Marta i mini_mouse čestitam vam od srca!! Neka Aurora i Eva lijepo napreduju, želim im puno zdravlja i sretno djetinjstvo. Vama mamama brz oporavak! 💗💗
mini_mouse čestitam ti na dobrom porodu(iako je beba velika i dugačka), a Evi puno sreće, zdravlja i ljubavi i da se što više mazite i gnjavite i uživate u druženju! 🤗🤗🤗🤗
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Teica 😂😂 Postanemo pred kraj ne strpljivi 😂😂😂
Meni doktor ako ne javi se sutra ja ponedeljak zovem odjel i trazim termin kad cu na kontrolu,majke moje mila ja sama moram traziti sebi termine 🙈🙈🙈i misliti na sebe 🙈🙈ma uzas doktori su preeeevise u poslu
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Teica 😂😂 Postanemo pred kraj ne strpljivi 😂😂😂
Meni doktor ako ne javi se sutra ja ponedeljak zovem odjel i trazim termin kad cu na kontrolu,majke moje mila ja sama moram traziti sebi termine 🙈🙈🙈i misliti na sebe 🙈🙈ma uzas doktori su preeeevise u poslu
Kažem ti, ja nemam ništa protiv da ona malo pozuri... Nek je unutra do kontrole, a onda cu sve raditi samo da ide van 😅😂...
Ne bi volila da se rodi na neciji rođendan, a imamo u desetom mjesecu 3 rođendana... Nek ona ima samo svoj dan 😁
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Demetria na koj među si tocno mislila?sta imam na zidu
Nop na medvjedića dobra srca igračku...poslije sam skužila da imaš istu tješilicu pa mi možeš za oboje reci.
*
Čestitaaaam svima😊❤️
Mamice, jeste li za to da otvorimo temu na bebama, za nas koje smo rodile pa nam se cure priključuju ?
Mislim da bi bilo lakse i preglednije posto su nam sad malo drugačije teme nego u trudnoći 😊
Draga moja napokon je ti to čekaš mene da skupa rodimo kad se kod tebe ništa ne pomiče?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
SmaliA imam pitanje za tebe,kako tebi racuna Terminpo zadnjoj menstruaciju ili Fetu
Vita26 racuna mi po zadnjoj menstruaciji, mislim da svima tako, barem bi trebalo...ja nisam isla na FET, meni je transfer bio 3-i dan nakon vadenja jajnih stanica
A kako tebi racuna?
🌈💙👣🙏
Demetria na koj među si tocno mislila?sta imam na zidu
Nop na medvjedića dobra srca igračku…poslije sam skužila da imaš istu tješilicu pa mi možeš za oboje reci.
*Čestitaaaam svima😊❤️
Mamice, jeste li za to da otvorimo temu na bebama, za nas koje smo rodile pa nam se cure priključuju ?
Mislim da bi bilo lakse i preglednije posto su nam sad malo drugačije teme nego u trudnoći 😊
Ja baš volim čitati vas i što pišete pa si screenshotam savjete. Budimo iskreni ova tema nema bas cura jer se jako puno njih ne javlja a neke se jave tek kad rode. Bas me to rastužuje.
Draga moja napokon je ti to čekaš mene da skupa rodimo kad se kod tebe ništa ne pomiče?
Princess_Mimi slazem se s Demetriom da bih voljela da ostanemo jos sve ovdje, jer mi koristi procitati vasa iskustva i savjete, isto si screenshotam, a kao sto i kaze Demetria vise od pola cura s popisa ni nema ovdje tako da nije prekrcano..vecinom ste vi sad koje ste rodile, evo neke koje su u terminu i iscekivanju svaki cas i nas jos par koje smo vec tu oko 34-og tjedna cca, tako da mislim da mozemo ovdje nastaviti sve zajedno i dalje
🌈💙👣🙏
Slažem se, meni je isto uvijek drago pročitati iskustva mama i baš mi se sviđa ovdje s pozitivnim ljudima :)
Sortiraj odgovore
Najstariji