SmileA a ovdje je ok. Po 4 u sobama. I imas tu jedan wc na patologiji i imas odma iza coska na babinjacama jos 1.
Uglavnom je cisto, navecer bude vec malo prljava kupaona ali cini mi se da svi paze da bas ne zaprljaju pa je ok.
Sestre su sve ok, pitaju uvijek jel sto treba. Zezaju se. Doktorica u viziti isto ok, sve sto sam pitala mi je rekla.
Hrana za rucak i veceru je ok po meni, jedino dorucak..dobijes dvije snite bijelog kruha i snitu sira i maslac.. ili pekmez i maslac… Mislim da bi mogao bit bolji dorucak za trudnice 🤦🏻♀️..
Ja cekam do nedjelje 5i dan antibiotika da mi vade krv pa ako je sve ok u pon doma. Ogtt sam obavila ali mi nisu rekli rezultate.
Beskontaktni toplomjerima li tko? Vidim u bubamari neki snizen sa 550 na 450.. jel to vrijedi tih para? Ima nesto jeftinije a dobro?
Plavo_nebo pa zvuci da cist ok, znaci nije pregrozno🤗 al opet vjerujem da ti je tlaka..ajde nadam se da bude sve ok i da ides sto prije domeka😁🍀🤞
Sto se tice toplomjera, kolko sam tu citala prije iskustva cura a i ovako kad sam pitala svoje sve poznanice koje su vec rodile, sve kazu da dok su tako mali da su najbolji oni digitalni toplomjeri za guzu, kao najtocnije pokazu i da nema smisla bacat novce za te skuplje (, a isto sam planirala taj neki od Brauna kupiti) pa sam se eto vodila tim njihovim savjetima i zasad uzela samo taj digitalni u ljekarni za 50-70 kn.
🌈💙👣🙏
Marta cestitam!!! Bitno da je sve proslo i da si krenula u oporavak. Mazi se sa svojim anđelkom sad👶🎉🥰
Toplomjer ja jos nisam kupila, ali mislim da cu uzeti onaj za uho. To mi je nekak najprakticnije... a i teebat ce iducih 15ak godina pa ce valjda biti dobar. Moja susjeda ga ima i danas a djeca joj imaju 26 i 28 god... i sad ga jos i ona koristi🤣
Marta, ovo da muž nije stigao doć kak je krenulo me nasmijalo baš 😁. Kad je curka odlučila doći, to je bilo to! A rajski plin zvuči odlično 👌
Toplomjer - isto ćemo kupiti neki jeftini digitalni (iz DMa), tako nam je patronažna rekla. Imamo beskontaktni od prije, ali to će valjda biti kad bude stariji
Evo i nas spavalica😛, mi smo uzeli onaj digitalni mali toplomjer što ide u guzu i imamo beskontaktni ko što koriste na ulazima u bolnice u rezervi pa šta bude odgovaralo to ćemo koristit. Što se spavanja tiče, kolijevku ćemo namjestit na nagib a ispod madraca u krevetić gdje će spavat preko dana planiram staviti taj klinasti jastuk, a ako ne bude funkcioniralo onda budem neki poplun ispod stavila. Jučer su nam stigli gnijezdo i pletenica za ogradu tako da čim se posuše budem namjestila krevetić i pokrijem sve sa par plahti i neka čeka. I ne mogu vjerovati da je još otprilike mjesec dana do termina-proletilo mi superbrzo😵
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Čestitam na novim bebicama 🥰
Mi preko noći spavamo na boku, a preko dana na leđima. Par puta smo je stavili i na trbuscic kad ju je bas mucio, ali samo kad smo pored nje.
.
Mame koje koriste Espumisan i Bio Gaiu, jeste zadovoljne? Koja je razlika, čemu služe jedne i druge? Moja beba se muči kad treba kakati ili prdnuti.
. Da li je normalno da stolica bude proljevasta? Boja je ok, par ih bude onako lijepih kašastih, al većinom su baš vodene.
Toplomjer imamo običan koji je bio u avent setu, nadam se da će biti ok.
Spavanje znaci, vi koje široko povijate (sa švedskom pelenom) stavljate bebe na bok da spavaju?
Toplomjer imam digitalni iz avent seta i zadovoljna sam.
Prvo cestitke svim mamicama i bebicama 🥰🥰🥰🎊🎉🎊🎉
Spavanje-na boku. I mijenjam strane. Na kojoj cici sisa, na tu stranu ga stavim spavat ☺️ I samome mu odgovara na boku jer ga znam stavit na bračni krevet i tak bude 2h bez ikakvog podbočenja... mijenjamo strane da se glavica ne zaleži s obzirom da jos traje okoštenje.
Toplomjer-htjela sam kupit beskontaktni, ali mi kumce radi u ljekarni i rekla je da imaju dosta reklmacije na nje, da mi je bolji za uho.. pa sam tako i ucinila. Braun za nekih 500kn. Zadovoljna sam.
Toplomjer imam digitalni braunov i super je. Puno preciznije mjerenje za bebe. Imam i beskontaktni za nas i malca. Ok je ali ga isto ne volim precesto koristit a i kad ga koristim mjerim temp na zapescu ruke ne na glavi.
Kapi ne koristim. Kad triba kakat ili prduckit isto se napreze, zacrveni se, isteze se ali ne bi rekla da se bas previse muci. Nezrela su im crijeva pa bi rekla da ako ne place da je to normalno. Tako je i sin radio grimase i napreza se i isteza i sl.pa je sve proslo samo od sebe... Ali da procijenim da se bas muci onda bi uvela iste te kapi koje i vi koristite.
Kakica- lubenica, jel dojis ili dajes ad? Ako dojis mozda ti beba ne dode do masnog mlijeka koje je zadnje nego samo popije ovo prvo koje je vise vodenasto pa su zbog toga stolice isto vodenastije. Probaj dva podoja za redom davat istu sisu ili ako nemas puno mlika i mislis da pojede cilu cicku u jednom podoju probaj ju na kraju stisnut i vidit kakvo mlijeko izlazi, ovo masnije bude bas onako bijelo, neprozirno i budu najcesce kapi, nece spricat 😁
Ako dajes AD onda ne znam, netko dr ce se javit ako zna 😊
Bok cure, da se javim malo.
.
Sta se toplomjera tice, ja ga jos nisam kupila. Sogorica mi ima neki beskontaktni i rekla mi je da je spas, njeni klinci imaju 4 i 2 godine. Preporucila mi je da ga kupim, ali neznam, 500 kn, mjere mu 100 puta temperaturu jer treba bas pogodit di mjerit, (najtopliju tocku) nije temperatura ako nemas iznad 38, cudno mi to sve. Moram si jos razmislit, jer nije malo novaca. Neznam koja je marka.
.
Plavo_nebo. Drago mi je da je tlak okej, drzim fige da si brzo doma 🤞
Drage moje forumasice, u zaostatku sam 30 strana, pročitat ću naknadno.
Samo da javim da nam je noćas malo prije 1 stigao Niko 💙💙 4400 gr/55 cm.
Namučio je mamu dobro, bolje da ne pričam, nakon 24 h pokušaja prirodnog završili na hitnom carskom. Bogu hvala da je dobro 🙏 istina je da je sve to postalo nebitno u trenutku kad sam ga ugledala 💙
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Sortiraj odgovore
Najstariji