Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Unakit
    25. Rujan 2020. 19:05

Tejic

Uh malo sam u zaostatku 🙈
    Redom.
    Teica30evo budan je i ne place i ne grci se, da 3put kucnem u drvo oa se stvarno nadam da je ti radi kapi i da bude oke sad. Probali smo na zlicu i lijepo to ide al mi se cini ko da pola ostane na zlici, kolko god ina mala bila 🙈
    SmileAslazem se da svaka info bude korisna i dobro dode da smo sve skupa pa da se mozete i unaprijed pripremiti.
    Nagibu kreveticu - cure ja prvi put sad cujem za to. Nitko mi to do sad nije spominjao. Znam da ga moram mijenjati s jednog na drugi bok i povremeno preko dana smije u na ledima spavati, al nikak e odmah nakon hranjenja. Al za nagib neznam..dajte me malo informirajte? Zast nagib i kak ga postici?
    Ivana_Du cestitaaam !!💙❤💙☺

Tejic, kad sam se odlucivala svugdje je bilo rijeci o vertikalnom nagibu kolijevke (anti-reflux položaj), a kako krevetac to nema onda se podigne dio gdje je glavica tako sto se nesto stavi ispod madraca. Curke s bebicama ce mozda znat nesto vise, moja sestra je stavljala urolanu tetru da dobije tih 3-5 stupnjeva.

Demetria
    25. Rujan 2020. 19:09

Tejic

Nagibu kreveticu - cure ja prvi put sad cujem za to. Nitko mi to do sad nije spominjao. Znam da ga moram mijenjati s jednog na drugi bok i povremeno preko dana smije u na ledima spavati, al nikak e odmah nakon hranjenja. Al za nagib neznam..dajte me malo informirajte? Zast nagib i kak ga postici?
    Ivana_Du cestitaaam !!💙❤💙☺

Valjda da se ne zagrcne sa vlastitom slinom. Iskreno ne znam taj dio zašto nisam upamtila.
    Predložile su patronažne podložiti jednu deku ispod madraca na podnicu, tako da se uzglavlje madraca malo podigne. Ili enciklopediju.
    Ili kako je ova nedavno rekla ako ti je krevetić na kotačiće jednu stranu skineš(tamo di su noge).
    Znam da i bebe u rodilištu nisu skroz na ravnom, uzglavlje krevetića je malo povišeno ili je beba malo na boku il podložena.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    25. Rujan 2020. 19:10

Ja vam moram priznati da kako se bliži kraj baš sam malo tužna, jer ako izuzmemo prvu polovicu trudnoće i sve boljke, tegobe i strahove, u drugoj polovici sam baš baš uživala

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Leia91
    25. Rujan 2020. 19:19

Babyboy2 čestitam! Želim ti brz oporavak 💙💙 Uživaj sa svojim mališanom 🤗🤗

butterfly784
    25. Rujan 2020. 19:32

Baby boom krenuo s jeseni 😊 Čestitke svim curama, bebicama zdrav, sretan i dug život, a tatama brz oporavak 😁🍾
    Naša Erin se isto odlučila ugurati u ovu jesensku ekipu - dolaskom doma 😊 Doktor rekao sutra, najkasnije prekosutra.
    Cure koje "imate još do termina", pripremite sve pa nek čeka, jer bebice vole iznenaditi a bolje da vam ne pišem u kojem smo mi kaosu 🤯
    Isabela drago mi je da se javiš jer znam da ti je bilo teško.
    Cure koje čekate, držim fige da bude brzo i što manje bolno 🤞

Napokon 2804
    25. Rujan 2020. 19:49

BabyBoy2 čestitam,  puno sreće, zdravlja, ljubavi 😘
    .
    Unakit prekrasne su sovice 😍
    .
    Isabelagregorijan drago mi je da ste dobro i napredujete  mogli bi vi i do termina izgurati bez problema 😍
    .
    Butterfly tako mi je drago to pročitati. Prava velika cura. Šaljem vam veliku pusu

Tina.Antares
    25. Rujan 2020. 19:52

Izabela drago mi je sto napredujete i sto si se javila, posebice nakon svih zavrzlamama! 

Svim mamama čestitam na donošenju vaših srecica na svijet! Želim vam sve naj i sto prije odlazak doma u vaše gnijezdo. 

Ostale koje čekate, sretno! 

Halila ti i ja smo blizu po terminu. 

Mame koje imate Cozee(Dinosaurus čini mi se), gdje ste kupovale posteljinu? Našla sam plahte tih dimenzija u Ikei jer u Cutie Cloud ima samo za curke, a nama treba za dečka. 
    Ne da mi se još ići na Amazon il Ebay tražit. 

Toplomjer običan klasičan digitalni koji ide u guzu, imala sa kćeri i tako će i beba. Jer kad su tako mali, ove sve druge varijante su nepouzdane. 

Je li koju boli desni dio zdjelice, tamo gdje su vam one rupice na leđima. Tako me zna zabolit kad pretjeram sa hodanjem, da neki dan mi je kćer rekla da malo šepam. 

Jeste uzimale swaddle wraps od Nexta ili one bodi haljinice koje se vezu u čvor ispod nogu da se namjesti bebi noge u žabica položaj? 

Za refluks, prevencija je nagib koji imate ili s kreveticima ili da umetnete nešto ispod predjela glave da bi postigle taj nagib. 

Kapi tj ono sto je mene spasilo s kćeri i njenim grčevima je homeopatija Colocyntis od Homeolaba plus masaža trbuha kružnim pokretima uz koža na kožu i topli oblozi od koštica.  Tada nije bilo ništa osim Biogaie i još nekih xy. Danas vidim svega i svačega, pa ću pratiti sto vašim bebama pomaze ako će i sa sinom mi trebati. 

• SmileA
    25. Rujan 2020. 19:53

BabyBoy2 cestitam! 🌹😃Filipu zelim sretno i bezbrizno djetinjstvo, a tebi sto brzi oporavak!💙🍀🤞 Kad ces stic malo nam napisi kakav je bio porod..
    Demetria super za pregled!😃 Taman bas idealna kilazica, a ovo za kosu mi je prefora, moj muz stalno ispituje oce imat kose🤭tako da mozda i mi na sljedecem pregledu saznamo za kosu pa da bude miran😂
    Bome ti to lezerno s torbom, svaka cast!😁🤭ja vec sad panicarim da je sljedeci tjedan moram spremiti😂
    Halila meni danas ista stvar sa zdjelicom i preponama, umirem od bolova, vucem se ko prebijena macka, ajde malo je lakse od magnezija🥴 
    A da rodilo je puno cura, dosta ih je bilo i ljetnih, tek su krenule ove jesenske, ali ima nas jos bome koje smo 33 i 34 tjedan, tako da bez brige 😊
    2020 i Ana1305 ovo za kupus sam cula i od prijateljice kad je bila rodila, njoj se bome dobrano bilo upalilo i isto ju je kupus spasio, tako da sve cure Kupus rules!🤟😂
    Unakit super si to napravila, bas je lijepo!😍bome si si dala truda🥰
    a ti si doma, ja mislila ti jos u bolnici, ocito sam neki dio preskocila-zaboravila! u svakom slucaju drago mi je da si dobro i polako si evo sve pripremas😃🙏🤗😘
    Nagib - nama su to na tecaju isto spomenuli da treba, zbog refluksa ...
    Demetria meni isto zao na jedan nacin sto se blizi kraj jer sam si stvarno jako dugo zeljela trudnocu i koliko mi je bilo tesko zbog hematoma i krvarenja u pocetku, toliko sam od 14 pa evo do 30 tj bas jako uzivala i gustala, al sad ovaj kraj iskreno mi je bas tezak i jedva cekam da rodim, a i upoznam svoje sunce😃🌞💙🥰
    Butterfly784 bas je lijepo cuti da ste dobro i idete domeka💞

🌈💙👣🙏

Tina.Antares
    25. Rujan 2020. 19:56

Za sve koje ste nesigurne je li beba jede dovoljno, fotka je količina po starosti i po obroku. A muke po dojenju, kupus je spas iako danas imate i modernu varijantu u onim mum kompresama. 

https://ibb.co/6XfjQBQ

AngelEyes
    25. Rujan 2020. 20:09

Babyboy čestitam!!! 🥰

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.