Ostalo curke preletila sam, imala sam punoo toga za citat, a iskreno nemam volje 😂 vidim sve ste ok, pregledi odlicni, cestitam, nove cure dobrodošle ❤️
Banana, vjerujem da je ovo samo ruzan period tvoga života i da ce uskoro svanuti sunce i da ces sve sto pozelis ostvariti bez imalo muke
happy_m - nema na čemu, drago mi je ako mogu pomoći velim, okus je grozan, ali to ti postane baš nebitno kad te odmah prestane boljeti. Kadulja napravi s dvostrukom količinom, jer na kutiji piše recept za čaj, a ne za ispiranje :) ujutro skuhaš dozu, staviš u frižider i imaš za cijeli dan.
Marta14 - po preporuci stomatologa ja koristim pastu paradontax fluoride
Plavo_nebo ja sam isto Vinogradska, 05.11, pa tko zna mozda se i sretnemo u rodilistu!😃🤗
Zojo cestitam na pisulincu i super da je sve u redu😃💙
2020 kolica su mi preepree😍😍😍
Sto se tice robice isto ne mislim kupovati 50, nego 56 i 62, i to cu kao i sve vi po nekih 15-ak komada bodiica i svega jos sta treba
🌈💙👣🙏
Banana imam feeling da si se uvrijedila. Nisam te imala namjeru napasti i sorry ako je tako ispalo. Teško je na forumu pravi "ton" pogoditi. Suosjećam iskreno s tobom jer sam i sama u emocionalno teškoj situaciji s kojom mi se teško nositi, ali trudim se iz dana u dan. Nekad je bolje, nekad lošije. Nadam se da ćeš uspjeti izvuči se čim prije i da će sve uskoro krenuti na bolje! I ne vidim ništa loše u tome što si se javila, naprotiv, svaka pomoć je u takvoj situaciji dobrodošla. Sretno!
Zojo Cestitam na dečkića ❤️❤️❤️❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
2020 kolica su predivna😘🥰🥰
Cure ni ja necu kupovati nista broj 50 i moja djeca su dosta velika rodila u bucmasta 😂😂😂
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Čestitam Ela na curici i urednom pregledu, samo tako i dalje 🤗😊💜💜
Sretnapetra dobro nam dosla 🤗 zelim ti puno srece u trudnoci, nemam takvih iskustava ali sam od pocetka trudnoce na Utrogestanu zbog smeksanog cerviksa.
Demetria bitno da je bebica super i da se sve lijepo razvija, a mi se uvijek izljecimo, zrtvujemo i prezivimo sve za nase male srecice ❤️ ja sam jucer imala ogtt i isla sam privat bas iz razloga da nebude 100 ljudi oko mene, ovako sam bila sama tipkala po mobu i brzo je proslo i danas vec dobila REZULTATE koji su svi supeeer, i vise nego odlični 😁 (sto me cisto cudi koliko slatkog jedem 😆). Takoder slazem se s Demetria, tesko mi je citati ovoliko negativne misli jako sam suosjecajna i onda to jako utječe na mene. Zao mi je svakog tko prolazi kroz teske zivotne situacije i nadam se da ce svi koji se nose sa svojim teretima na kraju pronaći srecu koju zaslužuju.
Enana dobro nam doslii ti i blizancekii ❤️❤️❤️🤗💕
*
Jao koliko stranica sam u zaostatku od jutra, idem sad dalje čitati 🙈 😆
Sanja* ak sam dobro zapamtila ti imas pregled 9.6.? Kc? Ja sam isti dan, možda se sretnemo 😁 u koliko sati ideš?
Čestitke svima na urednim pregledama, curama i dečkima. Ništ ne pamtim od nickova skoro, nemojte zamjeriti 😁
2020 jako lijepa kolica i boja mi se sviđa. Jesu lagana?
Zubno meso je i meni upaljeno na jednom dijelu, koristim Curasept pastu i tekucinu i ako baš zagusti čaj od kadulje. Samo mi je rekla žena u ljekarni da se u trudnoći ne smije piti pa da pazim da ga ne gutam kad ispirem zube.
Halila - nisam. Sve ok. Hvala. I ja tebi zelim da ti se sve rijesi najbolje sto moze.
Sortiraj odgovore
Najstariji