Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AngelEyes
    23. Svibanj 2020. 09:02

Dobro jutro cure, napokon sam se naspavala, nadam se da ste i vi sve bolje spavale. 
    Demetria i moj muž stalno svirucka na gitari, ali bebač ništa ne reagira. Malo me to isto brine, samo ga navečer osjetim kako lupka 
    Jedva čekam pregled, ne znam hoće li mi raditi anomaly scan, nije ništa spominjao a idem u privatnika stalno.
    Lux pogledala sam nedavno seriju The good doctor, meni se svidjela. 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Ledolina
    23. Svibanj 2020. 09:03

Meni su počeli mjehurići oko 15.tj.,zadnjih 10ak dana osjetim lupkanje ali samo ujutro ili navečer. Stalno očekujem više ali nikako. Vidim druge cure koje su 20.tj pa pišu beba lupa, pa se malo i zabrinem, ali opet se nadam da je sve ok. 

Ledolina
    23. Svibanj 2020. 09:11

Lux, oko mene svi gledaju neku Casa de papel, ali ja nisam pa nemam pojma kakva je, ali očito neka dobra 😀
    Ja sam više fan filmova iako u zadnje vrijeme slabije gledam. Zadnje što mi se svidjelo je Kniwes Out i Togo. Ovaj drugi mi je bio baš poseban, volim filmove sa psima ☺️

AngelEyes
    23. Svibanj 2020. 09:13

Ledolina jest, Togo je stvarno poseban film. Pogledala sam ga nedavno. 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Marta14
    23. Svibanj 2020. 09:13

Dobro jutro cure!
    Mozda je beba mirnija, evo ja osjetim od 15tog tjedna pa nije svaki dan isto.. Tu cure pisu da ih beba probudi po noci, a ja svoju tresem pa nista 🙈Mozda je spavalica.. I posteljica mi je ispred.

Naspavala sam se, 11 sati 🙈Toliko sam zadnji put u srednjoj spavala.. Sad me glava boli...

Narucila sam 3 stvari sa Sinsay, da vidim kakvo je.

Marta14
    23. Svibanj 2020. 09:18

I pocela sam misliti na taj nuhalni nabor, na kombiniranom probiru u 12 tjednu je sve bilo dobro.. A sad na velikom anomaly ona meni da je granicno..
    Ima li tko iskustva? Dobit cu sijede do sljedeceg pregleda.. 

happy_m
    23. Svibanj 2020. 09:21

Jutro cure 😃
    Evo mi smo kupili novi madrac za krevet prije par dana i od onda spavam kao beba 😊
    Sto se tice udaraca bebe, ja sam prve prave udarce osjetila prije nekih 10ak dana i od onda ju svaki dan osjetim, pogotovo sad ujutro kad se probudim ( ako se probudim prije 9 onda jos spava 😆), poslje rucka i navecer kad se umirim 🥰 preksinoc me probudila oko pol 4 pa smo se malo druzile ali inace me do tad udarci nisu budili.

Mina 29
    23. Svibanj 2020. 09:25

Ledolina

Meni isto tako, uopće ne vidim da mi raste trbuh. Muž kaže vidi se, a meni onak kao da sam se udebljala malo više. Isto ću morat pitat na pregledu da vidim šta dr. kaže.
    Mene zanima koliko česte ste osjetile bebu u 17.-18 . tjednu?

Ja sam sad 17+ i ne osjetim još bebu onako pravo.. Iako sam rano počela osjećati neko meškoljenje.. Na tome je i ostalo.. Još nije bilo konkretnog udarca..
    Malca sam baš pravo osjetila sa 20 tt tako da mislim da će vjerojatno biti i sada tak. 
    Iako tada mi je bila posteljice sprijeda sada je straga.. Netko mi je rekao da bi sad bolje trebala osjetiti.. Pa ću vidjeti. 🤷‍♀️

plavo_nebo
    23. Svibanj 2020. 09:35

Znaci kolko sam skuzila oko 19-20 tj se krene osjetiti neko lupkanje :D

Hannica0 👧
    23. Svibanj 2020. 09:44

Marta14

I pocela sam misliti na taj nuhalni nabor, na kombiniranom probiru u 12 tjednu je sve bilo dobro.. A sad na velikom anomaly ona meni da je granicno..
    Ima li tko iskustva? Dobit cu sijede do sljedeceg pregleda..

Pa on je najbitniji u 12tjednu. Da nije preko 2.5 poslije ga dr ni ne spominje,jer on raste s bebom. Naravno da nije preko ouno. Koliko je tebi? Nisam zapratila, nije me dugo bilo. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.