Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    01. Rujan 2020. 15:27

celaena

Skakavac

celaena

Skakavac

celaena

Tejic

Marta14

Mdni se cini da cete vi sve odjednom roditi 😁🍀

Hahahah daj zamisli 🤣🤣🤣 Skakavac i Celaena cekaju mene i Mara1992. Mozda se mi malo pozurimo a one jos malo pricekaju 😂😂

Hahaha to je to 😁 ja vidim da ni danas nista kod nas 😜 evo cekam ctg i amnio opet na Merkuru, sva sam se ukocila vec.

Skakavac meni ta smedja sluz (cep) ispada vec evo peti dan, znaci svako brisanje na wcu. I nist se ne dogadja 🤣 nije neka utjeha, sori 😁

Znas koja je ura kad me i to jednom jutros obradovalo.. Racunan odma bar se nesto krece. Jer kod mene ni makac, nikako. 😤 Doduse odavno znan i za sluzni čep da je lazan znak, moze potrajat ohoho. Pomislila san da je vjerojatnije od njenog "ugodnog rukovanja" jucer. A sta cemo, molin Boga da krene, samo da izbjegnen induciranje. Al kako bude, bit ce. Stic ce bebe nama, kako tako 😍
    Nego, pade mi na pamet. Jesi ti sta otvorena?

O znam, mene moj tako obradovao u petak, kad ono drekec. Vec mi je dosta i mijenjanja dnevnih ulozaka.
    Od petka (termina) otvorena 1 prst, vidjet cemo danas. Ti?
    Evo docekala sam ctg 🤣 i jedem corny jer sam vec pregladnila, a mali se razbacao haha

Ja dan iza termina nista, pa je čačkala i ka utisno uspila prst. Dosla jucer, kaze tisno jedan prst. Vec mi je muka, samo jer me panika vata od te indukcije. A ka imamo vrimena 14 dana plafon. Hahaha dobra si. Ja uzela jedan bronhi prije ctga i Mislin se, bleso nisi tribala. A beba uspavana bila bas. Sutra iden opet. 🙄

Suosjecam, i ja bi jako jako jako htjela izbjeci indukciju, umrla sam od dripa na proslom porodu i onda jos zavrsila na hitnom carskom.
    Evo odradila sve, pomaka nema, opet sam tamo u cetvrtak. Sretno sutra!

Uh cini se najtezi scenarij.. Satarluk na dripu pa hitni carski. Ne tjesi ni to sta si vec rodila jedno dite, pa svejedno i ovaj put tako otezano u kraju. Kako bilo, ziva si i zdrava, docekat ces svoju bebu. Hvala ti lipa, zelim nam objema sricu pa da krene nekako samo od sebe. Cujemo se s novostima 🙋‍♀️😌

isabelagregorijan
    01. Rujan 2020. 16:11

Pozdrav cure! Evo mene. Oprostite mi kaj svake prijestupne upadam i kaj se ne javljam, al toliko toga propustim i kad pročitam postove unatrag i trebam ić lagano tipkat zaboravim koja je kaj napisala i onda mi je neugodno 🙈😭 
    Mi smo dobro zasad, valjda. Prije dva tjedna smo se javili u bolnicu zabok radi kontrakcija i tam su me zadrzali na tokolizi bez da su me spojili na ctg i uvjerili se da ih uopće imam. Doktor je imao ruku u gipsu i preglesavao me jednom rukom i vristala sam na stolu tam od bolova s time da mi uzv nisu napravili. Uzas. Onda su me nakon 2 dana makli s tokolize i dali cordipin da bi stanje pogorsalo i meni su krenule kontrakcije svako malo, al povezujem to sa stresom jer je tamo bilo sttasno. Nitko mi nije rekao stanje cerviksa jer ga nisu ni mjerili, rekli su ako se ne daj boze nekaj dogodi da me voze u petrovu jer nemaju uvjete niti opremu za prijevremene porode. Ja sam izdrzala cak 7 dana i onda sam trazila na svoju ruku da me otpuste iz bolnice jer ne vjerujem nikome ništa. 
    Nakon kaj su me pustili sam otisla na sv duh di su me odma spojili na ctg i kontrakcijw su skakale čak do 80, ali cerviks je bio u dobrom stanju, zatvoren i 32 mm pa su zaključili da su lazni trudovi i pustili me doma jer ne utjecu na nista. Od tad ja ih imam svaki dan, nekad vise nekad manje, nekad 10 na dan, nekad 50...al evo čekamo četvrtak i nadamo se najboljem. 
    Beba je aktivna, nekad malo manje, al imam doppler pa ju pratim. Bila je velika prije 2 tjedna, 1600 grama sa 28+5 ♥️ 

Svima koje su rodile čestitam od srca, zelim sve najbolje ♥️🥰
    I nemojte bit ljute na mene 🙈

[/url

Napokon 2804
    01. Rujan 2020. 16:26

isabelagregorijan

Pozdrav cure! Evo mene. Oprostite mi kaj svake prijestupne upadam i kaj se ne javljam, al toliko toga propustim i kad pročitam postove unatrag i trebam ić lagano tipkat zaboravim koja je kaj napisala i onda mi je neugodno 🙈😭
    Mi smo dobro zasad, valjda. Prije dva tjedna smo se javili u bolnicu zabok radi kontrakcija i tam su me zadrzali na tokolizi bez da su me spojili na ctg i uvjerili se da ih uopće imam. Doktor je imao ruku u gipsu i preglesavao me jednom rukom i vristala sam na stolu tam od bolova s time da mi uzv nisu napravili. Uzas. Onda su me nakon 2 dana makli s tokolize i dali cordipin da bi stanje pogorsalo i meni su krenule kontrakcije svako malo, al povezujem to sa stresom jer je tamo bilo sttasno. Nitko mi nije rekao stanje cerviksa jer ga nisu ni mjerili, rekli su ako se ne daj boze nekaj dogodi da me voze u petrovu jer nemaju uvjete niti opremu za prijevremene porode. Ja sam izdrzala cak 7 dana i onda sam trazila na svoju ruku da me otpuste iz bolnice jer ne vjerujem nikome ništa.
    Nakon kaj su me pustili sam otisla na sv duh di su me odma spojili na ctg i kontrakcijw su skakale čak do 80, ali cerviks je bio u dobrom stanju, zatvoren i 32 mm pa su zaključili da su lazni trudovi i pustili me doma jer ne utjecu na nista. Od tad ja ih imam svaki dan, nekad vise nekad manje, nekad 10 na dan, nekad 50…al evo čekamo četvrtak i nadamo se najboljem.
    Beba je aktivna, nekad malo manje, al imam doppler pa ju pratim. Bila je velika prije 2 tjedna, 1600 grama sa 28+5 ♥️

Bitno da nam se javiš da znamo da si dobro. Ne moj se zamarati sa time što ne stigneš popratiti sve... 
    Drago mi je da se držite, izgurat ćete do kraja 😘

01. Rujan 2020. 16:50

isabelagregorijan

Nakon kaj su me pustili sam otisla na sv duh di su me odma spojili na ctg i kontrakcijw su skakale čak do 80, ali cerviks je bio u dobrom stanju, zatvoren i 32 mm pa su zaključili da su lazni trudovi i pustili me doma jer ne utjecu na nista. Od tad ja ih imam svaki dan, nekad vise nekad manje, nekad 10 na dan, nekad 50…al evo čekamo četvrtak i nadamo se najboljem.

Bitno da ste vi dobro i da durate 🥰💕
    Nije niko ljut na tebe, ne sekiraj se. Dok možeš javi se, dok ne ne, kaj sad, drago nam je dok se javiš ali sve razumijemo. I mislimo na vas i držimo vam fige 🥰
    🤞🙏🍀💕

Skakavac
    01. Rujan 2020. 17:08

isabelagregorijan kad god se javila, dobro se javila. Cuvaj se, bitno da se gura naprid ❣️❣️

Napokon 2804
    01. Rujan 2020. 17:22

Meni je trbuh tvrd kao kamen na trenutke, pa onda popusti, onda je napet jako... uz to opet kakala, hemaci iskočili, bijeli iscjedak, i lagani pritisak dole, kao menstrualni, ali nije jako bolan.... uz to sve se beban uzritao, ne znam da li da idem na hitnu pa da cisto provjerim ili da pratim kod kuce.... jer naravno ako kazem muzu idemo na hitnu, prvo cu njega morat dizat iz nesvjesti, jer je krenuo sa zajebancijom oces ic rodit, istusirao se u 30 sec i u 2 minute jeo...

Marta14
    01. Rujan 2020. 17:34

Ja mislim da je to sve pripremanje samo Napokon ali ti odi ako te strah ili nesto, bolje da provjeris da znas na cemu si. 
    Isabela 🤗🤗Bitno da ste dobro! 

Demetria
    01. Rujan 2020. 17:56

Mislim da nam je došla rujanska beba od slatke_brige samo čekamo da se jave :) 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Happymom
    01. Rujan 2020. 18:00

Demetria

Mislim da nam je došla rujanska beba od slatke_brige samo čekamo da se jave :)

Ja se stvarno nadan da je gotovo i da se maze sad, namučila se je jadna toliko dugo... 

Leia91
    01. Rujan 2020. 18:14

Evo cure da imate za info. Našla sam danas u dm-u podloge za krevet. Ne znam dal ih ima u svakom jer ja to do sada nisam vidjela. Iako nisam ni tražila. Stoje tamo di i ulošci. 
    https://ibb.co/HHp9GV0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.