Di su bebice? Sigurno čim ja stavim listu će biti novih beba ccc
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
A što ako nam nešto zafali... Jel muž može donjeti ili su sad rigorozni oko toga po bolnicama 🤔
Meni se isto pojavile bradavice, a kao da su mi se i madezi mal promijenili, planiram za mjesec dva kod doktora za to ako se ne vrati u pocetno stanje...
Punih 34 🙃
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Cure, pročitam zaostatke danas, sutra. Danas u 12 došao je još jedan David (50 dug, 3500 težak). Priča ide ovako: došla sam u 9 u bolnicu (nakon doručka i tuširanja) i do 10 sam bila na ctgu. Meni se činilo da možda imam trudove kad sam bila na ctgu, kad ono u 10 mi na pregledu kažu da sam 8cm otvorena. Dok sam otisla u rađaonu i dok su mi pokušali dati nešto protiv bolova, već je krenuo izgon. Bilo je stvarno brzo i sasvim ok, uspjela sam prodisat skoro sve trudove 😁
Keksic cestitke na malenom Davidu i bas mi je drago da je porod tako dobro prosao!!! 🥰🥳
Sad me boli i umorna sam, dala sam njega sestrama i idem spavat. Pozdrav svima, nadam se da će i vama ovako proći. Inače, prirodni porod bez rezanja, ali s pucanjem 😆. Nisu mi vjerovali da sam prvorotka, a ja još ne vjerujem da je to prošlo i da imam svoju slatku štrudlu 🥰
Sad me boli i umorna sam, dala sam njega sestrama i idem spavat. Pozdrav svima, nadam se da će i vama ovako proći. Inače, prirodni porod bez rezanja, ali s pucanjem 😆. Nisu mi vjerovali da sam prvorotka, a ja još ne vjerujem da je to prošlo i da imam svoju slatku štrudlu 🥰
Keksic, pa to je divno za cuti! Davidu zelimo zdravlje I srecu, a mami brz oporavak 🥰
Cure, pročitam zaostatke danas, sutra. Danas u 12 došao je još jedan David (50 dug, 3500 težak). Priča ide ovako: došla sam u 9 u bolnicu (nakon doručka i tuširanja) i do 10 sam bila na ctgu. Meni se činilo da možda imam trudove kad sam bila na ctgu, kad ono u 10 mi na pregledu kažu da sam 8cm otvorena. Dok sam otisla u rađaonu i dok su mi pokušali dati nešto protiv bolova, već je krenuo izgon. Bilo je stvarno brzo i sasvim ok, uspjela sam prodisat skoro sve trudove 😁
Čestitam bome si ti to ekspresno odradila. Je to ti David prva bebica? Dobrodošao maleni živio ti nama 💙
*
Ana nisam razmišljala o tome, nego o tome što svi govore da ti je bitno obaviti nuždu tih prvih dana pa sam više razmišljala o tome.
*
Plavo nebo vidim po Facebooku da cure pišu da im dostave do vrata bolnice a sestre donesu gore, tako da ovisi od grada do grada negdje možeš bilo kada a negdje su nas rigorozni s satom kada primaju te "pakete".
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Keksic cestitam!!! 🥰🥰💙💙 Drago mi je da je tako brzo prošlo, odmori se.
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Sortiraj odgovore
Najstariji