Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    13. Srpanj 2020. 21:03

Kazu da kad stavis u one zip vrecice i sl. da manje mjesta zauzmu.. Ja sam sa prvim pola paketa nosila ali sam planirala da ce muz jos donijeti kad se potrosi..sad ne znam kako vam je sa posjetama i donosenjem stvari, bolje malo vise uzeti nego da fali. 

Dinosaurus
    13. Srpanj 2020. 21:15

Hej cure, 
    Evo nas s pregleda. Sve je super. Cura je opet za cca tjedan ipo veca pa mi je rekla da ocekujem da ce ka braco vjerojatno i stic tako malo ranije. Kilaza je procijenjena na oko 1700g 😍 nemam slikice jer se hvala bogu vec okrenula i sad je skroz doli glavom pa nismo nista uspili slikat. 
    Robica vam je predivna! 😍
    Ja jos nisam nista za rodiliste ni kupila a kamo li spremila u torbu. To cu kroz 8.mj.
    Bosco ja bi i isto otisla na oba pregleda 
    Loma super za Luku da je sve dobro i da sve dobro ide. 🙏💕

• SmileA
    13. Srpanj 2020. 21:15

Loma vjerujem da bude i mlijeko ubrzo nadoslo kako treba..svaka ti cast na hrabrosti i svemu, cinis mi se bas smirena i ne kukas za nista puno, a vjerujem da ti je bilo pretesko i prestresno, tako da kapa dole! 🙌Bude to sve doslo na svoje, kako kazes samo da je Lukica dobro! 💙👣 saljemo vam puno pozitive i zagrljaja🥰🤗🤗🤗😘😘😘❤️❤️❤️
    Princess_Mimi samo hrabro, drzim fige da ostanete sto duze 2 u 1, iako u sigurnijim si tjednima tako da bude sve dobro!🤞🍀takoder saljemo puno pozitive i zagrljaja, drzite se🥰🤗🤗🤗😘😘😘❤️❤️❤️
    Bosco mislim da nemas razloga za brigu, sve su te mjere tu negdje vise manje, ali svakako si otidi po jos jednom misljenje bit ces mirnija, razumijem te i ja bi se uspanicila naravno😏🤞🍀
    Mina svaka cast, ja bi vec na hitnoj bila pogotovo kad kazes da je obilnije bilo, ako ti osjecas da je sve dobro onda u redu🤗
    Slatke_brige i Ela32 odlicno za pregled, lijepe vijesti, prave velike bebe vec, a robica iz sinsaya je prekrasna🤗😍😘😘
    Sif drago mi je cuti da beba super napreduje, ti samo miruj i biti ce sve ok😃🤗🥰😘😘
    Via26 kako si nam ti, kako iscjedak?❤️

Svim curama koje sutra imaju sretno na pregledu!

Sto se tice udaraca bebe, ja evo neznam moj je toliko aktivan stalno da ja neznam jel toliko puno normalno, mislim hvala Bogu da ga osjetim i samo neka lupa ali nekad si mislim pa kad on spava, jao si ga nama ako bude tako i kad nam dode! 🙈😂😂 Ovu noc se valjda spustio nize pa me bas bolilo stalno kako je lupkao, a i kroz dan evo, samo je dns ipak malo mirniji nego po noci. Inace ima isto dana kad se nesto manje javlja ali relativno kroz dan vise puta i cesto.

Jucer sam se malo preforsirala sa skitnjom, po svukud bila, tako da sam navecer mislila da cu umrijeti od umora i bolova u ledima, takoder kroz noc sam se jedva okretala, a i on je je lupao tako da je bas bolilo..danas se probudila kao da me sto vlakova pregazilo, cijeli dan toliko umorna, prepone rasturaju, leda sve, nadam se da ce sutra biti bolje🤗

🌈💙👣🙏

• LoMa
    13. Srpanj 2020. 21:36

Chicco ulosci nemojte pretjerivati s tim ulošcima, ja sam muzu narucila 2 paketa, nisam ih valjda 5 komada dosad potrošila 👀 uopće ne krvarim jako iako sam mislila da hoću s obzirom na to da inače imam jače menge...tak da sam bacila novce...
    Luka je dobro, svi su zadovoljni s njim na odjelu kak napreduje, sutra mu vade krv i rade ponovno pretrage da vide je li i bez antibiotika oke pa sam tu sad u iščekivanju kakvi će nalazi biti....
    Kontrakcije maternice pa ja dosad nisam nikakvu injekciju primila za to, možda zato kaj sam rodila ranije pa se nije toliko ni raširila?
    Kukanje a kaj da vam kukam, ne bi bilo dovoljno stranica 🙈 nadam se samo da je najgore iza nas i da sad dalje samo rastemo i da idemo sto prije doma jer nas ne mogu dočekati 💙
    Mimi svakako se raspitaj i zalazi za sebe, meni su isto rekli kao ma ajde vaginalni ovo ono iako su niski tjedni, na kraju se 10 sati mučila na trudovima i nisam se otvorila ništa vise od 1cm koliko sam bila i na pregledu prije nego me poslala na porod...nisam obožavatelj operacija i carskog Reza,ali mislila sam da je to puko strašnije...tak da, ako ću imati još koju bebicu sigurno će biti dogovoreni carski rez ☝️ 
    I ne želim stvarno nikoga plašiti, ovdje u Petrovoj stvarno ima svakakvih priča...ali evo jednoj curki su forsirali vaginalni porod jer joj je dijete bilo skroz dolje spušteno (isto je rodila ranije, mislim da 32./33.tjedan) inima je tiskala i tiskala i od sveg tog pritiska bebi su “eksplodirala” pluća...ne znam medicinski termin za to...i  sad je u inkubatoru jer su morali drenirati sve to van...

Vita26
    13. Srpanj 2020. 22:02

SmaliA receno je meni da pratim,ja mirujem ,imam kontrolu sledeci tjedan.
    Citala sam da ti kontrola posla dobro ,da je maleni dobro sto je najvaznije 🙏🙏❤️Nisam komentirala jer nije mi bilo do nicega🙈🙈ali ja mislim da je to samo od odnosa,posle se nije pojavilo vise.bude koja kap ,i to mozda malo urin,jer nekad imam osjecaj da stalno moram na wc,a kad kihnem pustim malo 🙈🙈🙈
    Ja sam primjetila kod svog malca da on ima period kad spava a kad je aktivan 😀😍ali nekad bude po cjeli dan aktivan a recimo danas malo je mirnij.potresao mi trbuh malo danas i to je to ,spava 🥰🥰
    Samo nek je zdrav i da izguran do 37,38tjedna tad ce me poroditi

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Demetria
    13. Srpanj 2020. 22:07

Mana_Mare

Moja beba je aktivna, ne bira vise ni dan ni noc. Kad se namistim na bok nekad krene tako lupat kao da se odguruje , pa se okrecem.
    Al u manjim tjednima bi je na dane osjetila vise a na dane manje. Kako raste ima sve manje mista tako da u zadnje vrime lupka stalno
    .
    Lux ja mislim da pelene necu nosit u bolnicu jer ih oni minjaju 3 puta dnevno, a i ako treba vise, cura koja je nedavno rodila rekla mi je da je pitala mogu li joj ostavit pelenu dvi da ona promini, da beba ne stoji dugo u sporkoj peleni pa su joj dali. E sad, ja sam se isto mislila uzest ili ne.
    To je za splitsko rodiliste.
    A za chicco uloske, mozda uzest pola pa ti lako donesu ako ti zatriba. Ja to isto neznam, pogotovo kad vidim koliki su i koliko mista zauzmu🙈🙈🙈

Koje pelene koriste u splitskom rodilištu? Čula sam pampers i to veličinu 2 odmah. Pa da znam pripremiti u torbu par komada
    -
    Loma to mi bas strašno, nekada i doktori pogriješe, krivo odluče. Valjda će bebica biti dobro.
    Šaljem vam pozdrave

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• SmileA
    13. Srpanj 2020. 22:20

Vita26

SmaliA receno je meni da pratim,ja mirujem ,imam kontrolu sledeci tjedan.
    Citala sam da ti kontrola posla dobro ,da je maleni dobro sto je najvaznije 🙏🙏❤️Nisam komentirala jer nije mi bilo do nicega🙈🙈ali ja mislim da je to samo od odnosa,posle se nije pojavilo vise.bude koja kap ,i to mozda malo urin,jer nekad imam osjecaj da stalno moram na wc,a kad kihnem pustim malo 🙈🙈🙈
    Ja sam primjetila kod svog malca da on ima period kad spava a kad je aktivan 😀😍ali nekad bude po cjeli dan aktivan a recimo danas malo je mirnij.potresao mi trbuh malo danas i to je to ,spava 🥰🥰
    Samo nek je zdrav i da izguran do 37,38tjedna tad ce me poroditi

Ma da vjerojatno je to malo od odnosa pa jaci iscjedak, inace bi ti to jace curkalo..ne brini nista sigurno je sve u redu!🤗 Brzo ce i kontrola, pa ces si vidjeti Tina 🥰😍💙👣
    Da bila sam ranije na kontroli jer je doktor ovaj tjedan na godisnjem, hvala Bogu sve je u redu i bebac lijepo napreduje🙏💙👣jucer sam malo previse svugdje bila pa me zato sve i boli i malo me strah ali vjerujem da je sve u redu, normalno je da me bole leda i sve kad se inace slabo krecem..
    Nadam se i ja da cemo sto duze izgurati🤗
    Saljemo vam pozitive i zagrljaje i budite nam dobro!🤗🥰😘😘😘❤️❤️

🌈💙👣🙏

mc_mouse
    13. Srpanj 2020. 22:34

Marta14

Mjesecina i ja ne osjetim bebu uopce preko noci , ma nema sanse da bi me ona probudila.. Cak sam pocela budit se panicno i trest trbuh 😅

Haha marta ovako i ja 😂

Napokon 2804
    13. Srpanj 2020. 22:35

Bosco otidi na pregled kao sto su rekle cure vise stete može stres napraviti. Ja sam u pocetku trudnoce u 2 tjedna sigurno bila na 6 ultrazvuka, tako da ne sekiraj se, bit ce sve ok...
    Kazem ti meni je dr rekao do 2 tjedna je ok odstupanje, i sve ovisi od kuta mjerenja, po dr iz njemacke moj deckic je 5 dana manji, a po dr iz hrvatske je 5 tocan u dan... 
    .

Loma drago mi je da je Luka dobro, javi nam obavezno svaku promjenu i svaki napredak, makar to bila i nova dlacica na glavici, znaci, drzi nas u toku i sve nam je bitno. Drzite se 😘
    .
    Čarapice su pre medene 😍
    .
    Mene opet velika nuzda zeza, i opet se mucim  sa njom i doslovno placem na wc-u.
    .
    Popodne me tako glava pocela boliti da sam sad morala popit paracetamol

Mina 29
    13. Srpanj 2020. 22:49

Smirena... Hm... Pa i nisam baš.. Suprug je reagirao nekako hladne glave i rekao da se smirim i da pratimo..
     Druga nam je beba.. Bez bolova sam bila i bebica se i dalje javlja normalno.. Mislim da bi stvarno osjetila da nešto nije u redu.. 
    U četvrtak budem sve ispričala pa nek dr vidi i da savjet za dalje.. Svakako apstiniramo do pregleda dok ne čujemo što dalje..
    🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.