Loma prije svega čestitam tebi i Luki! Ne stignem pisati koliko puno ima nas aktivnih. Za kontrakcije maternice, jače su kod žena kod rode na carski jer ti u biti sa injekcijama estrogena potiču maternicu da shvati da nema bebe i da odradi čišćenje i započne smanjivanje. Sjećam se da me nije niti rez bolio, ni napuknuta karlica koliko te injekcije i onda kontrakcije. Ne pravi se hrabra, nego uzmi sve ketonale i ostalo sto ti daju. Sad ti je bitno da se oporavis i da tijelo ne proživljava još stres dodatni, a za dojenje držim fige jer pogotovo nakon carskog treba duže tijelu. Ipak nije to laka operacija! Tako malima ni ne treba puno mlijeka, bitnije im je par mililitara kolostruma nego ista drugo.
Ostale cure čuvajte se, čitam cijelo vrijeme no ne stignem pisati. Muž se vratio za Zgb, tako da smo sami kćer i ja, iako je cijela njegova familija tu, samo nam ne žele smetati. Mene opet probava počela zezati, danas posegnula za šljivama. 🙈
Koji je ono mail Demetria za kavu za cure u Splitu? 🙈 Počela sam zaboravljati, trudnički mozak. 🤣 Ima li koja da je u Makarskoj ili Tucepima?
Tina.Antares mail je vanjskimail@gmail.com.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ćao cure, prvo da čestitam svima na super pregledima i samo neka bebice rastu i napreduju(svaka svojim tempom) i nema brige😎.
Iza nas naporan vikend, bebač sve življi i lupa UVIJEK kad dragi nasloni glavu na trbuh(koji btw raste naočigled i nekad imam osjećaj da će mi pupak ispast koliko me zateže). Spavamo u komadu 12 sati navečer ali ne pijem sat dva prije spavanja. Kupili sitnicu jučer u konzumu totalno neplanski ali eto...
https://ibb.co/m9NFSyB
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Demetria hvala, javim se. :)
Usput naručila se u Cito, pregled mi je 27.7.. :)
Pozdrav cure!
Demetria eto Mina29 i ja smo onda primjer da se u 2020toj moze pogrijesiti spol 😅 ali ja nisam svojem docu nista zamjerila, bio mi je cak i smijesan kad ga je oblio znoj i rekao moram se korigirati, izgledao je kao da niti sam sebi ne moze vjerovati da je pogrijesio 😃 dobro da se onda korigirao dok sam imala samo par sitnica kupljenih za cure, nego npr. pred porod
Cestitam na uspjesnim pregledima 🥰
Ninche9 da, mislim da smo se sve za kavicu - Tejic, slatke_brige? Ja sam mislila da budem mogla i s Tejic prosli petak, ali nazalost, tak mi se sve lose poslozilo.. Tejic bas mi je bilo zao da ne mogu, da mi nije bil pregled odgoden ne bi se ni bila doma tak naradila, fino bi pile kavu..
Plavo_nebo i moj bebac je mirniji i isto mi je posteljica sprijeda pa ga ne osjetim tako jako i tako cesto kak cure ovdje pisu da njihove bebe imaju tulume, ali evo isto sve je hB ok 😊
Pregled - malac super raste, od proslog puta s 24 tt i 613 g do danas 28 tt i 1142 g 😍🤩 spol danas nije mogao uopce vidjeti. Ja imam 65 kg i na +9 smo. Ja i dalje otvorena clanak i pol, mirovanje do daljnjeg.. Malac je zasad na zadak, ali veli doc da se jos svakako stigne okrenuti, a ja se stvarno nadam da hoce jer ne bi carski osim ako stvarno nije nuzno.. saljem slikicu 😊
https://ibb.co/VHH0Tvg
Cure koje ste na čuvanju, svu srecu zelim.i Lomi brz oporavak! Sva robica koja je kupljena je suuper!! Medenoo😊😊
Joj,kad vas čitam i gledam kako vam bebe ne daju spavat i stalno ritaju, panika me ulovi jel sa mnom sve ok.. ja se uopce ne budim nocu niti bebu osjetim,sad ne znam jel se on rita pa ja ne osjetim ili se uopce ne rita.. kako zaspem tako se ne micem do jutra,bar 7,8h sati spavam. Kako se budim,tako bebaca tek osjetim😬 a zgaravica me zna jedino ulovit,ako malo vise pojedem i legnem ili pred spavanje kad pojedem nesto sto ne bi smjela,začinjeno ili slatko… ako je bas jaka, otopim si jedan rennie i bude dobro..
Ne budi ne mene moj. Tj mice se, ali uspijen zaspat. Dignen se 1 put po noci na wc, on se nešto mice, i ga ja ne obadavan nego nastavin spavat.
Cure, koliko pelena za bebu mislite uzet u bolnicu? I koliko chicco ulozaka? Ne znam da li da nosim cijeli paket ili pola?
[link=https://lilypie.com][/link]
Sto se lupkanja. tice.. Moj je isto neka mirnija bebica. Ima dana kad lupa bas jako i cesce, a ima dana kad lupne 10puta, jako blago i to kad pojedem nesto slatko. Imam posteljicu sprijeda i jos je mirnija bebica, ali tak je vec 5 tjedana.
Trebala bi jedan savjet.. Malo su se svi zabrinuli doma, mozda i previse i sad mi tata oce da sutra odem njegovom prijatelju na pregled za svaki slucaj, e sad, dal je previse 2 ultrazvuka u 2 dana? Taj doktor kaze da je on doktor 35 godina i da je on siguran da mogu opet, da nije problem 🤷♀️
Sto se lupkanja. tice.. Moj je isto neka mirnija bebica. Ima dana kad lupa bas jako i cesce, a ima dana kad lupne 10puta, jako blago i to kad pojedem nesto slatko. Imam posteljicu sprijeda i jos je mirnija bebica, ali tak je vec 5 tjedana.
Trebala bi jedan savjet.. Malo su se svi zabrinuli doma, mozda i previse i sad mi tata oce da sutra odem njegovom prijatelju na pregled za svaki slucaj, e sad, dal je previse 2 ultrazvuka u 2 dana? Taj doktor kaze da je on doktor 35 godina i da je on siguran da mogu opet, da nije problem 🤷♀️
Draga, veću štetu ti može nanit stres i iščekivanje slijedećeg pregleda i mišljenja doktora. Sigurno nije najzdravije ic na puno ultrazvuka, ali sigurno ima slučajeva kad bi žene osjetile nešto zbog čega se odluče otic na hitnu recimo dan nakon regularnog pregleda. I na hitnoj naprave novi ultrazvuk. Da je šteta ogromna od 2 ultrazvuka u 2 dana, ne bi in padalo na pamet to radit. Otiđi ako će ti to stvorit određeni mir i sigurnost.
Sortiraj odgovore
Najstariji