Sanja* nije zabranjena voznja bebe na prednjem sjedalu samo moras iskljuciti zracni jastuk i okrenuti sjedalicu suprotno od smijera voznje. Mi smo naseg lukicu uvijek tako vozili kad bi muz ili ja bili sami s njim u automobilu. Sad je veci pa je naravno iza i nema problema.
kakvo divno jutro hrpa slika robice 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 sve je tako divno i prekrasno 😍😍😍😍😍😍
Ma naprijed beba ide samo ako je kratka relaciji do grada, trgovine i slično. Druga stvar je da već imam dijete pa je ono iza sa bebom, bar ce beba nekog vidjeti i bit će mirnija. Na put za hrv npr ce se ici nocu kad beba spava, da nam bude što mirnije...
.
Sretno svima na pregledima koje imaju. Ja svoj iščekujem sutra 😍
.
Planiram sutra stati malo robice pogledati jer ste me sad namamili i to jako 🤣
Happymom- ja idem u polikliniku cito,privatno,kod dr.Aračić,meni je odlična,a pregled je 300kn 🤗
Nadam se da smo sve dobro i da šta duže izguramo 2u1 🤗😘
Sanja mi smo s našom doulom razgovarali jer ćemo svakako započeti porod doma, no još istražujemo opcije oko dovršetka poroda kući ili pred sam kraj otići u bolnicu. Jako blizu bolnice živimo, tako da tu nije problem logistike, a s doulom će mi biti lakše odraditi sve. Pogotovo jer ne daju muževima bit u pratnji zbog ep. situacije i pitanje je kako će biti na jesen. Strašno sam imala loše iskustvo s prvim djetetom, ne želim ni zamišljati kako bi bilo da nije bivši bio sa mnom i malom i zbog toga me privlači ideja oko poroda kući.
Naše primalje ne smiju, no zato primalje iz Slovenije i Austrije smiju porađati i dolaze na kućne porode kod nas redovno. Ima ih i iz Mađarske i italije, no za ZG područje je najbolje i najbliže ovima iz Slo i At.
Slonić Mini_mouse dobrodošle! :)
Svima sretno na pregledima i samo hrabro mama koje su na čuvanju! Bulba kako je tebi?
Tashee meni je isto tako, pogotovo nakon doručka. Srce kao da će iskočiti. Onda legnem i ne radim ništa dok to ne prođe. Drugo rješenje nisam našla 🤔
Ela i Marta robica je divna 💜💜
Vožnja s bebom - ja ću se voziti iza s njim. Bar u početku. Jedino ak me baš bude bolilo ću naprijed. A sad ne znam kako će biti kasnije. Možda bolje da bude sam iza da se tako nauči. Iako mi je žao male bebe da bude sam 😅
Dobrodošle nove cure!!
Želim svima divan dan i što manje trudničkih tegoba ❤❤
Pozdrav drage mame
Iako je druga trudnoca prvi puta vam se pridruzujem
Termin je 22.9. pa sam vecinu stvari vec pripremila ali jos uvijek nisam sigurna sto i koliko toga spakirati u torbu za rodiliste s obzirom na epidemiolosku situaciju(nema posjeta) . Zanima me kako ste vi rijesile taj problem.
Bok mini! Evo baš sam se i ja uhvatila popisa za rodilište, pa lovim informacije na sve strane što da spakiram u torbu za rodilište, a što u torbu za rađaonu. Rodit ću u Petrovoj. I računam već sad da do mog termina (24.8.) neće biti pratnje na porodu, a ni posjeta, pa na popis stavljam odmah stvari za sebe (što ću obući za doma) i stvari za bebu (osim jaje za auto).
Pozdrav drage mame
Iako je druga trudnoca prvi puta vam se pridruzujem
Termin je 22.9. pa sam vecinu stvari vec pripremila ali jos uvijek nisam sigurna sto i koliko toga spakirati u torbu za rodiliste s obzirom na epidemiolosku situaciju(nema posjeta) . Zanima me kako ste vi rijesile taj problem.
Bok, i ja sam baš u fazi torbe a isto ne znam točno kaj bi. Idem 3.8. u trudničku na pregled pa budem tam pitala kakva je situacija. Odakle si? Ja sam iz Koprivnice, kod nas je situacija da, čak i dok nema posjeta, mogu se donesti stvari za pacijente na ulaz, neko od zaposlenika ih pokupi i odnese, tak da ne mislim nositi puno toga. Za sebe potkošulje 2-3, gaće, čarape, ogrtač (i kaj se mene tiče drugo mi ne treba 🤭) šlape, natikače gumene za kupaonu, ručnici, spavaćica na gumbe, grudnjak-dva neki mekani pamučni, ulošci, maramice i kozmetika/higijena. Za bebača ne znam jel kaj treba. Uzela sam paketić pelena i vlažne maramice, za svaki slučaj. A kad budemo išli doma budu nam donesli odjeću.
Našla sam neku rodinu stranicu s uputstvima kaj sve treba obavljati nakon kaj se beba rodi. Matični ured, policija, ... 🙄 đizs... sam da ne moram to sve ići osobno ja 🙄 (nek ide tatek 🤭)
Sanja* nije zabranjena voznja bebe na prednjem sjedalu samo moras iskljuciti zracni jastuk i okrenuti sjedalicu suprotno od smijera voznje. Mi smo naseg lukicu uvijek tako vozili kad bi muz ili ja bili sami s njim u automobilu. Sad je veci pa je naravno iza i nema problema.
Dakle ja sam u zabludi cijelo vrijeme 🙄👍
Ovo sam ja pripremila za izlazak iz bolnice mada znam da su cipke nepotrebne al ono https://ibb.co/vdsGnfQ
Ja za bolnicu necu uzeti grudnjak i ogrtac jer necu imati posjete i ovako ce mi biti guzva u torbi
slonić12 i mini_mouse26 dobro došle, znaš li mini možda bolnicu di ćeš roditi?
Lista ide ujutro da ne zatrpavamo komentare....Dosadašnja lista je na 77 stranici.
*
Marta14 gdje si kupila ovo pakiranje po 5? vjerojatno postoji i u drugim bojama?
Sve ti je preslatko i osim te prve ostale su mi slike skroz ok što može nositi i dečko i curica, osim little sister hihih
*
Sada kada vozim si zakačim pojas donji sa remenom s kaputa među noge tako da mi oslobodi pritisak na pupu, jer sma naručila pojas pa čekam da dođe.
Do 18 godine nisam znala put do bake jer mi je bila muka u vožnji nebitno za mjesto di bi sjedila, sada mi je plan da ako muž vozi sjedim odozada, a ako smo sami da stavim ogledalo. Premda sve teorije padaju u vodu kada rodimo.
Nisam za stavljanje naprijed, nekako je najsigurnija beba odozada.
*
Što vi jedete tijekom dana? Često sam u zadnje vrijeme gladna, pa nekada pojedem voće a nekada posegnem za mliječnim namazom i stavim rajčicu na kruh i to ili krastavac da nije suhoparno. Ali jede mi se skoro svaka dva sata pa ne znam šta bi jela više....
*
Loknica, Happymom, Marija1207, DoraGucci , Kikic, Shine javite se na vanjskimail@gmail.com ako ste za kavu s skakavcom i mnom i Tina.Antares će nam se pridružiti
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji