. Ionako ga trebam zvati sljedeći tjedan pa ćemo sve vidjeti. Ma bitno da smo mi zadovoljne s našim doktorom. 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Vita26
    23. Svibanj 2020. 11:33

Marta Sve ce bito to dobro🥰
    Ana spavalica kao i ja hahaha dobro jutro☕️

Vita26
    23. Svibanj 2020. 11:35

Halila izgledas ljepo🥰🥰🥰

Demetria
    23. Svibanj 2020. 11:47

Halila

Ne znam što bi danas za ručak, nešto lagano mi se jede pa dajte ideje. Jučer sam nakuhavala 3 sata, danas neću. 

Proljetni rizot s puretinom. Imam papriku crvenu i žutu, kukuruz, gljive i tikvice. Sve mi to ostalo od neki dan kad sam radila pizzu. Malo to okrenuti na tavi. Skuhati rižu sastrane i pomijesati. Ako ti je to presuho ja volim dodati žlicu dvije abc sira ili nekog mlijecnog namaza koji imam.
    Ili avokado izgnjecim i ubacim samo da se utopli.
    Jer iza ručka idemo do omiša malo vidjeti male rođake pa da se ne vozikamo s punim pupama.
    Ljubim vas sve i idem se spustiti do plaže brckati stopala dok muž radi.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

nada23
    23. Svibanj 2020. 11:47

Halila

Odvažila sam se i ja na jednu slikicu s punih 16 😁
    https://ibb.co/CMWhMkh

😍😍😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.