Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    14. Srpanj 2020. 10:33

Marta14

Isuse sta sam stavila ovolike slike 🙈Oprostite
    Porod kod kuce moja Hebamme radi ali ja ne zelim, ne privlaci me nekako, sigurnije mi je tamo.

Marta14 ajme robica je pre pree! 😍😍

🌈💙👣🙏

tashee7
    14. Srpanj 2020. 10:44

Jutro cure!
    Mene je malo žešće ulovio onaj problem s kojim se par nas ovdje bori: malo sam doruckovala (jer sam skuzila ako doruckujem obilnije, onda mi je loše), ali svejedno, srce hoće izletit van, čak mi je i muka, nemam zraka, ne mogu se namjestiti, a tlak je ok. Onaj heferol koji pijem očito ne pomaže..  imate kakvu ideju kako da si pomognem? Znam da će proc za koji sat, al trenutno uopće ne funkcioniram...

👧 35, sve ok, AMH 23,9
    👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
    -12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
    -06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
    -12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
    -01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
    -06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
    -06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana

Ninche9
    14. Srpanj 2020. 10:51

Vozim i vozit cu do zadnjeg dana jer vozim malog u vrtic.. Srecom nije duga relacija, 3minute, lakse mi je tako nego pjeske 
    Bebu cu voziti iskljucivo otraga jer je zadnja klupa puno sigurnija od prednje, al cu stavit i ogledalce da je vidim.. Bebe su u pocetku ionako jako mirne i ako su pravilno svezane i namjestene nema straha.
    Ne zelim se ko moja frendica zauvijek voziti otraga s djetetom jer je tako naviklo a druga stvar necemo ni imati mjesta jer ce sad biti 2 djece otraga
    Sva robica je predivna 💜

• Slonić12
    14. Srpanj 2020. 10:54

Bok svima! pridružujem se iz ljetnih beba (termin 24.8., curica :) ), pratim vas već neko vrijeme. 
    Vidim da i vas ima dosta koje se isto uplaše kada se beba iznenada u trbuhu smiri. Meni je to isto baš veliki strah, a trudim se nekako tu brigu smanjiti na minimum da se ne stresiram. Najčešće kada mi je tako mirna predugo popijem nešto hladno, pojedem bilo šta (čak reagira na sve, ne samo na slatko :D) i legnem na bok. 

Bliži se porod, moram priznati i nervoza sve veća. :D kako je kod vas kojima je termin sve bliže? 

Tina.Antares
    14. Srpanj 2020. 11:09

Marta robica je divna, nisam baš oduševljena ponudom koju imaju u dućanima u RH, a na webu nikada uloviti sniženje neko. 

Može se roditi doma, barem koliko sam ja istraživala i sve više žena bira takav porod uz pratnju doule i primalje. Nažalost, kod nas primalje ne smiju obavljati svoj posao mimo bolnice u kojoj rade iako je u cijeloj EU to dozvoljeno. Znam da se o tome trebalo raspravljati i omogućiti prije cirkusa sa koronom, ali je palo u drugi plan. Mene više zanima nakon poroda, koliko je komplicirana procedura prijave djeteta itd. Htjela bih čuti i od mama koje su tako rodile iskustva, pa se nadala da ima koja u grupi da zna. :)

Happymom
    14. Srpanj 2020. 11:10

Marta, robica je preslatka 

Cure iz st.. Zanima me di idete na preglede? Jos malo pa cu i ja prema splitu i onda minjan i gin sta mi iskreno malo teze pada jer mi je trenutno ona vrhunska. Imate li neku preporuku za privatno i koliko van uzimaju za pregled? 

Dinosaurus
    14. Srpanj 2020. 11:11

Jutro cure!
    Ajme ela i marta robica je preee 😍😍
    Obozavam next i njihove ove pidjamice. Ja isto cekam jos jedan paketic manjih velicina i onda stvarno stajem s robom 😅
    Na pocetku sam se vozila s malim iza jer je nije volio voznju nikako. Stalno sam mu vracala dudu i sl. A sad cemo imati dvi sjedalice iza tako da planiram kupit samo ogledalo da vidim bebicu i to je to. Nismo nikad stavljali na prednje sjedalo. 
    Slonic dobrodosla!
    Moja cura je preaktivna i jucer sam bas pitala gin jel normalno da me bas zaboli kad me udari i kaze ona da u drugoj i dalje trudnocama cesto mame kazu da osjecaju jace udarce pa evo.. Ona mene bas izbuba 🥴
    Sretno na pregledima ko ima danas! 💕

14. Srpanj 2020. 11:28

Pozdrav svima 🌞
    Ela i Marta, robica je baš slatka 😊
    Tina, meni je ideja poroda kod kuće primamljiva. Al kaj nije obavezno da bude babica na porodu? A naše ne smiju izvan bolnice znači trebalo bi neku izvana probati dobiti. Tak sam nekaj čitala.
    Vožnja bebe na suvozačevom - nije li to kod nas zabranjeno? I opasno.? 
    Moj mali očito ima neki džepić unutra u koji se povremeno skrije. Na moju žalost i brigu, čak i u 30.tjednu ga jedva osjetim dok se tam smjesti 🙄 nadam se da se bude uskoro premjestio, stalno sam napeta i pratim dal budem ga osjetila ili ne. A zato me zdjelica boli fest, rasklimana sam sva. Bila sam u dućanu jutros, pokušavam još pribaviti to kaj mi je ostalo (za mene), gegam se ko patkica i sad moram na odmor. Nogice u zrak... i malac je dobio jednu sitničicu, naravno. 🤭
    Ugodan dan vam želim svima, poseban pozdrav curama na mirovanju i malom Lukici 🥰

• mini_mouse26
    14. Srpanj 2020. 11:30

Pozdrav drage mame 
    Iako je druga trudnoca prvi puta vam se pridruzujem 
    Termin je 22.9. pa sam vecinu stvari vec pripremila ali jos uvijek nisam sigurna sto i koliko toga spakirati u torbu za rodiliste s obzirom na epidemiolosku situaciju(nema posjeta) . Zanima me kako ste vi rijesile taj problem. 

enana
    14. Srpanj 2020. 11:30

Jutro!
    Ela i Marta bas mi se svidja robica 🥰
    Slonic dobrodosla!
    Meni isto dodje tesko jer nigdje ne idem i za sve ovisim o muzu da me vozi, ali se onda sjetim cura koje su u bolnici ili doma samo u krevetu, pa se malo smirim i budem zahvalna da i ovoliko mogu...

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.