Tejic - ne moras se nista brinuti, sve je to blizu sa procjenom tezine, a puno puta se dogodi da oni malo i pogrijese. Bitno da nisu velika odstupanja.
Voznja - ja cu kao i Napokon. Kad muz vozi ja cu iza sa bebom, a kad sam sama, beba ce naprijed na suvozacevo.
Jucer me malo uhvatila panika jer nismo jos kolica kupili pa smo malo isli u shoping. Na kraju kolica nisam opet kupila al cura je dobila jos malo robice.
https://ibb.co/WGVHHr3
https://ibb.co/0QCxHS2
Ovo dvoje mi je prekrasno di si kupila? Ja još neznam spol ali bi si sačuvala ako bude curica pa da znam kupiti.
https://ibb.co/0QCxHS2
https://ibb.co/WGVHHr3
Mislim sva robica je prekrasna
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ipak nisam mogla spavat sa jastukom. Nije to za mene 😂
Ela malo robice kažeš? 😂 Predivna je sva,od prve do zadnje slike 😍
Vožnja kod izlaska iz bolnice bit ću iza sa bebom a onda za dalje mi je plan da sjedim naprijed jer ni ja ne podnosim vožnji na stražnjim sjedalima. A kad budemo išli samo npr. do grada gdje vožnja traje 5min ili manje beba će isto biti iza jer se od vožnje jaja na prednjem sjedalu zgražam 😒 cilj mi je da jaje bude što više montirano u autu i da ga ne vadimo ako nije nužno. Lakše je jaje namontirat kako treba pa onda samo bebu vadit van iz auta.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Opet mi je trebalo da pročitam i više ne znam koja je što pisala.
Počela sam pit sok od cikle i jesti rajčice malo više, pa se nadam da će pomoći sa trudničkom zaboravljivosti. :)
Loma kad sam bila na carskom, ti su išle injekcije u gluteus estrogena i protiv bolova. Frendica je rodila u nedjelju i kaže da u Vinogradskoj sad to ide na venu i u rame zbog sprječavanja tromboze. Kako god drži se, lavovski si već odradila i držim fige da nalazi Luki budu super! :)
Uloške, pola paketa je dosta po nekoj slobodnoj procjeni. Lako se donese još. Pelene nemam pojma, jer s prvom nisu dozvolili ništa našeg za bebe. Benkice, pelene, kremice sve njihovo. Spavaćicu sam jedva namolila svoju da stavim.
Što se vožnje tiče, još vozim iako me pojas strašno živcira, a kad rodim kćer će sjediti iza s bebom jer još uvijek ju držimo u boosteru. Ona je bila mirna beba u vožnji tako da nisam trebala sjediti iza kad smo negdje putovali i uvijek smo radili polusatne pauze svakih 2h na dužim relacijama. Vidjet ćemo kako će bebač biti raspoložen. Čim ću moći voziti, njih dvoje će biti iza, a te vožnje ionako neće biti duže od pola h po gradu. Planiram nabaviti si ono ogledalo da ga mogu vidjeti iza, a ne bih ako baš neće biti potrebno voziti ga naprijed.
Je li koja od vas razmišljala o porodu doma?
Jutrooo drage mamice ❤️
Ovu noc 3 dizanja na wc sto nisam imala od početka trudnoce 🤦♂️ osjecam se strgano ko da me kamion pregazio. S muzevim hrkanjem sam imala problema jedan kratak period al sad je super spava mirno ko bebica 😃
Voznja na straznjem sjedalu - ubitacno. Dovoljno je 5min i vec mi je muka. Za sad pretpostavljam da ce se beba voziti iza u jajetu a ja napred.. E sad, vidjet cu kak ce biti dok se rodi, vjerujem da cu napraviti onak kak se budem u tom trenutku osjecala 😃
Ela32 predivna je robica ❤️😍😍😍
Opet mi je trebalo da pročitam i više ne znam koja je što pisala.
Počela sam pit sok od cikle i jesti rajčice malo više, pa se nadam da će pomoći sa trudničkom zaboravljivosti. :)
Lomakad sam bila na carskom, ti su išle injekcije u gluteus estrogena i protiv bolova. Frendica je rodila u nedjelju i kaže da u Vinogradskoj sad to ide na venu i u rame zbog sprječavanja tromboze. Kako god drži se, lavovski si već odradila i držim fige da nalazi Luki budu super! :)
Uloške, pola paketa je dosta po nekoj slobodnoj procjeni. Lako se donese još. Pelene nemam pojma, jer s prvom nisu dozvolili ništa našeg za bebe. Benkice, pelene, kremice sve njihovo. Spavaćicu sam jedva namolila svoju da stavim.
Što se vožnje tiče, još vozim iako me pojas strašno živcira, a kad rodim kćer će sjediti iza s bebom jer još uvijek ju držimo u boosteru. Ona je bila mirna beba u vožnji tako da nisam trebala sjediti iza kad smo negdje putovali i uvijek smo radili polusatne pauze svakih 2h na dužim relacijama. Vidjet ćemo kako će bebač biti raspoložen. Čim ću moći voziti, njih dvoje će biti iza, a te vožnje ionako neće biti duže od pola h po gradu. Planiram nabaviti si ono ogledalo da ga mogu vidjeti iza, a ne bih ako baš neće biti potrebno voziti ga naprijed.
Je li koja od vas razmišljala o porodu doma?
Tina porod doma mi zvuci savrseno al mi se cini ko nemoguca misija tu kod nas. 🤔 Ne znam ni dal doktori izlaze "na teren" da odrade porodaje doma.. Neznam.. Nisam cula za jos ni jedan slucaj kod nas, osim negdje vani di je to normalno.
SmaliA tako je jedva cekam da vidim Tina i da bude sve uredu 🙏🙏 i vama saljemo zagrljaj 🤗🤗🤗😘
Bananaupidjami sve je to normalno da imas strah,ne moj se bojati ,nije carski toliko neizdrljiv 😘😘
Vozna ako da muzem odna ja iza cu sa djetetom sjediti,inace nikad bebe nisam stavljala naprjed,iza samo ako treba negdje uz put stanem,i naravnom ne odem sama sa djetetom na jako duži put.
Tejic ima cure pravo ne moj se puno brinuti oko kg,svi sko razliciti a tako i bebica i trudnoca 😍sve je to dobro 💋
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Isuse sta sam stavila ovolike slike 🙈Oprostite
Porod kod kuce moja Hebamme radi ali ja ne zelim, ne privlaci me nekako, sigurnije mi je tamo.
Sortiraj odgovore
Najstariji