Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    25. Rujan 2020. 07:45

LoMa

Spavanje nama su u bolnici fizioterapeuti predložili da beba spava na boku i da obavezno mijenjamo strane. Tak da ja luku stvarno pokušavam stavljati na bok, on se dosta često zna vratiti na leđa jer mu je tak najbolje 🙈 nagib sam u kinderbetu napravila s nekim poplunom kaj sam stavila na jednu stranu…a u gnijezdu na garnituri sam stavila dekicu ispod da mu je opet nagib…sad sam u još većim problemima s tim spavanjem na bok jer ga moram široko povijati pa kad mi stavim tu švedsku pelenu pa na bok to mi malo nehumano izgleda 👀

Kod nas su patronažne preporučile široko povijanje zato i pitam jer kad staviš nagib i to široko na kraju beba spava ravno?

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Dinosaurus
    25. Rujan 2020. 08:23

Onda sam i ja za da ostanemo tu kad vam nismo dosadne 😁
    Mi isto spavamo na boku. Stavila sam gnjezdo u cozee krevetic. Tako da potporu za leda čini jedna stranica gnijezda a nagib se moze podesavati na samom kreveticu (zato sam ga najvise i kupila). Samo ne znam kako i sta kad krenem stavljat ju u swaddle, a mislim uskoro. Ne smim ju onda zamotanu stavljat na bok nego iskljucivo na ledja... 🤔 Siroko povijanje su ovaj put preporucili u bolnici ali sam izignorirala, radimo samo vjezbice pa cemo vidit. 
    Demetria kako nam je skakavac ne javlja se nista. Jel se snasla jel sve ok? 

Demetria
    25. Rujan 2020. 09:00

Dinosaurus

Demetria kako nam je skakavac ne javlja se nista. Jel se snasla jel sve ok?

Dobro je dobro i ona i dečko mali. Oporavljaju se od carskog i hvataju ritam pa je rekla da ne stigne na temu.
    Još su doma maze se i paze. Dok ja rodim mali će u šetnju s mamom :) vidjela sam ga na slici presladak je.
    Isto ga stavlja u vreću i kaže da joj manje trza.
    Mislim da za vreću beba mora biti na leđima... 
    Idem se srediti za pregled.
    Ovdje se sprema na potop pa iskreno ne znam što bi obukla

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

keksic
    25. Rujan 2020. 09:06

Plavo nebo - super tlak, neka takav bude i ogtt 😁
    *
    Slažem se da ako vam ne smetamo da možemo sve biti tu. 😄
    *
    Spavanje - po noći je na leđima jer je u swaddleru, po danu izmjenjujemo bokove tako da ga stavimo u gnijezdo ili podbočimo ručnikom u kolicima. Zasad nismo stavljali nagib jer nismo bili sigurni kako 😂. Mi imamo dodatan zadatak s mijenjanjem strana jer patronažna sumnja na tortikolis (zaležao se malo u maternici slatkiš) pa sad spava 2 spavanja na jednoj i 1 na drugoj strani.

teica30
    25. Rujan 2020. 09:22

Tejic

Teica hvala ti. Ja mislila da je po uputama to previse jer oni takvi mali jedu 8 do 10 puta dnevno, a neki i vise mozda pa reko onda se te kapi potrose u roku 3 dana doslovno. Al sad cu onda poceti tak davati punu dozu, i BioGaia ide, ak se dobro sijecam, 5 kapi jednom dnevno.

Da ... Troše se užasno brzo, ali svi su bili zadovoljni s njima... Biogaia se mora davati kroz par dana da bi počela djelovati, a ovo počne odmah 😁

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• SmileA
    25. Rujan 2020. 09:45

Ninche9 sretno!🤞🍀vjerujem da ce biti sve u redu🤗javljaj nam se😘😘
    Vita26 da mozda ti jave, a ako ne, onda ti nazovi da znas na cemu si..
    Meni je doktor isto na proslom pregledu rekao da ce porod najvjerojatnije biti i prije termina, radi inekcija Clexane koje si dajem za trombofiliju, tako da pretpostavljam da cu ici na inducirani porod, a sad kolko to ranije to jos nista neznam, imam sad u utorak 29.09. pregled pa cu ga sve ispitati isto da znam na cemu sam, nekako je lakse kad si poslozis u glavi i znas kako ce biti, pripremis se mozda ipak vise.
    Vjerujem da te strah, al normalno je to sve da se bojis, tako svaka od nas strepi, ali vjerujem da bude to sve u redu😁🥰jos malo i nama dolaze nase srecice💙💙
    Tejic i Teica30 evo super korisna informacija za kapi, zapisala sam si u biljeske sve nazive tih kapi pa vjerujem da ce koristiti kad bude trebalo🤗 tako da super mi je da smo sve zajedno jos na ovoj temi🥰
    Demetria sretno na pregledu!☺️🍀🤞
    Plavo_nebo drzi se💪 vjerujem da bude sve ok☺️😘 e kako ti je gore na odjelu, kako ti se cini?
    A gdje nam je Tashee? Kako ste? Ako vidis post, javi nam se malo😘😘

🌈💙👣🙏

• ZuMama
    25. Rujan 2020. 09:54

Plavo nebo super je tlak. Javljaj nalaze ogtt-a. Vjerujem da ce biti dobri.
    Cure na pregledima sretno🤞🙂

Unakit
    25. Rujan 2020. 09:59

SmileA

Ninche9 sretno!🤞🍀vjerujem da ce biti sve u redu🤗javljaj nam se😘😘
    Vita26da mozda ti jave, a ako ne, onda ti nazovi da znas na cemu si..
    Meni je doktor isto na proslom pregledu rekao da ce porod najvjerojatnije biti i prije termina, radi inekcija Clexane koje si dajem za trombofiliju, tako da pretpostavljam da cu ici na inducirani porod, a sad kolko to ranije to jos nista neznam, imam sad u utorak 29.09. pregled pa cu ga sve ispitati isto da znam na cemu sam, nekako je lakse kad si poslozis u glavi i znas kako ce biti, pripremis se mozda ipak vise.
    Vjerujem da te strah, al normalno je to sve da se bojis, tako svaka od nas strepi, ali vjerujem da bude to sve u redu😁🥰jos malo i nama dolaze nase srecice💙💙
    Tejic i Teica30 evo super korisna informacija za kapi, zapisala sam si u biljeske sve nazive tih kapi pa vjerujem da ce koristiti kad bude trebalo🤗 tako da super mi je da smo sve zajedno jos na ovoj temi🥰
    Demetriasretno na pregledu!☺️🍀🤞
    Plavo_nebodrzi se💪 vjerujem da bude sve ok☺️😘 e kako ti je gore na odjelu, kako ti se cini?
    A gdje nam je Tashee? Kako ste? Ako vidis post, javi nam se malo😘😘

SmileA bas me zanima sto porod ranije zbog clexana. Ja ga primam mjesec I pol zbog ogranicene mobilnosti, I jedino sto su mi rekli u bolnici je da mora postojati odredjeni razmak izmedju njega I epidurala 🤷‍♀️
    Plavo nebo, odlican tlak, neka I ostalo bude sve pet 🤞
    Sretno svima danas na pregledima, u bolnicama I kod kuca 💗

Vita26
    25. Rujan 2020. 10:02

Jesenica Bice to sve dobro💋moramo biti pozitivne

Cure dali imate vi problema sa naticanje zglobova i nogu dole meni sad to pocelo,najvise desna🙈🙈🙈

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

plavo_nebo
    25. Rujan 2020. 10:23

SmileA a ovdje je ok. Po 4 u sobama. I imas tu jedan wc na patologiji i imas odma iza coska na babinjacama jos 1. 
    Uglavnom je cisto, navecer bude vec malo prljava kupaona ali cini mi se da svi paze da bas ne zaprljaju pa je ok.
    Sestre su sve ok, pitaju uvijek jel sto treba. Zezaju se. Doktorica u viziti isto ok, sve sto sam pitala mi je rekla. 
    Hrana za rucak i veceru je ok po meni, jedino dorucak..dobijes dvije snite bijelog kruha i snitu sira i maslac.. ili pekmez i maslac... Mislim da bi mogao bit bolji dorucak za trudnice 🤦🏻‍♀️..

Ja cekam do nedjelje 5i dan antibiotika da mi vade krv pa ako je sve ok u pon doma. Ogtt sam obavila ali mi nisu rekli rezultate.

Beskontaktni toplomjer ima li tko? Vidim u bubamari neki snizen sa 550 na 450.. jel to vrijedi tih para? Ima nesto jeftinije a dobro?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.