Unakit bravo! Bas je to lijepo cut 🥰 koliko je to ljubavi vec, a jos se bebica nije rodila...samo i dalje dan po dan zahvalno i pozitivno i bit ce sve dobro 🙏
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Pozdrav 🤰i 🤱
Cestitke svim curkama koje su rodile i brz oporavak vam zelim. A bebicama sretno i bezbrizno djetinjstvo 🤗
Meni je danas bas nedjelja. Kod mame sam i cijeli dan lezim i jedem i citam forum. Bila sam najmanje 100 strana u zaostatku.
Katty sretan ti rockas!
Kod nas je sve u redu. Prestala sam piti mg pa me redovno soraju lazni trudovi. Na zadnjem ctgu ocitalo mi jedan trud. U utorak idem opet, al samo ctg, bez uzv i pregleda. Jedva cekam da barem cujem bebusku. I nadam se da cu za 2 tjedna na uzv da vidim koliko moja ima grama.
Htjela sam pitati jel zna koja mama zasto bebama mazu oci u rodilistu i s cim, tj kojom mascu? Sjetila sam se da su mi i prvu curku tako ponekad namazali pa sam zaboravila zasto i zbog cega 🤔
I sad po stickeru vidim da imam 3 tjedna do poroda 😲 nisam jos robicu oprala 😅 ali barem sam si torbu za rodiliste slozila.
Pozdrav cure🤗
Nisam par dana bila aktivna, malo mi je trebao odmor.
Vidim ima novih bebica, pa evo čestitam novim mamicama ☺️
🔵
Vidim da komentirate godine, mislim da ću ja biti najmlađa ovdje 🙈 Imam 22
🔵
Isto tako vidim da ste pisale o bradavicama, isti problem imam. Ima ih po vratu, ispod sisa, par komada na pupku 😒 Nadam se da će nestati nakon poroda, bar tako piše posvuda pa eto, tješim se
I sad po stickeru vidim da imam 3 tjedna do poroda 😲 nisam jos robicu oprala 😅 ali barem sam si torbu za rodiliste slozila.
Ti i ja se pratimo....
Meni u torbi mosta, sve stoji po vrećicama oko torbe 🙈
Plašim se da kad stavim u torbu da ću put pod noge 🥰🙈🙈
Šalim se ali nedostaje mi u torbi hrana i sokovi od šljive...
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ti i ja se pratimo….
Šalim se ali nedostaje mi u torbi hrana i sokovi od šljive…
Sokovi od šljive zbog 💩? Ili ...
Ti i ja se pratimo….
Šalim se ali nedostaje mi u torbi hrana i sokovi od šljive…
Sokovi od šljive zbog 💩? Ili …
Da, to su mi savjetovali :)
I da osim vode ponesem malo i prirodnih sokova pa najbolje odmah ovaj od šljive za to 🙈
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji