Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teica30
    24. Rujan 2020. 23:50

Tejic savjet nekoga tko je radio dosta dugo na pedijatriji u ambulanti, Espumisan svakako 25 kapi, sve manje sto mu dajes nema ti efekta... To su iskustva od mama koje su davale manje... Tek kad su počele punu dozu davati pokazalo se korisnim. I obavezno u svaki obrok... Već nakon par davanja im bude puno lakše ... 
    Biogaia je super jer je probiotik, tako da dosta mama daje kombinaciju oboje kapi. 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

teica30
    24. Rujan 2020. 23:51

E da, i najbolje je sve te kapi davati na žlicu, jer zna se dogoditi kad se stavi u bočicu da ne pojedu sve, a samim tim ne dobiju ni punu dozu kapi. 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Napokon 2804
    25. Rujan 2020. 00:17

Demetria izgleda da te cekam 😂😂😂 imam osjecaj da sam zacepljena skroz... tješi me sto sam danas isla kakati 3 puta do sad 😂😂😂 možda se uskoro i desi nesto... 
    .
    Ninche9 sretnoooo 😘

Unakit
    25. Rujan 2020. 00:40

SmileA

Demetria

Vita26

Demetria na koj među si tocno mislila?sta imam na zidu

Nop na medvjedića dobra srca igračku…poslije sam skužila da imaš istu tješilicu pa mi možeš za oboje reci.
    *

Princess Mimi

Čestitaaaam svima😊❤️
    Mamice, jeste li za to da otvorimo temu na bebama, za nas koje smo rodile pa nam se cure priključuju ?
    Mislim da bi bilo lakse i preglednije posto su nam sad malo drugačije teme nego u trudnoći 😊

Ja baš volim čitati vas i što pišete pa si screenshotam savjete. Budimo iskreni ova tema nema bas cura jer se jako puno njih ne javlja a neke se jave tek kad rode. Bas me to rastužuje.
    Draga moja napokon je ti to čekaš mene da skupa rodimo kad se kod tebe ništa ne pomiče?
    Princess_Mimislazem se s Demetriomda bih voljela da ostanemo jos sve ovdje, jer mi koristi procitati vasa iskustva i savjete, isto si screenshotam, a kao sto i kaze Demetria vise od pola cura s popisa ni nema ovdje tako da nije prekrcano..vecinom ste vi sad koje ste rodile, evo neke koje su u terminu i iscekivanju svaki cas i nas jos par koje smo vec tu oko 34-og tjedna cca, tako da mislim da mozemo ovdje nastaviti sve zajedno i dalje

Demetria I SmileA su rekle sto I ja mislim, znace nam Vasa iskustva 🤷‍♀️

Demetria
    25. Rujan 2020. 05:13

Napokon 2804

Demetria izgleda da te cekam 😂😂😂 imam osjecaj da sam zacepljena skroz… tješi me sto sam danas isla kakati 3 puta do sad 😂😂😂 možda se uskoro i desi nesto…
    .
    Ninche9 sretnoooo 😘

Ti imaš 5 dana fore ja 11 :)
    Rekla sam bebici da ne smije izaći prije nedjelje jer nam je tada zadnje predavanja o osnovama dojenja ako ne želi ostati gladna beba.
    A da budem iskrena ja u mojih 38+3 još nemam apsolutno ništa u torbi za rodilište, sve je po vrećama oko nje.. 
    Sve me strah da kad ju spremim da se mogu uputiti u KBC.
    A za stolicu to sam prestala brojati... Vjerojatno od nervoze je tu stalno.
    I da, cijelu trudnoću pazim da ne jedem junkfood i sinoć pojedem veliki čips s jogurtom od breskve, pola litre mlijeka i Jadro za desert 🙈🙈🙈
    Odoh odspavati još malo, imam pregled za 6 sati.
    Čeka me ujutro ogledalo i tuš jer se nisam sredila jučer 
    *
    Mamice kako vaše bebice spavaju?  Na boku, ledina? Pod nagibom? Kako ste ga napravili? Čime?

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

plavo_nebo
    25. Rujan 2020. 05:52

Cestitam svim curama koje su rodile ako sam koju preskocila 🤗🤗

Ja sam isto za da ostanemo svi i ovoj temi jer mi je korisno citati sve sto pisete za bebice 🥰🥰

Meni tlak 110/70, sad cekam prvo vadenje krvi za ogtt 💪

Tejic
    25. Rujan 2020. 07:09

Teica hvala ti. Ja mislila da je po uputama to previse jer oni takvi mali jedu 8 do 10 puta dnevno, a neki i vise mozda pa reko onda se te kapi potrose u roku 3 dana doslovno.  Al sad cu onda poceti tak davati punu dozu, i BioGaia ide, ak se dobro sijecam, 5 kapi jednom dnevno. 

• vitae
    25. Rujan 2020. 07:12

Ja sam isto za to da nam se mamice jos ne sele. Nama koje jos nismo rodile dobro dođu iskustva s bebama a i sjetimo se nekih pitanja na koja vi imate odgovore.. :)

Napokon 2804
    25. Rujan 2020. 07:22

Demetria

Napokon 2804

Demetria izgleda da te cekam 😂😂😂 imam osjecaj da sam zacepljena skroz… tješi me sto sam danas isla kakati 3 puta do sad 😂😂😂 možda se uskoro i desi nesto…
    .
    Ninche9 sretnoooo 😘

Ti imaš 5 dana fore ja 11 :)
    Rekla sam bebici da ne smije izaći prije nedjelje jer nam je tada zadnje predavanja o osnovama dojenja ako ne želi ostati gladna beba.
    A da budem iskrena ja u mojih 38+3 još nemam apsolutno ništa u torbi za rodilište, sve je po vrećama oko nje..
    Sve me strah da kad ju spremim da se mogu uputiti u KBC.
    A za stolicu to sam prestala brojati… Vjerojatno od nervoze je tu stalno.
    I da, cijelu trudnoću pazim da ne jedem junkfood i sinoć pojedem veliki čips s jogurtom od breskve, pola litre mlijeka i Jadro za desert 🙈🙈🙈
    Odoh odspavati još malo, imam pregled za 6 sati.
    Čeka me ujutro ogledalo i tuš jer se nisam sredila jučer
    *
    Mamice kako vaše bebice spavaju? Na boku, ledina? Pod nagibom? Kako ste ga napravili? Čime?

Ma ja bih odmah isla rodit... Ne znam sta taj mali vise misli, nek ide van vec jednom, toliko sam nestrpljiva da to nije normalno vec... Hodam, setam, stepenice, ovo, ono, ma da me bar hoće zabolit nesto novo, ma ništa, osim jako bolne simfize, nista drugo vise ne osjećam...

Sretno curama na pregledima

• LoMa
    25. Rujan 2020. 07:34

Spavanje nama su u bolnici fizioterapeuti predložili da beba spava na boku i da obavezno mijenjamo strane. Tak da ja luku stvarno pokušavam stavljati na bok, on se dosta često zna vratiti na leđa jer mu je tak najbolje 🙈 nagib sam u kinderbetu napravila s nekim poplunom kaj sam stavila na jednu stranu...a u gnijezdu na garnituri sam stavila dekicu ispod da mu je opet nagib...sad sam u još većim problemima s tim spavanjem na bok jer ga moram široko povijati pa kad mi stavim tu švedsku pelenu pa na bok to mi malo nehumano izgleda 👀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.