Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Rujan 2020. 10:41

slatke_brige

Dobili gel, u jutro buše vodenjak i ide drip

Ajoj kako se to odužilo. Nadam se da je sad već gotovo ili barem pri kraju, sretno! 🤞🍀💕

Hip_Hopsica
    01. Rujan 2020. 10:42

Demetria

https://ibb.co/3BLhkhg
    https://ibb.co/N2jv8t3
    https://ibb.co/RPCqFJB
    Evo moj popis sastavljen od svih vaših i drugih na koje sam naišla te s kojim savjetom od poznanica…
    naravno nemam pola stvari, kupovali smo samo neophodno s popisa, pa ću sve drugo ako mi treba staviti u babinje ili čisto da imam ideju ako netko pita šta da kupi…..
    Nadam se da će i vama pomoći u sastavljanju vaših popisa i organizaciji…
    Popis za rodlište će se vjerojatno još mijenjati, neke stvari sigurno neću nositi ali one osnovne stvari definitivno su mi neophodne i to sam jučer kupila…sad samo trebam oprati spavačice i spremiti sve u torbu do petka tako da smo spremni…
    Ušla u zadnji tjedan 8mog mjeseca, nije šala :)

Demetria hvala za popis... stvarnonje detaljan i konkretan. Spremila sam si ga pa ću po njemu i ja slagati svoje stvari.... 😃

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Demetria
    01. Rujan 2020. 10:59

Hip_Hopsica

Demetria hvala za popis… stvarnonje detaljan i konkretan. Spremila sam si ga pa ću po njemu i ja slagati svoje stvari…. 😃

Vjerojatno ti Hip_Hopsice pola neće trebati, tako i meni ali eto neka mi stoji na popisu pa ću u babinje uvaliti...
    Volim pakete koji te iznenade kad ih najmanje očekuješ....napokon ti ćeš uživati u slici
    https://ibb.co/gVcLsbn

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Bosco
    01. Rujan 2020. 11:11

Slatke brige. Bas se oduzilo, sretno! 🤞
    Demetria. Hvala za popis, bas mi je to trebalo 😘

Skakavac
    01. Rujan 2020. 11:15

Jutro :) mene nocu boli trbuh i prepone ajme, tako dvi noci za redom. Nocas pet puta na wc, ko da nisan ni spavala. Probudin se ima po ure i na wc papiru vidin smeđe, nez kako opisat. Ili je sluzni u komadićima tj tragovima ili je ginek jucerasnjim pregledom to potakla. U svakom slucaju, dobro da se bilo sta dogada jer dosada nije apsolutno nista. Kad promislin na inducirani porod, slabo mi dode 🤧
    Slatke_brige svu sricu ti zelin i da brzo prode ❣️❣️

Marta14
    01. Rujan 2020. 11:16

Demetria 👌za popis(mislim da cu naci neku ideju za poklon u njemu) i ovo sto je stiglo je 😍
    Evo ja sam skoro sve povjesala da ne moram slagat, jer ne volim to..
    Bodici i hlace su u kutijama, i napisala sam broj i sta je gdje da ne bi muz skucajno rekao da ne moze naci😁

Marta14
    01. Rujan 2020. 11:18

Mdni se cini da cete vi sve odjednom roditi 😁🍀

Tejic
    01. Rujan 2020. 11:27

Ana ne brini se i moj je imao visoke otkucaje jer je taman kad su me prikopcali na ctg poceo izvoditi svoje akrobacije..u jednom trenu su otkucaji bili 160 -170, a vec u drugom bi aparat pistao da su niski otkucaji (ispod 80) i onda se odjednom izgube 😀 

Tejic
    01. Rujan 2020. 11:30

Marta14

Mdni se cini da cete vi sve odjednom roditi 😁🍀

Hahahah daj zamisli 🤣🤣🤣 Skakavac i Celaena cekaju mene i Mara1992. Mozda se mi malo pozurimo a one jos malo pricekaju 😂😂

Napokon 2804
    01. Rujan 2020. 11:35

Demetria i Marta14 znaci slikica su 😍😍😍😍 joj sad bih i ja najradije svu robicu isla vjesati i slagati...

StizeBeba2020 i slatke_brige ajmo novostiiiii.... ima li bebaaa? 

Meni je jos uvijek napetost u leđima  i bolne prepone, ostalo nista... izluditi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.