Dobro jutro, vidim da nas je bilo budnih tokom noci.
Nas je pocelo sinoc drugacije boliti nego do sada.
Nista nismo spavali. Vise ne znam imamo li lazne trudove ili su na red dosli oni pravi.
Zarucnika sam digla da idemo na pregled sada umjesto sutra, jer mi se vec dlanovi od boli znoje.
Slatke brige sretno danas!!
[lbdf.lilypie.com]
Jutroo svima 😊
Ja ne mogu vjerovati da ovu noc sam tek sada prvi put isla na wc a inace vec je postala tradicija da se dizem izmedu 3 i 4h i moram prvi puta na wc.
Muza ispratila na posao i sad idem dalje sapvati 🤣
Slatke_brige dosla sam na forum samo da vidim dal nam nosis kakve vijesti 😄 uh bas se neda i neda beba van 😀 zelim ti puno srece i da sve prode sto brze i bezbolnije ❤❤
Stizebeba2020 sretno i tebi na pregledu.
Napokon bas mi je zao sto se tak patis 😕 meni je gin bas jucer rekao da cu znati itekak kad dodu pravi trudovi,.kad me pocne znoj oblijevati od boli i kad se pocnem poprimati za namjestaj e onda je to to 😂
*
Mene od jucer samo strasno boli u zdjelici i to straga u podrucju guze i trtice (i kad stojim probada skroz nisko u rodnici) ..valjda se beba spusta pa zato takav osjecaj? Tak ko da ce mi se kosti na guzi razdvojiti🙈 jucer sam jedva vaginaletu umetnula koliko je sve "stisnuto" i bas me boljelo cak i uz muzevu pomoc u lezecem polozaju..koma (sva sreca pa je jucer bila zadnja).
Slatke brige.. Puno sreće.. Vec sam mislila da ste zajedno ali ti si još na mukama.. Jadna vjerujem da si sva iscrpljena već..
Bude sad išlo brzo.. Stisni još malo zube. Hrabra si🙏💙
Hvala na savjetima oko dojenja ☺️ jucer je Leo uspio uloviti i izvuci prvo mlijeko, samo da nastavimo u tom tonu 🤞🏼
Slatke brige sretnooooo 🤗🤗❤️
Tina Next ima vece, evo odjelce 56 je kao H&M 56 koje je noseno sto puta i razvuceno..
Marta super, znaci pidžamice 50vel ako uzmem je ok za početak? Kćer je bila 51cm po rođenju, 59cm s mj dana i proljetna beba tako da je nosila bodice. Tada je aktualan bio leptirić od bambija, carters i hallmark.
Hvala ti na info!
Stizebeba2020 sretno na pregledu!
Tejic meni to zvuci kao da ti se zdjelica priprema i da su pripremni trudovi, jesi mjerila učestalost i intenzitet?
Martasuper, znaci pidžamice 50vel ako uzmem je ok za početak? Kćer je bila 51cm po rođenju, 59cm s mj dana i proljetna beba tako da je nosila bodice. Tada je aktualan bio leptirić od bambija, carters i hallmark.
Hvala ti na info!
Stizebeba2020 sretno na pregledu!
Tejic meni to zvuci kao da ti se zdjelica priprema i da su pripremni trudovi, jesi mjerila učestalost i intenzitet?
Tina imala sam ih jucer kroz vecer oko 10-ak od oko 19h do 23h al nisu bile bolne kontrakcije vec samo tvrdi trbuh i lagana menstrualna bol al se smirilo kroz noc i sad je isto sve mirno samo je jos prisutna ta bol u zdjelici.🤔
Da definitivno 50 je ok. Imam i Carter's 3M i Next 56 je skoro kao to..
Cure sretno sa bolovima, samo neka otvaraju 🍀Mislim da su to sve pripreme..
Mimi super za mlijeko, bude on to sve polako pohvatao 😊
Tejic isto je kod mene 😣 vec 2 dana bolovi u trtici. Trbuh svako malo tvrd ali to me ne boli. Ali ovi bolovi iznad guze su mi grozni, teško se ustajem i okrećem na drugu stranu. A kad se ustanem iz kreveta šepam na pola i pridržavam se uz namještaj dok ne popusti. Nadam se da se ne otvaram. Ja sam mislila da sam se zaležala. Vidit ću što doktor kaže danas 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji