Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Svibanj 2020. 13:26

kikic

Sanjavidim da ti pise da imas dijagnozu hashimoto, kao i ja. Jesu li se tebi poboljsali rezultati sada u trudnoci? Meni su se antitijela dosta smanjila, bila su jako visoka. I isto nisam dobila niti kg iako se ne pazim toliko kao sto sam pazila prije trudnoce…

Nisu mi vadili antitijela, samo tsh i eventualno ft4 vade. Budem baš probala nažicati drugi put da i to provjere. Ali ja se osjećam puno bolje! Kad bi bar potrajalo i nakon trudnoće...

Demetria
    22. Svibanj 2020. 13:32

Muž - moj muž je jedno stvarno prekrasno biće... Više puta ga znam pogledati dok smo negdj evani ili doma i pomisliti u sebi čime sam ja njega zaslužila.
    Iako na prvo se čini da me sa podatcima koje mu čitam s neta ili iz knjiga o bebi sluša polovično, vjerujem da ipak čuje nešto od toga, jer se više puta pokazalo da je nešto i zapamtio.
    Robicu i to nije htio gledati do sada zbog svega što nam se desilo, a i puno "baba" oko nas nam puni glavu: pa nemojte još ili još je prerano i te fore.
    Kolica i jaje je pristao kupiti ranije jer je baš bio dobar popust, za robicu se do jučer ipak nije htio zainteresirati jer ga držit to da je prerano.
    Vjerujem mu da ga je u dubini strah isto kao i mene zbog dosadašnjih iskustva ali mislim da moramo gledati pozitivno i meni je možda lakše jer ja bebicu nosim i osjetim pa me ti hormoni još dodatno pucaju.
    Uglavnom mislim da ćemo sutra samo prošetati po centru, pa ćemo vidjeti hoćemo li šta i kupiti.
    Kolegice s posla su mi rekle da im kažem što bi voljela da mi kupe i one će skupa mi to kupiti. Iskreno nemam ideje. 
    Znam da inače cijeli ured a ima nas oko 50 tak skupi novac i nešto kupe za bebicu.
    Nisam do sada nikada vidjela šta su kupili jer većinom sjedim negdje skroz iza pozadi i glupiram se s kolegama.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Sretno svima na pregledima danas, kasno palim ali za dobre zelje nikad nije kasno :)
    Mara1992 - znam, radim ja to svako malo, al uvijek ispadnem ludaca... 
    Leia91 - tu se slazemo. Nadam se samo da cemo dobit online tecaj, jer ga to jako zanima...
    Kikic - hvala. Budi sretna, to je super i uzivaj :)
    TinchiSk - thx :), o neredu necu ni razmisljat sad sam cu pocet plakat... Meni su rekli da mogu za stol, malo prosetat (tak da me sve to zbunjuje, al se trudim maksimalno lezat... Mene nakon dan i pol bole kukovi... Koma xD), a cekanje do pregleda da mi kazu ista ce me izludit... Bas nis mi nisu rekli...
    Da ja imam jos 3 mjesec i tjedan dana cca do termina... Imamo krevetic i prematalicu jer smo ih dobili... Vise ne placem kad vidim krevetic, ali smo odlucili nista ne kupovat do 30 tjedna, i znam da ima smisla, al me slama sve to...
    Mana_Mare - uzivaj u tome, moguce je ovo sto kazu cure, neki se samo drugacije nose sa tezim situacijama (a nasa je dosta ozbiljna...) ne znam...
    Marta14 - trudna sam 24+4, sad se ne veselim nicemu, jer me uzasno strah icemu se veselit obzirom da je sve toliko neizvjesno... Tj na sekundu se poveselim slatkom i to je to...
    Ok, al nitko/rijetko tko prica da se ne veseli tome, ili ima onih koje se ful vesele/ponose "ratnim oziljcima" i jos me posrame zbog toga sto je meni to koma... A za osjecaj ko tuljan necu pricat nis... Jer ni je ovo lezanje sad jos gore...
    Ma znam da nikom nije savrseno, nisam bas u tolikoj zabludi, i znam da svasta iskrsne, i da ima ljudi koji su ko ti van drzave, al meni je ovo bas puno za nosit se s tim... 

• kikic

Sanja*

kikic

Sanjavidim da ti pise da imas dijagnozu hashimoto, kao i ja. Jesu li se tebi poboljsali rezultati sada u trudnoci? Meni su se antitijela dosta smanjila, bila su jako visoka. I isto nisam dobila niti kg iako se ne pazim toliko kao sto sam pazila prije trudnoce…

Nisu mi vadili antitijela, samo tsh i eventualno ft4 vade. Budem baš probala nažicati drugi put da i to provjere. Ali ja se osjećam puno bolje! Kad bi bar potrajalo i nakon trudnoće…

Da bar potraje 🤣🤣 
    Ali bar zasada mozemo uzivat 🥰🥰🥰
    Meni isto antitijela ne vade svaki put, samo 2 puta godisnje, ali cim sam zatrudnila osjetila sam promjenu i bas se puno bolje osjecam.

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

Vita26
    22. Svibanj 2020. 13:36

Demitria kako je bilo na pregledu??😀❤️
    Ostalim curama koje idu sreeeeetnoo❤️❤️
    Spavanje- spavam napokon bolje samo 1put ustajem na wc ..i alo je malo tesko na mjestiti i vrtim se ali i spavam.
    Bananaupidjami ja isto nisim od sinoc vise ulazila na forum i izkreno slazem se sa Demitria -neamijes tako negativno gledati na to,tvoja beba sve osjeti,govoris da je zelite,pricas sa muzem-vas dvoje mogao naci rjesenje u svakom svom padu.kao i svi mi imamo svoje padove i uspone ,ali ovo ti bi trrbao biti najljepši dar Ata ces dobiti zbog kojeg se Boris do samog kraja (ja cu imati 4 carski,i silno zelim bebicu,vec nju volim isto puno mirujem i sama sam vecinom jer loj radi na terenu ,ali sve mozes)Zivot je ljep i treba uzivati u njemu.stvarno zelim
    Ti sve najbolje🌞

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Demetria
    22. Svibanj 2020. 13:39

Vita26

Demitria kako je bilo na pregledu??😀❤️

Pogledaj prethodnu stranicu pred kraj sve sam napisala... ja i dalje imam malo sunce pored imena :)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Vita26
    22. Svibanj 2020. 13:48

Demitria bebica je dobro,sve ostalo ce se rjesiti 🤗🥰samo vi polako❤️

Marta14
    22. Svibanj 2020. 13:49

Demetria super za pregled 😊😊
    Mimi jaoo 🍓🍓 Vas bi mi dobro sjela😁Koja je to? 

Vita26
    22. Svibanj 2020. 13:53

Mimi dok po djeli po komadic ovde nama u forumu ostaje netko bez torte 😂😂😂😂🤭ali izgleda predivno❤️

AngelEyes
    22. Svibanj 2020. 13:53

Demetria drago mi je da je bebica dobro, uz8vajte sutra u shoppingu 🥰
    Mimi mmm torta je primamljiva, trudim se ne jesti slatko ali mi baš i ne ide  strah me uskoro rezultata ottg-a

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.