Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kikic
    14. Srpanj 2020. 14:26

Loma cestitke tebi i bebici 💙
    Demetria saljem mail za ovu trudnicku kavu...
    Zanima me da li beba mora izaci iz rodilista u autosjedalici(jaju) - splitsko rodiliste
    Jer planiram kupiti onu as koja se ne stavlja na kolica, vec bude stalno u autu.

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

Demetria
    14. Srpanj 2020. 14:26

Jesenica slobodno se javi
    Tina.Antares ja ti nažalost nikoga osim Šparca od privatnika ne znam....Možeš poslati na onaj mail receptiće
    Doručak je mliječni namaz, kruh i rajčica ili krastavac, ili kikiriki maslac....
    Najveći mi je problem međuobrok do ručka, pojedem voće oko 10 h ali ja sam u podne već gladna i jede mi se samo slano!!
    Ručak je tek kad muž dođe oko 16h, popodne nemam neku volju za jelom, pojedem voće i večeru i to je to.
    Ali ovaj međuobrok do podneva me muči nema više ideju šta jesti a da je slano, jer iza voća sam gladna za sat dva.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    14. Srpanj 2020. 14:43

Alaaa ja kad gledam sta vi jedete, mene bude sramota. Ne doručkujem, nisam nikad ni doruckovala, mlijeko, jogurte i slicno ne jedem jer mi od kad sam trudna ne pasu ( probala bez laktoze ista stvar) bol u želucu,  povracanje, proljev, tako da od toga nista. Mesa mora biti svaki dan i 9d povrca ono klasika, paprika, paradajz,  krastavac, zelena salata, kupus... nista specijalno ( ne volim kelj, brokulu, i tako to, mrkvu jedem ako je skroz sitno izmiksana da ju ni ne vidim). Ribu se trudim jesti bar jednom tjedno. Ali od slatkisa moze sve, samo mi daj. Voce tu i tamo, nisam bas neki ljubitelj, pa kad me bas bas uhvati zelja onda jedem ili maline i kupine, bananu, narancu, iscjedim limun pa ga samo sa vodom popijem i tako to... 

Demetria
    14. Srpanj 2020. 14:51

Napokon 2804

Alaaa ja kad gledam sta vi jedete, mene bude sramota. Ne doručkujem, nisam nikad ni doruckovala, mlijeko, jogurte i slicno ne jedem jer mi od kad sam trudna ne pasu ( probala bez laktoze ista stvar) bol u želucu, povracanje, proljev, tako da od toga nista. Mesa mora biti svaki dan i 9d povrca ono klasika, paprika, paradajz, krastavac, zelena salata, kupus… nista specijalno ( ne volim kelj, brokulu, i tako to, mrkvu jedem ako je skroz sitno izmiksana da ju ni ne vidim). Ribu se trudim jesti bar jednom tjedno. Ali od slatkisa moze sve, samo mi daj. Voce tu i tamo, nisam bas neki ljubitelj, pa kad me bas bas uhvati zelja onda jedem ili maline i kupine, bananu, narancu, iscjedim limun pa ga samo sa vodom popijem i tako to…

upravo radim falšu krempitu pa navrati :) jede mi se krempita a ne riskira mi se s jajima pa sam kupila gotovu smjesu :)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    14. Srpanj 2020. 14:56

Demetria

Napokon 2804

Alaaa ja kad gledam sta vi jedete, mene bude sramota. Ne doručkujem, nisam nikad ni doruckovala, mlijeko, jogurte i slicno ne jedem jer mi od kad sam trudna ne pasu ( probala bez laktoze ista stvar) bol u želucu, povracanje, proljev, tako da od toga nista. Mesa mora biti svaki dan i 9d povrca ono klasika, paprika, paradajz, krastavac, zelena salata, kupus… nista specijalno ( ne volim kelj, brokulu, i tako to, mrkvu jedem ako je skroz sitno izmiksana da ju ni ne vidim). Ribu se trudim jesti bar jednom tjedno. Ali od slatkisa moze sve, samo mi daj. Voce tu i tamo, nisam bas neki ljubitelj, pa kad me bas bas uhvati zelja onda jedem ili maline i kupine, bananu, narancu, iscjedim limun pa ga samo sa vodom popijem i tako to…

upravo radim falšu krempitu pa navrati :) jede mi se krempita a ne riskira mi se s jajima pa sam kupila gotovu smjesu :)

Stizem 😁😁😁 bitno da je slatko i hladno, sasvim nebitno sto je falš 🤣🤣🤣🤣

Ledolina
    14. Srpanj 2020. 15:07

mini_mouse26

Slonic12 u petrovoj je dobro sto pelene ne moras nositi, ali znaj da moras wc papir. Kolegica tamo radi pa zato znam. Sanja* u Osijek idem, a znas da je tu sad malo cirkus. Ipak moze nam netko donijeti do ulaza stvari pa onda jedna sestra s odijela ide po stvari. Posto mi je drugi porod jasno mi je sta trebam ponijeti, samo me kolicina brine. Pogotovo zato sto mi u Osijeku moramo nositi odmah robicu za kuci za bebu i pelene i vlazne, kremu, ma sve. Bolnica nista za bebu osim robice u rodilistu ne osigura. I onda kad jos dodam svoje stvari dode mi zlo hahahhaha. I da, i zaradaonu moramo nositi svoju odjecu. Prvi puta sam isla sa malom putnom torbom a sad kao da mi ni dvije takve nece biti dovoljne hahaha

Jel nije nešto po novom da se dobije paket pelena? Bar sam tak čula...ili je to bilo možda samo jedno vrijeme... 

• bulba
    14. Srpanj 2020. 15:12

Hej cure evo i mene, dok sam sve procitla pojma nemam kojoj da sto napišem jer ne Pamtim bas najbolje u trudnoci 😂😂😂
    Ja sam danas uska u 31 tjedan i molim boga još barem dva tjedna da izdržimo. Osjećam se ok, ali dosta često imam BH kontrakcije koje me toliko nerviraju jer ne znam otvaraju li me dalje ili ne. Dnaas čak osjećam malo lagano menstrualnu bol. 
    Gledam kako ste vi sve kupile i spremile a ja nemam gotovo ništa. Prvo ne smijem nikud iz kreveta, i bas sam zabrinuta da ni volje nemam da on line gledam. Muka mi i Od toga dolazi. Imam samo nešto robe za veće bebe a za nedonošče nemam ništa. Nadam se da ću sve stići. 
    Micanje bebe i kod mene radi posteljice sprijeda i toga sto je na zadak nije da jako osjećam. Ima dana kada je življi ali većinom je miran i mislim da se oko toga ne treba brinuti.

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Ledolina
    14. Srpanj 2020. 15:12

Napokon, svaka čast ako možeš bez doručka, ja sad u trudnoći obavezno ujutro moram jesti, inaće mi bude muka... A što se tiče slatkog, sladoled svaki dan skoro i par dana sam se suzdržavala zbog ogtt, na kraju dođem jutros, laboratorij ne radi, tak da sam odmah nadoknadila sav šećer 😂
    *
    Evo i jedan mali ulov od danas, onako usput 😀
    https://ibb.co/HBRF6QW

• mini_mouse26
    14. Srpanj 2020. 15:20

Ledolina

mini_mouse26

Slonic12 u petrovoj je dobro sto pelene ne moras nositi, ali znaj da moras wc papir. Kolegica tamo radi pa zato znam. Sanja* u Osijek idem, a znas da je tu sad malo cirkus. Ipak moze nam netko donijeti do ulaza stvari pa onda jedna sestra s odijela ide po stvari. Posto mi je drugi porod jasno mi je sta trebam ponijeti, samo me kolicina brine. Pogotovo zato sto mi u Osijeku moramo nositi odmah robicu za kuci za bebu i pelene i vlazne, kremu, ma sve. Bolnica nista za bebu osim robice u rodilistu ne osigura. I onda kad jos dodam svoje stvari dode mi zlo hahahhaha. I da, i zaradaonu moramo nositi svoju odjecu. Prvi puta sam isla sa malom putnom torbom a sad kao da mi ni dvije takve nece biti dovoljne hahaha

Jel nije nešto po novom da se dobije paket pelena? Bar sam tak čula…ili je to bilo možda samo jedno vrijeme…

Da u petrovoj dobijes i paket pelena i kremice i svasta nesta. Pitat cu kolegicu pa ti javim jos sve. Ali i dok si tamo dijete ti koristi njihove pelene, a mi u Os ne dobijemo nista i jos moramo ponijet pelene za boravak u rodilistu.

Napokon 2804
    14. Srpanj 2020. 15:22

Ledolina

Napokon, svaka čast ako možeš bez doručka, ja sad u trudnoći obavezno ujutro moram jesti, inaće mi bude muka… A što se tiče slatkog, sladoled svaki dan skoro i par dana sam se suzdržavala zbog ogtt, na kraju dođem jutros, laboratorij ne radi, tak da sam odmah nadoknadila sav šećer 😂
    *
    Evo i jedan mali ulov od danas, onako usput 😀
    https://ibb.co/HBRF6QW

Mogu kako ne bi mogla bez dorucka kad se budim taman za rucak 🤣🤣🤣 
    .
    Robica mi se bas bas svida, razmisljam sutra otici malo prozujati, mozda i kupiti nesto 😁
    .
    Bulba, drago mi je da ste ok, iskreno se nadam da cete sto duze izdrzati 2u1 i da ce sve biti odlicno.
    .
    Ostale cure koje su imale nekakve probleme kako ste? Niste nam se dugo javile

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.