Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    enana
    22. Svibanj 2020. 17:59

Vita26 - mislim da nije kasno, da je bitno da do kraja mjeseca posaljes za taj mjesec. Ja saljem e-mailom i prvi put kad sam slala tak su mi iz HZZO odgovorili da za slijedeci mjesec posaljem do kraja tog slijedeceg mjeseca...
    Idem sad u potragu za plisancima koji sviraju 

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

teica30
    22. Svibanj 2020. 18:13

Banana, razmišljala napisati nešto ili ne, ali evo napisat cu ti pa možda vidiš da je većina nas u jednom trenutku tog najsretnijeg perioda osjetila depresiju, nemoć i osjećala se samo. Svi mi ovdje smo se nasle u ovoj glupoj korona situaciji, većina se mogla zatvoriti i ne izlaziti nigdje, druge su pak morale na posao jer eto, poslodavac nema razumijevanja i posao ide dalje, a neke su kao ja imale tri člana obitelji koji su radili sa corona zaraženim pacijentima ( i ne, nisu nikako mogli izbjeći to, a dolazak kući bila je jedina opcija). Radili su po 24 sata, ostajala sam sama i bilo mi je grozno ... Da stvar bude bolja trebaal sam imati svatove 19.06. - petrpostavljas sve otkazano zbog glupe korone. Nema veze... Prošlo je i to, idemo dalje, i veselimo se svakom pregledu gdje vidim svoje malo čudo 🥰. Dolazim na kontrolu sa 16 tjedana, sve super do kraja pregleda, kad mi dr govori da mi je posteljica milimetar od prekrivanja ušća, mozes zamisliti taj sok, strah i neizvjesnost ( da napomenem, med. Sestra sam i jasno mi je sto mi govori). Naracno očekivala sam strogo mirovanje, ne daj Bože bolnicu. Ali - njene rijeci su ovako glasile- jedino čega se trebate paziti je dizanje teškog, teški fizicki napori, spolni odnosi i orgazam. Do idućeg pregleda se možda malo pomakne na gore, ali to je neizvjesno do samog poroda. U najgorem slučaju morat cete na carski. 
    Evo... Ukratko taj najsretniji period mog dijela trudnoće do 17-tog tjedna... Ali opet se veselim gledanju i kupovanju robe, slikama moje male pisulje, i njenim udarcima 🥰... 
    Samo trebaš sebi sama složiti u glavi da nije sve idealno u trudnoći, i naci nešto novo čemu ćeš se veseliti svaki dan. I neka to budu sitnice, jer sreću cine male stvari 🥰. Veseli se svakom danu u kojem to malo cudo ostane u tebi... Neke stvari ne možemo promijeniti , ni mi ni nitko drugi. I nema razloga zbog kojeg se događaju. Samo hrabro svaki dan naprijed i probaj naci nekoga za razgovor, ako nista drugo, probaj pisati u neku bilježnicu kako se osjecas, papir trpi sve... Sory na dugackom postu..

Nove cure dobrodošle, i Čestitam svima na uspješnim pregledima 🥰🥳🥰🥳🥰🥳

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Matea2111
    22. Svibanj 2020. 18:14

Bok cure! Trudna sam 16+5 tj i vadila sam hormone štitnjače koji u 3.85 rečeno mi je da moraju bit oko 2 i da ću morati dalje kontrolirati. Idući tjedan idem na kontrolu u bolnicu gdje sam ležala zbog svrbeža i osipa po trbuhu, prsima i leđima. Našli su mi malo pijeska u žuči i povišene leukicite i CRP. Sad me je strah kakav će ishod bit trudnoće, nemam ovako nikakvih drugim problema i kazu da je sa bebom sve u redu ali strah me tek 16 tj, a već toliko problema. Da li je još tko imao problema koji su se samo vezali jedan na drugi 😔

Princess Mimi
    22. Svibanj 2020. 18:25

Muzičke plisance ima u svakom skoro Baby shopu, a mi smo uzeli svoju u Bubamari 😊

Demetria
    22. Svibanj 2020. 18:39

nada23

Demetria drago mi je da je i tvoj pregled dobro prošao, i što je najbitnije, da je bebica dobro. 😍 Znači doktor na temelju vaginalnog pregleda i iscjetka može potvrditi klamidiju? Samo se ti pazi pa će i to proći. Ja isto nisam dobila ništa na kilaži od zadnjeg pregleda ali dr nije ništa komentirao. Što bi to trebalo biti zabrinjavajuće iako beba napreduje i sve je ok?

Kaže muž da u knjižici piše kandida, moram vam slikati jer više nisam sigurna šta je rekla 🙈🙈🙈🙈
    "
    Happy_m molim te slikaj mi sobu s tim tapetama :) meni je to preludo i odlična ideja. Šteta što smo u podstanarstvu.
    "
    Ispraviti ću listu bez brige i dodati nove članove.
    Bilo bi super ako znate di ćete i ići roditi (grad) da to dodamo tako možda budete i cimerice s nekim u bolnici :)
    "
    Moj muž puno voli pričati s pupom a i ja isto. Mi se obraćamo s Bebita ili s Ljubičice mamina/tatina. Biti će baš teško do kraja jer beba je ženska imenica i kaže meni muž maloprije a šta ćemo mi zvati bebu 9 mjeseci kao da je curica a izađe pišulinac. Ja njemu: bebice ti čuju zvuk i ton, ne razumiju oni još riječi. Bitno da bebita osjeti našu ljubav, a to što će biti u listopadu nije bitno.
    Morat ću i ja poraditi na pjesmicama. Uuuu možeš pjevati twinkle twinkle little star :) probat ću i ja

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    22. Svibanj 2020. 18:41

Vita26

Cure da vas pitam ja doznake dobila jucer,nije mi lasno ponedeljak da od nesen u HZZO??

Ja sam jutros osobno išla predati i sad ne znam koji je pocetni dan bio 20 ti ili 25 ali sjećam se da je pisalo do 5 dana idućeg mjeseca.
    Probaj predati idući tjedan ili pošalji na mail. Nemoj čekati predugo

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

AngelEyes
    22. Svibanj 2020. 18:51

Demetria ja pjevam razne pjesmice stalno, ali na twinkle twinkle little star je odmah bila reakcija, svidja mu se 💕 
    Super ideja za žiraficu, idem odmah kupiti. 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

nada23
    22. Svibanj 2020. 19:00

Demetria a ja isto čitam i pišem klamidija a u biti mislim na kandidu... 🙈 Trudnički mozak haha 😂 Ipak je klamidija punooo gora i sreća da nije to. Bebita i Ljubičica je baš sladak nadimak. 🥰 Ma kao što kažeš, najbitnije je da bebice osjete našu ljubav pa nebitno kako ih zovemo... 😊 Twinkle, twinkle, little star mi se sviđa. Sad sam je pustila na YouTube pa ću je i ja pjevušiti za početak. ☺️☺️☺️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

plavo_nebo
    22. Svibanj 2020. 19:01

Demetria mozes nas dodati 21.10. ☀️ vinogradska

Zojo
    22. Svibanj 2020. 19:05

Znači ovako:
    1.dolazi nam Teo
    2.pregled prošao savršeno
    3.nemam pojma koliko je dugačak i težak jer se ništa ne kužim u te kratice na uzv(prije je pisalo crl, ali sada toga nema)
    4.nemam nijednu sliku di je bebač cijeli, imam samo neke isječke što je dr mjerila opseg glavice, bedrenu kost i moj cerviks(to mi je hit...)
    5.sutra mali šoping robice, danas nismo stigli jer muž morao radit

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.