Samo da javim, stigla je Aurora 💞💞💞
12:34
3600g,50cm
Glavica 37,5
Čestitam 😘 predivno ime ❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Crwena i Martacestitam na bebicama i zelim vam brz oporavak a bebicama sve najbolje u zivotu!! 🥳🥳❤🤱
A stigla je i nasa Eva u 10:55 sati, 3kg i 900g i 52cm dugacka.💗💗🤱 Bucka je mamu ispatila tako da me culo cijelo rodiliste!!! Drage moja nista popucala, nista rezana. Masirali mi u radaoni medicu. Ukratko Eva je divna i odlicna😍😍. Cak smo i cikili malo dok je nisu odnijeli, cekam je jos. Sve pohvale za osoblje u radaoni!!! Ne znam sta bi da nisu bili tako susretljivi i strpljivi!!! A i za sada na odjelu je dobro, tako da,bez straha osjecanke moje!!!
Čestitke na rođenju velike Eve. Brz oporavak 😘❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Stvarno sam puno zaustala stranica
,jos jednom svim curama na cestitke 🥰🥰
Gledala SmaliA mi nije odgovorila 🙈🙈🙈ili sam i to propustila negdje 😅😂😂
Teica slazem se za osoblje ima svud i dobrih i onih najgorih ,tako i ja cekam da rodim i da dodjem doma i naravno da prodje sve u redu,mozda se i vidimo u Os ,ja trebam nekak sredinom 10mj na carski cekam doktora da mi se javi,danas smo se culi ,mora provjeriti u kompjuteru sve detalje,ja vec dobila uputnice i za coronu🙈🙈
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Demetria na koj među si tocno mislila?sta imam na zidu
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Čestitaaaam svima😊❤️
Mamice, jeste li za to da otvorimo temu na bebama, za nas koje smo rodile pa nam se cure priključuju ?
Mislim da bi bilo lakse i preglednije posto su nam sad malo drugačije teme nego u trudnoći 😊
Marta i mouse cestitkeee! 🎉🎊❤️
Prebrzooo mi vrime kvo ideee! Sve vise bebica stize a meni se cini ko da nam je jucer bilo npr 15 tjedana na stickerima 😵
Princess Mimi ja sam definitivno za! 😊
Čestitam od srca svim novim mamama!!! Neću nabrajati da ne bih koju izostavila.
Zaredale nam se bebice danas. Znale su da su jesenske bebe pa su sve čekale jesen, to je to. 😍 nek su nam sve mame i bebe zdrave i sretne! Čuvajte se, mazite i uživajte!
Sve bebe su jako lijepa imena dobile! Bravo mame i tate!
Mini_mouse26 i Teica (ak sam fulala koji nick, sorry, prepoznat ćete se) vaša imena za curice mi se ipak nekako naaaajviše sviđaju jer Iris imam, a Eva nam stiže. 😁😍😗
Ja sam danas trebala na pregled, na kraju mi odgodili za ponedjeljak. Baš me zanima kako napreduje beba, zadnji puta je rekao da je sitnija nešto, ali ništa zabrinjavajuće.
Mamice koje ste išle na dogovoreni carski jeste li se pakirale isto kao i za prirodni porođaj? (2 torbe, 1 mala za rađaonu, velika za sobu) I treba li još nešto posebno ponijeti mimo onih popisa koje smo dijelile tu u grupi?
Marta I Mini, bravo, sjajne vijesti! Dobro nam dosle Aurora I Eva, zelimo vam sretno I bezbrizno djetinjstvo, zdravlje na prvom mjestu 🥰
Crwena, Marta, Mini mouse cestitam vam!!! Zelim vam brz oporavak! :) 😍😘😊🍼🥳💝💖
Princess Mimi moze (iako i ovu jedva stignem popratit xD)
Vitae ja bila hospitalizirana dan prije i imala 1 torbu (nisam dosla na sam carski), sa prakticki svime kaj je na popisima. Uzela dodatno (ne znam jel na svim popisima) purelan mast i mam komprese za bradavice i izdajalicu i 1 veliku i 1 malu tetru za bebaca. Ostalo sve s popisa :)
.
Zelim svima ugodnu vecer, laganu noc i puno odmora :)
Vita ja idem 08.10. Na kontrolu u bolnicu, tad sam 37 tjedana, i sto se mene tiče mogu me i poroditi 😅...
Tko zna, ako moja cura odluci požuriti možda se i vidimo... A nadam se da ce ju radovi u kuci pokrenuti da ne dočeka termin 😁...
Halila hvala... Iako nitko jos od naših ne zna kako oče se cura zvati, svi misle da ce biti Milica hahaha...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji