Mdni se cini da cete vi sve odjednom roditi 😁🍀
Hahahah daj zamisli 🤣🤣🤣 Skakavac i Celaena cekaju mene i Mara1992. Mozda se mi malo pozurimo a one jos malo pricekaju 😂😂
Hahaha to je to 😁 ja vidim da ni danas nista kod nas 😜 evo cekam ctg i amnio opet na Merkuru, sva sam se ukocila vec.
Skakavac meni ta smedja sluz (cep) ispada vec evo peti dan, znaci svako brisanje na wcu. I nist se ne dogadja 🤣 nije neka utjeha, sori 😁
Znas koja je ura kad me i to jednom jutros obradovalo.. Racunan odma bar se nesto krece. Jer kod mene ni makac, nikako. 😤 Doduse odavno znan i za sluzni čep da je lazan znak, moze potrajat ohoho. Pomislila san da je vjerojatnije od njenog "ugodnog rukovanja" jucer. A sta cemo, molin Boga da krene, samo da izbjegnen induciranje. Al kako bude, bit ce. Stic ce bebe nama, kako tako 😍
Nego, pade mi na pamet. Jesi ti sta otvorena?
O znam, mene moj tako obradovao u petak, kad ono drekec. Vec mi je dosta i mijenjanja dnevnih ulozaka.
Od petka (termina) otvorena 1 prst, vidjet cemo danas. Ti?
Evo docekala sam ctg 🤣 i jedem corny jer sam vec pregladnila, a mali se razbacao haha
Ja dan iza termina nista, pa je čačkala i ka utisno uspila prst. Dosla jucer, kaze tisno jedan prst. Vec mi je muka, samo jer me panika vata od te indukcije. A ka imamo vrimena 14 dana plafon. Hahaha dobra si. Ja uzela jedan bronhi prije ctga i Mislin se, bleso nisi tribala. A beba uspavana bila bas. Sutra iden opet. 🙄
celaena sad san tek procitala da si na Merkuru.. Ja san fala Bogu isla privatno za ctg i amnio, da bar ta cekanja i svo ludilo izbjegnen. Koma. Aj jos ctg pa si gotova :)
Dobar vam dannn ,vidim svi smo u bolovima danas 🙄 i mene pati menstruacijska bol i u trtici skroz nisko. sad se nešto pojačalo al valjda će prestat uskoro. Super cure za preglede kolko sam pročitala sve je u redu kod svih 😁
Mi smo u radovima sredujemo sobu i tako pomalo 🙂 sutra opet idemo na kontrolu u dnevnu nadam se da će biti okejj
Ja tek 16. Imam pregled. I poludit cu do tada... trebala sam kao svaki tjedan ici na ctg i da mi provjere jesam otvorena i na kraju mi kaze nema.potrebe tako često i naruči me 16. A 30 sec prije toga mi ocitavala nalaz ctga di kaze da ima trudova...
Ja isto jedva cekam pregled u petak da vidimo kaj se desava ... bolova za sad jos nema ali sam primjetila da ih je vise nego inace . Uglavnom vidjet cemo svi muku mucimo s istim problemima tako da eto sve je to normalno kako se blizimo krajuu
Tejic hahaha nemoj ipak da toliko cekamo 😅🤭
Skakavac ma to je jos samo 4 dana 😂😂 a mozda i manje ak se pozure bebaci 😂
Tejic hahaha nemoj ipak da toliko cekamo 😅🤭Skakavac ma to je jos samo 4 dana 😂😂 a mozda i manje ak se pozure bebaci 😂
🤭🤭😍
Mdni se cini da cete vi sve odjednom roditi 😁🍀
Hahahah daj zamisli 🤣🤣🤣 Skakavac i Celaena cekaju mene i Mara1992. Mozda se mi malo pozurimo a one jos malo pricekaju 😂😂
Hahaha to je to 😁 ja vidim da ni danas nista kod nas 😜 evo cekam ctg i amnio opet na Merkuru, sva sam se ukocila vec.
Skakavac meni ta smedja sluz (cep) ispada vec evo peti dan, znaci svako brisanje na wcu. I nist se ne dogadja 🤣 nije neka utjeha, sori 😁
Znas koja je ura kad me i to jednom jutros obradovalo.. Racunan odma bar se nesto krece. Jer kod mene ni makac, nikako. 😤 Doduse odavno znan i za sluzni čep da je lazan znak, moze potrajat ohoho. Pomislila san da je vjerojatnije od njenog "ugodnog rukovanja" jucer. A sta cemo, molin Boga da krene, samo da izbjegnen induciranje. Al kako bude, bit ce. Stic ce bebe nama, kako tako 😍
Nego, pade mi na pamet. Jesi ti sta otvorena?
O znam, mene moj tako obradovao u petak, kad ono drekec. Vec mi je dosta i mijenjanja dnevnih ulozaka.
Od petka (termina) otvorena 1 prst, vidjet cemo danas. Ti?
Evo docekala sam ctg 🤣 i jedem corny jer sam vec pregladnila, a mali se razbacao haha
Ja dan iza termina nista, pa je čačkala i ka utisno uspila prst. Dosla jucer, kaze tisno jedan prst. Vec mi je muka, samo jer me panika vata od te indukcije. A ka imamo vrimena 14 dana plafon. Hahaha dobra si. Ja uzela jedan bronhi prije ctga i Mislin se, bleso nisi tribala. A beba uspavana bila bas. Sutra iden opet. 🙄
Suosjecam, i ja bi jako jako jako htjela izbjeci indukciju, umrla sam od dripa na proslom porodu i onda jos zavrsila na hitnom carskom.
Evo odradila sve, pomaka nema, opet sam tamo u cetvrtak. Sretno sutra!
Sortiraj odgovore
Najstariji