Krema za njegu i zaštitu pelenske regije https://ibb.co/0mh9KkN URIAGE 🥰 75kn. Bude u ljekarnama (ovisno o ljekarni), tjedno akcija na Uriage proizvode. Za dva ili vise kupljena proizvoda 30%. Npr u ljekarnama srce je to svaki petak. Isplati se svake kune apsolutno.
Najbolja krema ikada. Koristim sve od Uriage i za sebe. I preporucila bi svakako.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Izgleda da će moj nalaz za streptokok biti ipak pozitivan. A tako sam se ponadala da ćemo izbjeći tu neonatologiju. Potvrdim za nalaz sutra. Bas sam tužna, znam da ima i puno gorih stvari u životu ali cjelokupna ova situacija me skršila.
Em ta korona. Nemam pravo na muza pored sebe. Nema mi doktora od povjerenja za porod. Ne mogu vidjeti svoje prvorođeno dijete od kojeg 24h nisam bila Odvojena otkad se rodio. Ako imam streptokok, mm neće vidjeti maloga 14 dana, a pitanje koliko i ja radi novih mjera.
Sorry. Kukam. Ima i gorih stvari, ali ovo me danas pokosilo.
Da se ne vracan puno unazad,hvala vam svima na cestitkama 💟💟 ja evo tek jutros s intenzivne al je ovde tolika ludnica znaci jedvs san uspila sad na odjel jer nije do sad bilo slobodnih kreveta 😪 pa su me na neki drugi odjel prvo stavili..nju jos nisan dobila sa sebom tu nadam se da cu uskoro al bila san tako nekako zabrinuta jer mi od jucer prakticki otkad san rodila cili dan niko nije zna rec ni kako je ni di je ni ista samo bi ponavljali kao cim vam nije niko dosa nista govorit to znaci da je s njom sve ok..al ja nisan se mogla nikako umirit..sve su nekako zbrkani neorganizirani i ne svida mi se to uopce i jedva cekan da odem doma skupa s njom 😊 a sta se tice carskog,to je sve proslo u najboljem redu i iman bas pozitivno iskustvo sta se tice svega od pripreme pa do operacije i do ljudi koji su mi radili carski..bas je bilo opusteno i pricali su i zafrkavali se,slusali muziku i tako 😄 i nije doslovno nists bolilo zacas su je izvadili duze je trajalo sivanje zapravo i ona sva priprema prije. Al zato sad boli ajme 😁 al i to ce proc za koji dan mislin bar ce malo manje bolit nadam se 😁
Evo i mene u problemu sa promjenom zdravstvene 😡😡😡
Prosli tjedan zovem onaj njihov broj i zenska mi kaze samo odes u jukicevu i to tamo rijesis.. ja bila u jukicevoj i decko na salteru se ispricava da kao jos na mirovinskom nije proslo pa ne moze povuci nego da dodem za par dana..
Dolazim ja danas. Neka nadrkana zenska da sta sam ja dolazila da to mora poslodavac odradit. Ja sva u cudu kako sad to pa bila sam prosli tjedan rekli su mi da ce mi to tu napravit. Da nece. Da nek zovem poslodavca da nek to poslodavac... Zovem ja opet onaj njihov broj i da nek popunim tiskanicu t-1 i posaljem mailom i da ce se to odraditi ali mi je tako brzo promljala mail da uopce nisam razumjela niti stigla ga zapisati a na internetu uopce nemaju mailova.. 😡😡
Da se ne vracan puno unazad,hvala vam svima na cestitkama 💟💟 ja evo tek jutros s intenzivne al je ovde tolika ludnica znaci jedvs san uspila sad na odjel jer nije do sad bilo slobodnih kreveta 😪 pa su me na neki drugi odjel prvo stavili..nju jos nisan dobila sa sebom tu nadam se da cu uskoro al bila san tako nekako zabrinuta jer mi od jucer prakticki otkad san rodila cili dan niko nije zna rec ni kako je ni di je ni ista samo bi ponavljali kao cim vam nije niko dosa nista govorit to znaci da je s njom sve ok..al ja nisan se mogla nikako umirit..sve su nekako zbrkani neorganizirani i ne svida mi se to uopce i jedva cekan da odem doma skupa s njom 😊 a sta se tice carskog,to je sve proslo u najboljem redu i iman bas pozitivno iskustvo sta se tice svega od pripreme pa do operacije i do ljudi koji su mi radili carski..bas je bilo opusteno i pricali su i zafrkavali se,slusali muziku i tako 😄 i nije doslovno nists bolilo zacas su je izvadili duze je trajalo sivanje zapravo i ona sva priprema prije. Al zato sad boli ajme 😁 al i to ce proc za koji dan mislin bar ce malo manje bolit nadam se 😁
Jesu ti je dali na prsa dok su te sivali? Drago mi je da je sve ok 😘😘😘
Plavo_nebo ja sam sama mijenjala na zdravstvenom jer se promjena na mirovinskom nije proslijedila u hzzo. Moj poslodavac nije znao nista o nicem i tako sam ja isprintala taj T1 obrazac, ispunila, firma lupila zig i ja odnijela na hzzo. Bitno je da ti firma lupi taj zig. Sretno!
samomarina32 super da je proslo tako kako si opisala. Samo da ti sta prije donesu tvoje malo i da produ ti dani u bolnici. Svaka cast na takvom duhu kakav imas :)) jos jednom cestitan
celaena hej vidim da smo u dan razlike :D jel se dogada sta kod tebe :) Viidm vec imas dite pa nije bas za usporedbu ali svakako, kako ti teku ovi dani? Dan termina 😌😇
Nema me par dana i evo bebica planiranih i neplaniranih ali dobro nam dosle obje❤️❤️.. Curke čestitam nek ste sve žive i zdrave..
Ja se nemam čime pohvaliti osim da sam jučer pala.
Ozlijedila oba gležnja i koljeno.. Desni glezanj je koma natečen i evo imam elastični.. Led noga visoko mirovanje.. Na stepenicama pogresno na zadnju stala i da ne padnem na trbuh sredila obje noge i pala na guzu onako filmski usporeno.. Beba je dobro na sreću. A glezanj će se za liječiti za koji tjedan.. Plakala sam. Cijelu noć zbog bolova a ne smijem. Ništa osim lupoceta. Bez nekog sam skroz ne pokretna.. Suprug je uzeo slobodno pa je sa mnom inače nebi mogla sama i još mali od 5 godina..
Evo valjda će brzo proći imam još nešto za pripremiti za bebu.. I posla doma ohoho.. Ali sad ću odmoriti jer se ne sjećam kad sam zadnje odmarala
Al zato sad boli ajme 😁 al i to ce proc za koji dan mislin bar ce malo manje bolit nadam se 😁
samomarina32, i ja planiram na carski...
I možda je glupo pitanje, ali ako su na raspologanju stvari protiv bolova (tablete itd), zasto ne uzmes? Ili ti ni ne nude? Ili ima neki drugi razlog kojeg ne kužim?
Sortiraj odgovore
Najstariji