Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    21. Svibanj 2020. 14:45

Mimi
    https://ibb.co/yy965ht

Napokon 2804
    21. Svibanj 2020. 14:56

Demetria

Uglavnom sjela sam u taxi i otišla u city smisliti kako slomiti muža za shopping.

Pre dobro 😍😍😍 ma nisu mali sta ti je... Vidjet ces kad pocnes uzimati sve moguce za bebu... Budem ti bas slikala vel 50, 56 i 62 da vidis razliku... U svakom slučaju objasni muzu da je lakse uzimati svaki mjesec po malo nego odjednom sve. Objasni mu da trebas 20ak bodija i recimo da je 20 kn bodic, to je 400 kn, onda hlacice, majice, carapice i slicno. I dok sve po kupuješ za samo jednu velicinu ode 1000 kn. A nitko od nas ne moze reci kako ce beba napredovati i kojom brzinom ce prerastati robicu... Onda mu objasni kinda, madrac, kolica, kadica, tetrice, flasice, dudice... Mislim jedino ako on ima recimo 10000 kn za pocetak da se sve odjednom kupi onda dobro... Mislim suludo je braniti kupovinu. mi smo evo jucer narucili kindu i madrac. Tako da sad recimo imam sve, odnosno trebam dobiti jos kadicu. I od sljedećeg mjeseca se opet posvećujem robici. A opet objasni mu da ti neces u pol ljeta moci hodati po trgovinama, da ne znas koliko ces biti pokretna (npr kolegica je do 30 tjedna sve super savrseno, od 30 na strogo mirovanje,počela se otvarati) mislim zar on zeli biti taj koji ce sve ici kupovati i spremati i pripremati. Moj bi naravno utekao od kuce na posao ili zvao punicu da to sve obavi. Ne shvaćaju. Meni osobno ne pada na pamet po najvećoj vrucini ici i kupovati, vec sad mi je knap... A kad muski budu prolazili ono sto mu prolazimo onda mogu i koju pametnu reci. Ja sam svom rekla ili ćeš sa mnom ici kupovati i birati ili ja ode sama, ali ja vise nista ne cekam, necu. Jer na kraju krajeva ako nesto ne napravim sama, nece nitko bez da kasnije nabija na nos, a i opet ce biti ono a sta nisi ranije pocela. Tako da ja sa svom kupovinom planiram zavrsiti u 7 mjesecu, i onda polako početi prati i peglati i pripremiti ama bas sve, da sam spremna i da me bas briga...

Napokon 2804
    21. Svibanj 2020. 14:56

Demetria nastavak
    Ok nisam htjela ni ja kupovati nista dok nisam prosla 3 mjeseca, ali sad, jedino me mogu financije zaustaviti da nesto ne kupim... A muz i njegove suplje price, ma ko ga sisa... Nista lose ne mislim, nego mi stvarno nije jasno to razmišljanje. Ne znam vašu financijsku situaciju, nego gledam otprilike kao nekakva prosječna obitelj, odnosno i ja sama.. I ono masa njih mi kaze a ti si u de sta ti je to... Aha, mozes mislit razlika je u tome sto gledam ono sto mi se svida i to kupim naravno, ali sam odgajana da opet ne trebam imat predrasude prema nicemu, i ne ne mogu bez obzira sto sam u de kupiti od jednom sve što pozelim, sjednem racunam, aha toliko imam toliko cu potrošiti... Nista uvredljivo, nego samo moje neko mišljenje.

Nezz tko je pisao za slike uglavnom odi na ibb.co i tamo ucitas sliku i ovdje kopiras link 

Napokon 2804
    21. Svibanj 2020. 15:05

https://ibb.co/rGRqtMw
    Evo razlike 50, 56 i 62...

• DoraGucci
    21. Svibanj 2020. 15:08

Caoo cure,evo mene opet pozdravljam sve i vase bebace 
    Dosla sam se samo javit da sam bila na pregledu prekjucer i sve je u redu beba polako raste i saznala sam da ce bit curica nadam se da ste svi dobro i zelim vam samo srecu i puno zdravlja🤗 
    E da vas jos pitam imam bijeli iscjedak od pocetka trudnoce i znan da je to normalno ali danas sam vidjela kad sam isla na wc neku duguljastu bijelu sluz izgledala je bas kao slina je li to normalno ili razlog za zabrinuti se? Inace sam u 19 tjednu 
    Unaprid hvalaa 

Marta14
    21. Svibanj 2020. 15:14

Napokon 2804

Evo razlike 50, 56 i 62…

Joj ovo je premedeno i djeluje tako mekano 💙Boja je bas savresena, moja 🍀

Marta14
    21. Svibanj 2020. 15:16

Dora cestitam na curici 💜💜
    Pa ja imam iscjedak ali nisam takav imala, to onak kao kod ovulacije? Meni bude nekad nesto slinasto malo na ulosku ali nikad ne visi.. (oprostite 😂) 

Napokon 2804
    21. Svibanj 2020. 15:19

DoraGucci

Caoo cure,evo mene opet pozdravljam sve i vase bebace
    Dosla sam se samo javit da sam bila na pregledu prekjucer i sve je u redu beba polako raste i saznala sam da ce bit curicanadam se da ste svi dobro i zelim vam samo srecu i puno zdravlja🤗
    E da vas jos pitam imam bijeli iscjedak od pocetka trudnoce i znan da je to normalno ali danas sam vidjela kad sam isla na wc neku duguljastu bijelu sluz izgledala je bas kao slinaje li to normalno ili razlog za zabrinuti se? Inace sam u 19 tjednu
    Unaprid hvalaa

Cijelo vrijeme imam iscjedak... Mislim da nije bista za zabrinuti se, ali inzistiraj na brisevima i ostalom... Eventualno nek ti da neke vaginaletice... Bas sluzasto sam imala kad bih se napalila, inace je samo glupi dosadni bijeli iscjedak

Napokon 2804
    21. Svibanj 2020. 15:25

ana1305

Napokon, al' si ga ti sad izreferirala, hahaha. Ali nema sta, svaka ti je na mjestu, tako i ja mislim. Valjda mi tu vodimo glavnu rijec i organizaciju, pa tko ce biti "kriv" ako dodjem doma iz bolnice i nemam kremicu za guzu ili tako nesto, pa ne mogu oni ni pretpostavku imati sto sve treba. Ja cu se dogovoriti za kolica ili tako nesto, sto su vece stvari, ali kao da ce se on opterecivati gazama i bodycima 😂
    DoraGucci, normalan je bjelkasti i proziran iscjedak. Pojacan je u trudnoci, vise manje sve imamo.

Mislim to je ono muski mozak. Pa neću to dopustiti, a na kraju bi opet bilo nabijanje na nos a zasto nisi kupila, jel to bas sad toliko hitno da moram odmah ici, radio sam cijeli dan, Jel to nisi mogla ti... Mislim to je jednostavno musko, bez obzira koliko god bili dobri kao kruh uvijek ce neki vrag brojati, bez obzira sto ce to odraditi.. . A u ostalom, jedva sam cekala na trudnoću i da mi trbuh raste i da kupujem robicu i sad da se zbog muskog mozga suzdrzavam od tog, onak nema sanse...

Marta14

Napokon 2804

Evo razlike 50, 56 i 62…

Joj ovo je premedeno i djeluje tako mekano 💙Boja je bas savresena, moja 🍀

happy_m
    21. Svibanj 2020. 15:26

Cure cestitam na urednim pregledima, vidim sve vise curica imamo 🥰🥰🥰
    Stvarcice su preslatke 🥰🤗🤗
    Nisam se javila nekoliko dana jer evo vec 3 dana mi je zubno meso dole naoteceno i bas me boli. Danas sam zvala zubarku koja mi je prepisala klavocin ( 7 dana, po dvije tablete dnevno ).
    Odmah sam zvala ginekologicu koja je to odobrila i prepisala mi vaginalete i probiotik uz to da nebi dobila gljivice.
    Bez obzira na sve, bas sam zabrinuta oko uzimanja antibiotika u trudnoći. Ima li koja od vas vise iskustva? Bilo koji savjet je dobrodosao! 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.