A gdje je skakavac?! 😁
Tu saaaan :D kod mene nema pomaka, pa iz prikrajka zeljno iscekujem Slatke_brige s dobrim vijestima. Danas plodna voda, ginek kaze jedan prst u tisno. Ako ne krene suza, u sridu opet pregled 🤧
Marta dijelim tvoje misljenje.. Troje bi bilo super. . Ako smijem pitati koliko imas godina?
Nece mi faliti trudnoca niti malo, ali ovo bezbrizno izlezavanje dok je mali tih par sati u vrticu, muz na poslu, ja ne radim a placa mi sjeda na racun e to da
Imam 31.E Ninche bilo bi ok da je moj bio u vrticu 😅 Od 3ceg mjeseca je isao mozda 1 mjesec u vrtic jer je bilo zatvoreno zbog korone, pa praznici ljetni..a ja sama sa njime..
Mana_Mare ipak san veceras osudena na loptu u vlastitom dnevnom boravku. Valjda ce beba brzo 😅
Hvala vam svima na lijepim riječima, zaista dajem sve od sebe da zaštitim si dijete od zločestoće ali najviše me pogodi kad ista dolazi od onih koji su joj važni u životu. Znam da zna da smo tu za nju zauvijek i da bakine rijeci nisu istinite negdje duboko u sebi, ali vidim kako je zabrinuta umjesto da uziva još tjedan dana u praznicima.
Večeras smo montirali krevetić/koljevku pokraj kreveta i nju stavili kod nas da spava, da vidi da će i dalje moći doći ako ju probudi neki ružan san(od potresa je još uvijek uzdrmana na dane), a beba će bit u koljevci.
Pitanje oko veličina s obzirom da sam ispala iz štosa. Ja sam na 140/146/152 trenutno sa kćeri, a ove male nemam pojma. 🤣🤣
Dakle, Next pidžamice je ok naručiti 50vel ili je premalena? Koju marku da uzmem kao vodilju?
HM ima veće modele, Zara realne, ostali? Imam već vreću kupljene robice od Kretex, HM, Zara, CA, Lidl, Kaufland, Next, a izvukla sam od kćeri nešto od sačuvanog pa bih dokupila sto trebam. Kakva su vam iskustva s pranjem, skupljanjem i općenito realnosti veličina?
Imam 31.E Ninche bilo bi ok da je moj bio u vrticu 😅 Od 3ceg mjeseca je isao mozda 1 mjesec u vrtic jer je bilo zatvoreno zbog korone, pa praznici ljetni..a ja sama sa njime..
Joj banana... Moj je isto krenuo ponovo tek u 6.mj, pa smo dva puta isli dolje na godisnji i nema neke konstante. Sad je ok, napokon. Baka je tu, on ide u vrtic otkad smo se vratili i zdrav je. Nadan se da ce tako i ostati..
Napokon Tako i moj na svaki trzaj jauk pita je idemo di ? (Na hitnu)....tako mi je od početka trudnoće :) ❤️
Uvijek se sjetim kazališne predstave Ja tata i kako je on odglumio dolazak bebice i odlazak u bolnicu hahaha mislim da će takva scena biti i kod nas
Potkosulje za dojenje- ja ću staviti spavaćice i dva grudnjaka za dojenje ne znam što bi s tim potkošuljama, u bolnici je uvijek vruće i prevruće.
Podloga za odrasle- kupila jednokratne za bebe u dmu pa cu jednu staviti ispod naše plahte, ne da mi se kupovati još nešto posebno dok ne uzmem nepromočivu podlogu za bebin i naš krevet.
stvari za pupak - stavila sam ono na popis što nam je patronažna sestra pokazala na tečaju, a ako želite možete potražiti i po netu ima vam upute za brigu o pupku...prijateljici je maloj otpalo u bolnici jer su morali ostati dva tjedna pa eto njoj to nije ni trebalo ali ranica ostane još neko vrijeme pa i nju treba čistiti.
Tina.Antares draga moja shvaćam te, ali nemoj se živcirati. Nisu djeca glupa, nije tata onaj koji te napravio da se tako izrazim. Tata je onaj koji je tu da bdije kad ima temperaturu, da ubija čudovišta ispod kreveta i ljubi bolno mjesto kada se nešto desi. Meni sestra brani viđati nećake, ne mogu ih ni nazvati, a opet nećak koji sad kreće u školu je jučer pitao drugu sestru kad su njih dvoje sami išli u vožnju do trgovine: tetka hoces me voziti mojoj tetki?
Šta da ti kažem srce joj a i meni puklo.
Imam strpljenja i ta djeca ce jednog dana narasti i shvatiti sve sama. Njihova majka je njihova majka i ja im nikada neću reći istinu ali oni sami ce već sve shvatiti cim narastu. Šaljem ti veliki zagrljaj 😍❤️
Trudnoća- i ja si mjesec dana do termina razmišljam kako će mi faliti sve ovo pa se nadam da ćemo brzo ponoviti 😍
Staviti ću vam popis moj za torbu za rodilište i ostale stvar sutra...pa da vidite cijeli popis ;) neke stvari ne trebamo (ali ako tko želi za babinje kupiti može) i neke stvari imamo a neophodne su ili smo ih dobili.
Krevetić - napokon kupljen, za desetak dana će doći iz Zadra u Split 🙈🙈🙈
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Leia -bolja je Bepanthen mast, piše bas, bepanthen baby, a podlogu pitas bas, nepromociva podloga za lezece pacijente.. u vecini ljekarni se moze na komad kupit, jedan komad cca 3kn, jer paket ce bit previse,ja mislim.. i da jednu sam u auto stavila, kraj sica,.tko zna sta me ceka :-))
Napokon - mislim da ces ti lijepo proci pocetak trudova, s obzirom da ces muza pratit kako on prati situaciju,ahaha. Ma ja mislim da muski niceg nisu svjesni dok ne krene.. bar moj tako. Za vikedn htio na.more, a ja za deset dana imam termin. Nisam znala jel me zeza ili ozbiljno misli.. a bio je.ozbiljan :-)))
Ma moj je sve hrabar ovo ono, cim mu kazem da me nest boli, il da imam kontrakcije pita jel idemo u bolnicu ako kazem ne, odma se jadan ospe od nervoze 🤣🤣🤣 bas mi je smijesan… u petak navecer je ako se ne varam popio 4 piva, a mene bas uhvatilo, i odvratno sam se osjecala, on mi kaze, zeno, a jel to sve može cekat jutro, ne mogu ti ja bas sad vozit…
I moj je sličan Haha. 😂 Baš me zanima kako će oni jadni izdržati čekajući dok budemo rađale. Još vjerojatno neće ni moći biti u bolnici zbog korone…
Moj se potajno nada da ce sve pocet kad on nije kuci i da cu ga nazvat i rec puko vodenjak pa ce on meni hitnu nazvati, i on sa posla otic kuci i otusirat se i onda doci u bolnici… sve on isplanirao, a ja na to kad se najmanje budes nadao onda ce biti… kad tako gledam, svi glume frajere, a na kraju gori nego mi 🤣🤣🤣
Kao da ce hitna doci po tebe ko u americkim filmovima, nema toga u stvarnosti 🤣
Nek se nacrta doma i vozi u bolnicu kako zna i umije, kakvo crno tusiranje, nece se ni umiti od uzbudenja 😁
kamo srece da radamo ko ove na tvu, u roku 5minuta.. Vrapca 😒
Bas su teatralni, moj je kao hrabar sve ce bit ok al koliko god glumili chill svima adrenalin skoci kad zena kaze vrijeme je to je to😁
Hvala vam svima na lijepim riječima, zaista dajem sve od sebe da zaštitim si dijete od zločestoće ali najviše me pogodi kad ista dolazi od onih koji su joj važni u životu. Znam da zna da smo tu za nju zauvijek i da bakine rijeci nisu istinite negdje duboko u sebi, ali vidim kako je zabrinuta umjesto da uziva još tjedan dana u praznicima.
Večeras smo montirali krevetić/koljevku pokraj kreveta i nju stavili kod nas da spava, da vidi da će i dalje moći doći ako ju probudi neki ružan san(od potresa je još uvijek uzdrmana na dane), a beba će bit u koljevci.
Pitanje oko veličina s obzirom da sam ispala iz štosa. Ja sam na 140/146/152 trenutno sa kćeri, a ove male nemam pojma. 🤣🤣
Dakle, Next pidžamice je ok naručiti 50vel ili je premalena? Koju marku da uzmem kao vodilju?
HM ima veće modele, Zara realne, ostali? Imam već vreću kupljene robice od Kretex, HM, Zara, CA, Lidl, Kaufland, Next, a izvukla sam od kćeri nešto od sačuvanog pa bih dokupila sto trebam. Kakva su vam iskustva s pranjem, skupljanjem i općenito realnosti veličina?
Hm ti ima malo uze modele. Prvo dijete mi je rodeno sa3kg i 50cm i njihovi su mu brojevi, pocevsi od 50 pa na dalje, savrseno odgovarali jer je bas zgoljavac ☺☺ kaufland, zara i c&a imajz slicne krojeve ko hm. Pepcov 56 je ko hm-ov 50. Lidl i kik imaju malo sire krojeve, sto je super ako je beba bucmastija. U ostalima nisam nista kupila pa ne znam 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji