Curke, davno smo pisali na temu monitora- je li tko na koncu kupio senzor disanja?
Ajme cure lakse mi kad vidim da vas ima jos, a opet mi vas je zao ko i mene same... vec sam mislila da sam luda... 🙈 😂
Curke, davno smo pisali na temu monitora- je li tko na koncu kupio senzor disanja?
Mi smo uzeli angelcare senzor disanja i kameru
Mi smo ga dobili na posudbu i stoji mi u kutiji 😅 s prvim ga nisam imala, a evo s drugim isto ns koristim. Nekako mi je to suvisno.
Pozdrav svima i cestitke novim mamama :) ja vas ne stignem vise pratit, uz mladjeg i starijeg proleti dan, a bome stariji trazi zbilja puno energije i paznje :D
Netko je spomenuo d vitamin, dajem ga starijem, a mladji ce krenuti dobivati s mjesec dana nakon prvog pregleda kod pedice, tako smo i starijem davali.
Thx, poludih od citanja komentara, nikome ugodit ni sa jednim senzorom. Je li na Angelcare senzorna ploca zicana ili odasilje wifi?
Thx, poludih od citanja komentara, nikome ugodit ni sa jednim senzorom. Je li na Angelcare senzorna ploca zicana ili odasilje wifi?
Nema zice
Sjetih se da ste pisali o ljubimcima pa da dopisem - mi imamo dvije pesice koje spavaju uz nas. Namjeravamo ih ostaviti u sobi, samo zamijenit gdje ce I'm biti spavaona jer bebica ce zauzet njihov doskorasnji kutak. Jucer smo ih pomjerili prvi puta I bile su ok. A uradit cemo sto I vecina, prvo I'm dat da njusnu nesto od bebe a onda I bebu kad se vratimo doma.
Evo kako me jedna cuva (I pogled na moje kompresivne carape:))
ana1305 meni je isto rečeno u bolnici a i patronažna od 8.dana te kapi. Ali ne trebam davat one dane kad popije više od 2 bočice formule jer ad ima već ima u sebi vitamin K.
ZuMama ja se u zadnje vrijeme i to otkad je zahladilo isto znam probudit mokra od znoja i mlijeka a hladno mi bude pa se čudim jesu hormoni ili wtf.
Na šta ličim ljudi moji, oprala sam kosu ja mislim dvaput prošli mjesec, stalno punđu nosim 🤣 non stop u potkošuljama za dojenje koje se odmah zaprljaju od mlijeka i Purelana, sise većinom vani se luftaju 🙉🙈 smijem se sama sebi 😛
Napokon još ne mogu vjerovat da si napokon rodila, baš mi je drago 💕Uživaj sa svojim mišem malim 🤗
Sanja ja volim sve slikice 🥰🥰🥰🥰
Unakit divan psic 🥰🥰🥰🥰
.
Mi smo u bolnici dobili rucnik i ruksak na poklon, svaka rodilja to dobije... slikam vam.kad uspijem malenog skinut sa sise i prebaciti u kindu
Unakit, mi imamo baby sense 7. Zicana je ploca, jaaako lagana za postaviti, jedino ne znam sto se danas dogodilo, dva puta se sama od sebe ukljucila dok se beba protezala. Ne moram ni govoriti kakvo je to trcanje u sobu bilo. Morat cemo je presloziti pa vidjeti ponovno.
Hvala Ana, svi senzori se ponekad ukljuce sami, puno negativnih komentara je bas vezano uz to, mozda nadjes odgovor na internet. Baby sense se meni svidja jer ima dva diska ali posto cemo imati Cozee kolijevku isprva nije opcija jer ne mozemo ishendlati zice na dovoljno siguran nacin. Zato gledamo ove bez zice, ima sad i neki koji se kaci na pelenu kao stipaljka za rublje ili kao gumb na majicu. Nisam pametna koji ali znam da cemo jedan uzet 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji