Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    25. Rujan 2020. 10:41

Unakit

SmileA

Ninche9 sretno!🤞🍀vjerujem da ce biti sve u redu🤗javljaj nam se😘😘
    Vita26da mozda ti jave, a ako ne, onda ti nazovi da znas na cemu si..
    Meni je doktor isto na proslom pregledu rekao da ce porod najvjerojatnije biti i prije termina, radi inekcija Clexane koje si dajem za trombofiliju, tako da pretpostavljam da cu ici na inducirani porod, a sad kolko to ranije to jos nista neznam, imam sad u utorak 29.09. pregled pa cu ga sve ispitati isto da znam na cemu sam, nekako je lakse kad si poslozis u glavi i znas kako ce biti, pripremis se mozda ipak vise.
    Vjerujem da te strah, al normalno je to sve da se bojis, tako svaka od nas strepi, ali vjerujem da bude to sve u redu😁🥰jos malo i nama dolaze nase srecice💙💙
    Tejic i Teica30 evo super korisna informacija za kapi, zapisala sam si u biljeske sve nazive tih kapi pa vjerujem da ce koristiti kad bude trebalo🤗 tako da super mi je da smo sve zajedno jos na ovoj temi🥰
    Demetriasretno na pregledu!☺️🍀🤞
    Plavo_nebodrzi se💪 vjerujem da bude sve ok☺️😘 e kako ti je gore na odjelu, kako ti se cini?
    A gdje nam je Tashee? Kako ste? Ako vidis post, javi nam se malo😘😘
    SmileA bas me zanima sto porod ranije zbog clexana. Ja ga primam mjesec I pol zbog ogranicene mobilnosti, I jedino sto su mi rekli u bolnici je da mora postojati odredjeni razmak izmedju njega I epidurala 🤷‍♀️
    Plavo nebo, odlican tlak, neka I ostalo bude sve pet 🤞
    Sretno svima danas na pregledima, u bolnicama I kod kuca 💗

Unakit e pa da zbog epiduralne to i ja znam da iz tog razloga, a sad jel ima jos neki razlog stvarno neznam, sad cu u utorak sve pitati doktora sto je pod tim mislio🤗

🌈💙👣🙏

Ninche9
    25. Rujan 2020. 10:57

U bolnici sam otvorena 3-4cm i mislim iskreno da mi krecu lagani trudovi i vec me bolucka, inace je planirala indukcija za navecer jer je guzva u radaoni.. Pitali su jel hocu doma il ostat na indukciji, odlucila sam ostati.. Nisu mi radili ctg
    Muz je otisao doma, zvat cemo ga kad krene. 

nada23
    25. Rujan 2020. 11:00

Evo da prijavim još jedan uredan pregled od jutros. Mali ima 3400 g i skroz sam zatvorena. Naručena na kontrolu 6.10 ako prije ne rodim. 😊 Torbe sam jučer spakirala. Još samo da očistim kuću i bit ću spremna. 😊
    ...
    Slažem se s curama da sve ostanemo u istoj grupi jer si međusobno pomažemo sa svim savjetima, a najviše onima kada se bebice rode. To mi je još uvijek sve strano pa pogotovo te teme pratim. 😊
    ...
    Spavanje—- spavat će u vreći za spavanje (60cm) pa će biti na leđima. Valjda je to ok. Isto ću provjeriti sa patronažnom kada bude vrijeme, također i za nagib.
    ...
    Beskontaktni toplomjer— Plavo nebo i ja sam postavila to pitanje prošli tjedan pa nitko nije odgovorio. I ja razmišljam da ga uzmem. Isto sam vidjela taj u Bubamare, ali moram još malo to istražiti jer sam čula da baš nije zdrav. 🤔 Kupila sam za početak u DM-u dudu toplomjer, ali nisam sigurna kako će i on funkcionirati. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

plavo_nebo
    25. Rujan 2020. 11:09

Nada23 ja sam sad malo istrazivala te toplomjere.. taj duda kao nije bas pouzdan. Od beskontaktnih preporucuju omron ili thermoval. Mislim da cu ja taj thermoval naruciti pa kako bude 🤷🏽‍♀️

nada23
    25. Rujan 2020. 11:24

plavo_nebo

Nada23ja sam sad malo istrazivala te toplomjere.. taj duda kao nije bas pouzdan. Od beskontaktnih preporucuju omron ili thermoval. Mislim da cu ja taj thermoval naruciti pa kako bude 🤷🏽‍♀️

Mislim da sam se zaletila sa dudom. Možda ga ipak vratim i uzmem obični digitalni za početak dok se konačno ne odlučim za bolji. Istražit cu malo i thermoval. Samo se bojim da su infracrvene zrake štetne? 🤔 inače mi se beskontaktni čine najpraktičniji. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Princess Mimi
    25. Rujan 2020. 11:28

Cure koje imate bebice 3+ tjedana, kako je prosao skok u razvoju? Kod nas je trajalo 2-3 dana, malo je bio nervozan, promijenio ritam spavanja i sad mi se cini da smo se vratili u normalu 😅

Vita26
    25. Rujan 2020. 11:28

SmaliA bas moja kolegica se daje te inj. za trombofiliju i Rvo u nedelj njo termin.docekala je njega.vise je njo dodijalo jedva hoda.
    Meni zglobove i peti naticu uzasno,pa mi doktorica moja rekla da sol izbacim.a doktor je danas rekao da ce javiti mi kad iducij tj da dodjem na kontrolu,po njegovom u kompjuteru po zadnjoj menstruaciji meni je termin 5.11
    A carski ide 2ili 3tj ranije ,tako da sad ce i to,i nek nam bude sve uredu ❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

mara1992
    25. Rujan 2020. 11:30

Što se tiče spavanja on je stalno na boku samo mijenjam strane. Franjo je u jastučiću i preko dana i preko noći i bez problema ga stavljam u bočni položaj u njemu jer je čvrst.
    Ninche sretno 😁

url=https://lilypie.com]

Marta14
    25. Rujan 2020. 11:34

Ninche sretno!
    Meni su jucer u 9 stavili tampon, u 10 puknuo vodenjak i bolovi vec jaki ali 1-2 cm otvorena. Poslali me gore u sobu da nije nista i da rucam..
    U 12 idem dole na ctg jer me bas rasturaju, 12:20 zovem muza da dode hitno, u 12:42 rodena, muz zakasnio 😂
    Znaci bez epiduralne jer je anesteziolog bio na operaciji, pa mi je dala rajski plin, kojeg sam tak udisala da sam stvarno misila da sam u raju.. Bilo sve bijelo oko mene, i u jednom trenutku kao da sam se smirila.. Neopsiivo..Pitala sam ju jesam umrla.. 
    Nisam klistir dobila takoder 🙈I beba je izasla, bez rezanja ali sa pucanjem.. Vraskim. Uspavali su me i rijesili to, rekao je da ce 15 min trajat a trajalo 2 sata.. Muz je dotle sa bebom bio💞Bilo je brzo i bolno.
    Prekrasna je i ima kosu kakvu sam zamisljala, crnu

Leia91
    25. Rujan 2020. 11:34

Ninche sretno!!

Spavanje - na trudničkom tečaju je sestra rekla da treba podbočit madrac da spava na leđima. Tako da smo kupili kosi jastuk za spavanje u Bubamari za nekih 100kn i to ću stavit ispod madraca da ima nagib. I nadam se da bude htio u vreći spavati. A preko dana ne znam di ću s njim. Mislila sam na kauč. I onda ću ga preko dana rotirati na jedan i na drugi bok. Isto smo kupili jastuke one za spavanje na boku. E sad sve to lijepo zvuči u teoriji a u praksi ćemo vidjeti kako bude. 🙈🙈

Toplomjer - ja sam kupila onaj za uho Braun. Rekla mi je u ljekarni da to koriste i u bolnicama. Mislim da je to oke, a i odrasli ga mogu koristiti. A imam i digitalni za provjeru ako budem u guzi mjerila.
    Plavo nebo tlak je super, vjerujem da će i šećer biti. Javi nam 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.