Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina.Antares
    02. Listopad 2020. 20:17

https://www.holistichealthphysio.com/single-post/2017/04/28/cesarean-scar-release

djelom link za prikaz kako masirati rez nastao nakon carskog. kasnije pročitam sve sto sam u zaostatku, nadam se da ste sve dobro i da imate ugodan vikend! 

• ZuMama
    02. Listopad 2020. 20:18

Unakit pesek je presladak. I ja imam peseka, vec je star i jako je ljubomoran. Ja ne smijem primiti nicije dijete u ruke on pocne skalati po meni od ljubomore... uopce ne znam kak ce to izgledati😱 znam da bebi nece nista napraviti, toga se ne bojim, ali me strah da ce stalno lajati i visiti meni na nozi ili mi htjet u krilo. Bas je lud kad ja recimo uzmem malu od kume u krilo... on se isto gura u krilo. Ne znam kak ce to izgledati...
    2020 bas si me nasmijala😂😂😂

Mina 29
    02. Listopad 2020. 20:55

Matea02

Ej cure. Gdje ste naručivale komplete za izlazak iz rodilišta? I koje veličine?

Mi smo naručili sa stranice Rosea.. Slatki kompletic.. 
    Veličinu 50 nadobudno😂🙈 jer molimo da sad dobijemo bebicu.. Sin je bio 55 cm i 4,5 kg..

Unakit
    02. Listopad 2020. 21:33

ZuMama

Unakitpesek je presladak. I ja imam peseka, vec je star i jako je ljubomoran. Ja ne smijem primiti nicije dijete u ruke on pocne skalati po meni od ljubomore… uopce ne znam kak ce to izgledati😱 znam da bebi nece nista napraviti, toga se ne bojim, ali me strah da ce stalno lajati i visiti meni na nozi ili mi htjet u krilo. Bas je lud kad ja recimo uzmem malu od kume u krilo… on se isto gura u krilo. Ne znam kak ce to izgledati…
    2020bas si me nasmijala😂😂😂

Ja nesto mislim da oni osjete kad je dijete iz njihove obitelji pa kod tebe ocekujem da ce se prema bebici ophodit zastitnicki kao I prema tebi. Ali svi moramo biti oprezni dok ne vidimo kako ce to ic... 🐶

jasamja
    02. Listopad 2020. 21:40

Matea02

Ej cure. Gdje ste naručivale komplete za izlazak iz rodilišta? I koje veličine?

Ja evo neki dan napokon naručila sa h&m stranice komplet u veličini 56. Tako sam dobila savjete ovdje pred mjesec dana kad sam pitala. A i bolje da je malo veći da se može još jednom barem iskoristit 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Ninche9
    02. Listopad 2020. 21:41

Napokon ti koja si rekla da nema sanse da uzmes epiduraknu ti si je dobila, ja koja sam na celo napisala HOCU PDK meni je nisu dali 
    Sutra ocekuj navalu mlijeka, drzi se i masiraj bolne grudi, nadam se da ce vam bas krenuti s dojenjem
    Tejic kod kojeg pedijatra ides? Mi smo odlazili kod S. C. i bili smo stvarno zadovoljni.. Jeste malo svoja al je dobra

jasamja
    02. Listopad 2020. 21:41

Sanja*

Ako se sjećate ja sam uvijek rado stavljala slike veša kak se suši. Pa evo još jedne 🙂

Znači predivno 😍😍😍😍😍

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• loknica_
    02. Listopad 2020. 21:57

Napokon čestitam!

Zna li neka od vas nešto o salmoneli kod beba? Moj ju je pokupio u bolnici na odjelu dok su ga liječili od neke infekcije. Sad treba ostati duže...

• ZuMama
    02. Listopad 2020. 21:59

Unakit

ZuMama

Unakitpesek je presladak. I ja imam peseka, vec je star i jako je ljubomoran. Ja ne smijem primiti nicije dijete u ruke on pocne skalati po meni od ljubomore… uopce ne znam kak ce to izgledati😱 znam da bebi nece nista napraviti, toga se ne bojim, ali me strah da ce stalno lajati i visiti meni na nozi ili mi htjet u krilo. Bas je lud kad ja recimo uzmem malu od kume u krilo… on se isto gura u krilo. Ne znam kak ce to izgledati…
    2020bas si me nasmijala😂😂😂

Ja nesto mislim da oni osjete kad je dijete iz njihove obitelji pa kod tebe ocekujem da ce se prema bebici ophodit zastitnicki kao I prema tebi. Ali svi moramo biti oprezni dok ne vidimo kako ce to ic… 🐶

Da, polako cemo odraditi to upoznavanje i ja cu se truditi da ga ne ignoriram naravno koliko cu moc pa se nadamo najboljem. 🙂 

teica30
    02. Listopad 2020. 22:27

Zumama ubija me ta vrućina - ja u kratkom, sve otvoreno, a muž ubundan i smrzava se 😅😂
    .. Nek istrpi još malo 😆😉.
    Ana mislim da si ti pitala za k1+d3 - one ti se pocinju dvaati od 8-og dana djetetova života, i to kod isključivo dojene djece. Kod onih kojima se dodaje AD nema potrebe davati te, nego pedijatar piše obične d3 kapi. Nisam sad sigurna Jel ti Daješ AD uz dojenje ili ne. Evo to ti je 100% provjerena informacija. I te kapi se daju do navršena 2 mjeseva života. Sto se tiče papanja, ima djece koja ce jesti 60-70 ml svaka dva sata, a neki se pojesti 120 i jesti svaka 4 sata. 
    Sanja predivna slikica... 🥰
    Komplet sam uzela u c&a - doduse nije trebao biti za izlazak, ali nekako nam je bas sjeo i odlucili smo da u tome izade. 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.