Vecer :)
Mana_Mare palo mi na pamet, imas li kakvih friskih detalja za splitsko rodiliste? Stvari koje su doli dostupne i koje ne triba nosit sa sobom i sl.
Hvala vam svima na podrsci i odgovorima ✨💝 sutra u 18:15 idem. 😊
Loma. Drago mi je da je Luka dobro i drzim fige da dodete sto prije doma
Dinosaurus. Cestitam na urednom pregledu, prava velika cura vec 🥰
Mana mare sretno na pregledu! :)
I meni beba lupa stalno vec jako dugo, i nema veze jel lezim il se krecem, jel dan il noc, budi me, nekad me zvizne u rebra... I tak... Sve je to lijepo, al mi je neki dan izbila zrak iz pluca mislila sam da cu umrijeti.
Sif super za pregled :) sad pomalo ko penzic i sigurno 😁
Hvala na info za kontrakcije maternice, citala sam o tome, al od svih stvari moram priznat da zaboravim da nas i to ceka
Onka 30tt 😍
Loma zena zmaj! :) saljem pozitivne vibre Luki da nalazi budu sto bolji i da sto prije idete domeka 😍
Mimi super da je bebac veliki i da dobro napreduje 😊
Zao mi je sto ostajes u bolnici, i vjerujem da ti je muka od bolnice, ali imaju te pod nadzorom i vjerujem da si mirnija. Sto se poroda tice vjerujem da ti nece ugroziti zdravlje. Ali inzistiraj da ti objasnjavaju odluke, radi se o tvom tijelu i tvom djetetu.
Bosco smatram da ni jedna beba nije ista (kao ni jedna odrasla osoba), vjerujem da su te jako uplasili (znam osjecaj)... Drzi se i javi kak je proso pregled :)
Mina nadam se da je sve ok!
Spavanje meni sam ful ovisi o hrani i o stanju glave... Ima dana jos uvijek kad prespavam cijelu noc, a ima kad sam ko sova...
Slatke brige super 😁
Marta 😍😍😍 robica
Enana moguce da malo odstupas od njihovih vrijednosti. Ak se ok osjecas, mislim da nemas o cemu brinuti...
Ela odlicno za pregled! Velka cura 😊
Robica 😍😍😍
Zojo 😍😍😍
Lux pola paketa chicco i par pelena, lako dragi donese...
Vita nadam se da je sve ok.
Dinosaurus super za pregled 😊
.
Super i ostalima za preglede ko je imo (mislim da sam se i ja malo pogubila...) drzte se 😘
Malo cu zacvilit, iako mi je bed obzirom sta sve mnoge prolaze, sori svima...
.
Ulovila me panika danas jer se blizi 35tt i odlazak u bolnicu (zbog posteljice... Iako postoje, sanse su iznimno male da se digne)... I taj carski... Uf... I ova korona i sve oko toga... Bas mi je to sve puno za "probavit"... Ruzno zvuci, ali jedva cekam da to sve prode i da dodemo doma, pa makar ne spavali nocima...
.
Oprostite na ovome, ja cendram, a mnoge od vas ste u ozbiljnim brigama... Mislim na vas i saljem puno zagrljaja. 😍😘
.
I pitanje, voznja bebe - hocete li se voziti s bebom iza (na straznjem sicu) ili ne? Odnosno vi koje imate vec djecu, jeste se vozile il ne?
.
I kad ste pocele vozit nakon poroda? Moj dragi se boji da vise vozim zbog cijelog cirkusa sa cervixom (koji je na kraju sasvim ok), a meni fali ta "sloboda" i mrzi me onaj osjecaj kad stalno moram molit da me netko nekam vozi... Opet cendram... Sori...
.
Prestajem... Gasim se... Odoh jos malo gledat tv i ajat... Zelim vam laku i ugodnu noc :)
Banana tu smo da se međusobno sa.slusamo i da si budemo podrska. Sto se voznje tice, ja cu se dok je mali mali voziti iza sa njim, a ako sam sama u autu onda ce biti naprijed sa mnom, samo iz razloga da me moze vidjeti...
Auto vozim jos uvijek, ali cim osjetim bilo kakav ili pritisak ili slabinu necu voziti.
Mimi Leo je vec pravi veliki decko 😍 zelim vam da sto duze izdrzite 2u1, blizu je i 37.tt i sve ce to biti kako treba ❤️❤️
Sad se ja pitam dal je meni u petak na pregledu dr. Uopce dobro izmjerio tezinu bebaca jer smo i Mimi i Ela32 i ja u par dana razlike, i vasi bebaci su preko 2kg a moj tek nesto vise od 1700g 🤔 🙈
Ela32 cestitam na velikoj curici i urednom pregledu i robica je preeeslatka 😍
Slatke_brige super za dobar pregled bitno da je sve dobro 😊
Mjesecina i Marta ni ja ne osjetim ritkanje preko noci, e sad ili tak dobro spavam pa ne osjetim ili bebac isto spava.. a s obzirom da je jako aktivan kroz dan rekla bi da se i on umori pa odspava noc😂
Sif super za pregled i bitno da bebica lijepo raste, a ti samo polako 😊 evo mozemo se sve skupa dog za kavu kad se i Ninche vrati ☺️☺️
Čestitam na svim urednim pregledima i velikim bebicama, a curama na mirovanju puno zagrljaja.
Bila sam u zaostatku 10 str i sigurno sam nesto prepustila 🙈 odem na spavanje vec jedva gledam a morala sam sve procitati 😂 laka vam noc sa sto manje tegoba 😘😘
Sve smo mi različite, moj je u 21. Tjednu imao 380 grama, a kolegicin 500 grama... bitno je da se razvija i raste...
.
Mene muči nesanica, wc, želja za slatkim, slanim, pa zedna... uglavnom od ponoći do sad sam pojela čokoladu, pizzu i popila litru vode. Muz me zivcira jer spava otvorenih usta, pa tu i tamo zahrce, najradije bi ga na balkon stavila da spava. Bas sam uzasna
Malo cu zacvilit, iako mi je bed obzirom sta sve mnoge prolaze, sori svima…
.
Ulovila me panika danas jer se blizi 35tt i odlazak u bolnicu (zbog posteljice… Iako postoje, sanse su iznimno male da se digne)… I taj carski… Uf… I ova korona i sve oko toga… Bas mi je to sve puno za "probavit"… Ruzno zvuci, ali jedva cekam da to sve prode i da dodemo doma, pa makar ne spavali nocima…
.
Oprostite na ovome, ja cendram, a mnoge od vas ste u ozbiljnim brigama… Mislim na vas i saljem puno zagrljaja. 😍😘
.
I pitanje, voznja bebe - hocete li se voziti s bebom iza (na straznjem sicu) ili ne? Odnosno vi koje imate vec djecu, jeste se vozile il ne?
.
I kad ste pocele vozit nakon poroda? Moj dragi se boji da vise vozim zbog cijelog cirkusa sa cervixom (koji je na kraju sasvim ok), a meni fali ta "sloboda" i mrzi me onaj osjecaj kad stalno moram molit da me netko nekam vozi… Opet cendram… Sori…
.
Prestajem… Gasim se… Odoh jos malo gledat tv i ajat… Zelim vam laku i ugodnu noc :)
Banana i mene muci taj osjecaj bespomocnosti sto se tice voznje i odlazaka negdje...ja sam MPO trudnica i iza sebe imam 2 pobacaja, sad kad sam zatrudnila, napravila test, radila jos 2 dana i vec na poslu krenulo smede, od tog dana otvorila komplikacije i nisam sjela za volan, imala sam hematom zbog kojeg sam krvarila par puta i to bas obilno da sam se samo bojala da bebica izdrzi i tako do 16 tt, strogo mirovanje da sam nekad jedva i do wca isla, muz me znao i u krevetu hraniti kad je bilo kriticno i jaca krvarenja...E kad sam usla u 16 tt sve ok, hematoma vise nema i sve sam polako smjela, ali na oprezu, i dalje ne vozim i sva sam i pokocena od tolkog mirovanja, odem sad negdje ali vecinom s muzem ili ovako do mojih kad me dodu pokupiti, isto tako nekad s prijateljicama..osjecam se ko kofer i gdje god hocu ovisim o drugom. Tolko puta bi se zaletila evo do nekog centra za robicu za malog ili nesto kaj mi padne na pamet kad mi se hoce, ali jos uvijek ovisim o tome da idem kad je muz slobodan😔a prije sam bila ko strijela, nema di me nije bilo, sjednem si u auto i na sto strana, ali dobro vjerujem da cu i ovako uspjeti si sve obaviti, bolje da sam na oprezu, jer sam ipak jos u manjim tjednima i sad je vec neko vrijeme briga oko cerviksa samo da bude sve ok, al tako to ide, ako nije hematom onda je cerviks, ako nije to nesto trece..ali sve za nase bebice❤️
🌈💙👣🙏
A sto se tice voznje s djetetom, kad cemo ici iz bolnice planirala sam mozda da moja mama sjedi iza s malim, a ja naprijed da si malo stavim u polulezeci sic, neznam kako ce porod i sve proci pa zato..A inace ovako kad cu s muzem ici negdje planiram iza s malim sjediti, osim kad pocnem voziti i nas dvoje sami, onda cu si ga naprijed naravno staviti
🌈💙👣🙏
Bosco čini mi se da si ti napisala za mjere beba? Moj ginekolog ni za dva tjedna razlike ne diže paniku 🙃
Vožnja iza, nisam to mogla ni sa Tonijem jer ja nikako ne podnosim vožnju. Ne mogu ni pogledati u dijete da se ne ispovraćam. Kad idemo na put većinom sam ja ta koja mora voziti jer rijetko izdržim i na suvozačevom sjedištu. Za kratke relacije (gradske) mogu izdržati vožnju iza. Max 5-10min.
Sada vožnja svakako neće biti ni moguća zbog dvije sjedalice.
Sortiraj odgovore
Najstariji