Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mini_mouse26
    31. Kolovoz 2020. 23:37

Ninche9

Napokon 2804

nada23

Napokon 2804

mjesecina2410

Leia -bolja je Bepanthen mast, piše bas, bepanthen baby, a podlogu pitas bas, nepromociva podloga za lezece pacijente.. u vecini ljekarni se moze na komad kupit, jedan komad cca 3kn, jer paket ce bit previse,ja mislim.. i da jednu sam u auto stavila, kraj sica,.tko zna sta me ceka :-))
    Napokon - mislim da ces ti lijepo proci pocetak trudova, s obzirom da ces muza pratit kako on prati situaciju,ahaha. Ma ja mislim da muski niceg nisu svjesni dok ne krene.. bar moj tako. Za vikedn htio na.more, a ja za deset dana imam termin. Nisam znala jel me zeza ili ozbiljno misli.. a bio je.ozbiljan :-)))

Ma moj je sve hrabar ovo ono, cim mu kazem da me nest boli, il da imam kontrakcije pita jel idemo u bolnicu ako kazem ne, odma se jadan ospe od nervoze 🤣🤣🤣 bas mi je smijesan… u petak navecer je ako se ne varam popio 4 piva, a mene bas uhvatilo, i odvratno sam se osjecala, on mi kaze, zeno, a jel to sve može cekat jutro, ne mogu ti ja bas sad vozit…

I moj je sličan Haha. 😂 Baš me zanima kako će oni jadni izdržati čekajući dok budemo rađale. Još vjerojatno neće ni moći biti u bolnici zbog korone…

Moj se potajno nada da ce sve pocet kad on nije kuci i da cu ga nazvat i rec puko vodenjak pa ce on meni hitnu nazvati, i on sa posla otic kuci i otusirat se i onda doci u bolnici… sve on isplanirao, a ja na to kad se najmanje budes nadao onda ce biti… kad tako gledam, svi glume frajere, a na kraju gori nego mi 🤣🤣🤣

Kao da ce hitna doci po tebe ko u americkim filmovima, nema toga u stvarnosti 🤣
    Nek se nacrta doma i vozi u bolnicu kako zna i umije, kakvo crno tusiranje, nece se ni umiti od uzbudenja 😁
    kamo srece da radamo ko ove na tvu, u roku 5minuta.. Vrapca 😒
    Bas su teatralni, moj je kao hrabar sve ce bit ok al koliko god glumili chill svima adrenalin skoci kad zena kaze vrijeme je to je to😁

Nije moj nista bolji 😂😂😂😂 svi su oni muskarcine dok to ne krene. A kad krene svaki se da izvines uzjebe ko i mi same pomalo hahahah.
    Svida mi se ta ideja sa nepropusnom podlogom. U prvoj trudnoci mi je pukao vodenjak taman kad sam legla na krevet. Znaci ko poplava da je bila 😂😂😂😂

Napokon 2804
    01. Rujan 2020. 00:39

Ja ne znam da li je beba ili kontrakcije,  povremeno osjetim menstrualnu bol, pa prestane.... luda sam već,  q gospodin kraj mene hrce, i naravno to me zivcira 

01. Rujan 2020. 00:54

Napokon ti i ja bas imamo slicne probleme i mene muci danas ta menstrualna bol a beba preaktivna i uopce nemam pojma kaj je kaj nije ...

Napokon 2804
    01. Rujan 2020. 01:23

Onka

Napokon ti i ja bas imamo slicne probleme i mene muci danas ta menstrualna bol a beba preaktivna i uopce nemam pojma kaj je kaj nije …

I naravno prirodno čišćenje danas vec 4 puta...

klupko_srece
    01. Rujan 2020. 03:59

Dobili gel, u jutro buše vodenjak i ide drip 

Demetria
    01. Rujan 2020. 04:03

slatke_brige

Dobili gel, u jutro buše vodenjak i ide drip

Sretno draga 😍❤️

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Happymom
    01. Rujan 2020. 04:24

Slatke brige sretno!!! ❤️❤️

Napokon kako se ti osjecas? Muce li te bolovi i dalje?

Ja i Demetria smo u nocnoj haha 😂 

Demetria
    01. Rujan 2020. 06:14

Happymom

Slatke brige sretno!!! ❤️❤️

Napokon kako se ti osjecas? Muce li te bolovi i dalje?

Ja i Demetria smo u nocnoj haha 😂

U polu snu od onda...već vidim da ću oko 10h ubiti oko

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

01. Rujan 2020. 06:27

Slatke brige sretno i da napokon budete ti i tvoje pile skupa ❤️🥰

Tina.Antares
    01. Rujan 2020. 06:53

Demetria hvala ti i nadam se da će i kod tebe ići na bolje. Djeca su nevina bića i samo im treba ljubavi od sviju. Vjerujem kad vidiš nećake da ih izljubis i izgrlis i da im to ostaje zauvijek u srcu! :) 
    Slatke brige sretno s dripom, vjerujem da će bit sve ok i danas će se naša vesela lista popuniti još jednim bebačem. 
    Onka Napokon je l vas popustilo? 
    Minimouse hvala na usporedbi veličina. Danas ću se bacit u sortiranje i slaganje popisa sto mi još treba. Nisam planirala slagati ni prati ista dok ne uzmem komodu, a to ću ovaj mjesec rješavati. Treba se dovuci do ikee, plus starija već ima popis za svoju sobu i već vidim da će biti plaćanje na rate. 🙈🙈
    Još kad bi neka napisala za Next kako vam su veličine, znam da je u jednom periodu gotovo pola mama uzelo next obleku za izlazak ili za prvu robicu. 

Svima želim lijep dan, a ja idem kuhat kavu i tražit servis za frižider, jer stanodavac je izjavio da on nema nikoga i da sami rjesimo pa manje platimo stanarinu. Plus dubit na glavi čim se muž ustane da se mali okrene u trbuhu. 
    Usput je li koja uspjela regulirati rad štitnjače prirodnim putem? Prvi put sam se susrela s povišenim TSH, krajem tjedna ću vadim ponovno plus T4(valjda se tako zove) i zaista bi izbjegla kemiju ako je moguće. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.